• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Beğeni

bitutam vefa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
334
92
48
33
Arkadaşlar face beğenmediğimiz halde saçma sapan sayfaları beğendi olarak gösteriyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar face beğenmediğimiz halde saçma sapan sayfaları beğendi olarak gösteriyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
valla bana da oluyor ayarlarımı 80 kere kotrol ettim değiştirdim ama gene oluyor. ben yolu habire silmek ve şikayet etmekde buldum.

Belki baska biri face sifrenizi biliyordur
Sifrenizi degistirin:KK16:

Face babamın aslında:KK71: açık bıraktığı zaman arada bakıyorum. Kendisi de kullanmayı pek bilmiyor.Uygulamalardan filan çözümü yok mu ki?

telefonunu sürekli yanında gezdiren biri değilsen başkası yapıyor olabilir, ben bazen anneme yapıyorum da :KK53:

Face babamın aslında:KK71: açık bıraktığı zaman arada bakıyorum. Kendisi de kullanmayı pek bilmiyor.Uygulamalardan filan çözümü yok mu ki?

sanırım hile ile facebook beğeni hile vs yazın çıkıyor,uygulama ayarları yerinden,oyun ve uygulama yerlerinden kapata tıklayın kapayın belki bir daha gelmez.birde ayarlardan hepsini kapatın sadece arkadaşlar olarak ayarların bir deneyin.

sanırım hile ile facebook beğeni hile vs yazın çıkıyor,uygulama ayarları yerinden,oyun ve uygulama yerlerinden kapata tıklayın kapayın belki bir daha gelmez.birde ayarlardan hepsini kapatın sadece arkadaşlar olarak ayarların bir deneyin.

canım bu öneriyi bana mı yazdın, çünkü annem bu dertten muzdarip değil, ben bizzat facesini sabote ediyorum :D

canım bu öneriyi bana mı yazdın, çünkü annem bu dertten muzdarip değil, ben bizzat facesini sabote ediyorum :KK70:
Sende de oluyor zannetmişim :D ilk faceyi kurduğumda ben de yapmıştım annme ben bunları beğenmedim deyip duruyordu :) tabi artık kendi yapıyor ediyor.

Teşekkürler...

Back
X