- 25 Nisan 2007
- 173
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben solgarın ester c sini kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam olmak üzere 20 gün falan olmuştu...bir farklılık göremedim cildimde ..ne kadar zamanda etki gösteriyo acaba? yalnız bu c vitamini benim süper iştahımı açtı öyle böyle değil...resmen doymuyorum...bende bıraktım içmiyorum..
ben de de ester c var balık yagı da aldım ama ıcmek aklıma gelmıyor bıle
jayjay hem titreşimle masaj yapıyor bizimkinde de germanyum maddesi var. Bizimkinde germanyumu silikon jele emdirmişler, o döner rulo silikon yani. Ama ebay'de satılan çok daha pahalı olanlarında silikona emdirilmemiş saf germanyum varmış ve masaj yapmıyor onlar. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım sen de..
mavisu canım pekı ufacık dahı bır fayda olmadı mu gulba memnundu cunku
yaaa benımkı neden sahte pekııııııı hofffffffffftrrtrtrtr
Jayjay'cim o ben değilim akannehir
gulayb memnun olmuş olabilir..
bana da kullandırıcan en sonunda CADIARZU
Ben de aldım, dün ilk kez denedim. Benimkinin sapı beyaz, silikon kısmı ise pembe/ten renginde. Kutusunda gri/mor görünüyor. Sizdekiler nasıl görünüyor? 1 hafta sonra sonuçları tekrar yazarım. Herkese güzel güzel güzelleşmeler :))
arkadaşlar ne sadece faceroller nede sadece c vitaminiyle güzelleşemezsiniz. bakın asıl bunlar gerekli.
"İçinde alfa-lipoik asit, vitamin C esteri, DMAE, Koenzym Q10, penta peptid, hekza peptid,
fulfuril adenin (kinetin), L-karnitin gibi maddeler, yeşil çay ekstraktları, ginkgo biloba
ve üzüm çekirdeği özütleri bulunan cilt ürünlerinin (ciddi firmalar tarafından iletilip,
pazarlananları) cildinize yardımcı olabileceğini düşünüyorsunuz. Özellikle C vitamini
esterlerini, argirelin, leuphasyl gibi, hekza ve penta peptidleri, kinetin, alfa-lipoik asit
karışımlarını uygun miktarlarda içeren ürünlerden yararlanabilirsiniz.
Sabırlı olun
Eğer yaşlanma belirtilerinin daha çok göz çevrenize yerleştiğini görüp üzülüyorsanız,
K vitamini nanozomları içeren ürünlerden de faydalanmayı düşünün!"