- 25 Nisan 2007
- 173
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jayjay tek düğmesi 6 hız kademesi var yani hız değişikliğini açma kapamayı herşeyi o tek düğmeden yapıyorsun. kendi sitesinden aldım canım . kutusuda kendi sitesinin resminde kutuyla aynı . canım gözaltında herhangi bir his yok henüz maalesef
ya canım rahalatır tabı de tıtrıyor kas ucu demetlerıne etkı edebılır
kas uclarında ıcı bır sıvı dolu havuzcuklar var, o havuzlarda bır sıvı oluyor
bu da ıkıde bır kaslarımız kasmamıza engel oluyor gencken tabı
yas ılerleyınce o havuzcuklardakı sıvı azalıyor durduk yere uyurken bıle
normal yuz ıfademız kaş çatık bır hale gelıyor yüz kaslarımızı kasıyoruz
dmea lı urunler bu havuzcuklara etkı edebılıyor, bu tıtresımlı cıhazın da
dolaylı da olsa havuzlara etkı edecegını dusunuyorum relax bır moda sokabılır yüz kaslarımızı
ama da bizim istedigimiz bu degildi
baska bir alet bulmalıyız ama ne
Hehehehe ben de güldüm bu sonkinekaydirigubbakcemile3 Jayjay, çok güzel açıkladın ama kasların rahatlamış görünümü böyle pörsük bir görünüm değil kesinlikle. Hani iyice bi uyku çekersin de yüzün aydınlanır ya, aynı öyle bir görünüm oluyor bu alette. Üstünde denediğim 3 kişide bu görünüm kanıtlanmıştır; annem, ablam ve benkaydirigubbakcemile3 Mesela annem koyu buğday tenlidir, ablamla bense çok beyaz tenliyiz ama hepimizde sonuç aynı oldu...
Bir de benimki ne malı diye sormuşsun, PRC yazıyor yani Çin malı. Kutunun içinden kullanım kılavuzu vs. hiçbirşey çıkmamıştı. Bugün 2. ürünüm geldi kendime (diğerini bizimkiler ortak kullanacak), gittigidiyordan aynı satıcıdan aldım ama bu sefer içinden hem TR kullanım kılavuzu hem de garanti belgesi çıktı. Almak isteyenlere duyurulur:ecrin_bebek:
anifora, aleti deneyebildin mi? Nasıl etkiler, merak ettim...
ya canım benımkı kutuda degıldı hanı boyle nası desem plastık bır cover
ve kartonetten olusuyordu
oyle hız dugmesı fılan da yok ama cıhazın gorunumu aynı
ya napsam kı bı de onu mu alsam
ben zaten beyaz tenlıyım bır renk farkı da olmadı
lekelerim de derma rollerla gittigi icin birsey farkedemedimbilmiyorumkismile
jayjay hem titreşimle masaj yapıyor bizimkinde de germanyum maddesi var. Bizimkinde germanyumu silikon jele emdirmişler, o döner rulo silikon yani. Ama ebay'de satılan çok daha pahalı olanlarında silikona emdirilmemiş saf germanyum varmış ve masaj yapmıyor onlar. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım sen de..
Merhaba kızlar, bende bu ürünü araştırıyorum. Ama anladımki birkaç çeşidi var. Sonuç alanlar ya da alamayanlar hangisini almamı önerirsiniz?
Yahu arkadaşlar ben tr'de satılan tek bir çeşidini biliyorum onu da aldım zaten. Siz yurtdışında daha pahalıya satılan, saf germanyumlu ve titreşim vermeyen ürünü mü diyorsunuz:uhm: