- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
ben aldın hiç işe yaramadı.
kaç qün kullandın öle mucize die bişe yok deil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldın hiç işe yaramadı.
kaç qün kullandın öle mucize die bişe yok deil mi
Ben bi kere kullandım yüzüm-çok hassas olduğundan mıdır, nedir- berbat oldu, bir daha da cesaret edemedim. Kalabalık ediyordu, sağolsun buradan bi arkadaş istedi de sevabına gönderdim. Ben 60 liraya almıştım ama ürün taş çatlasa 5 lira eder. Mucize yaratan bi ürünmüş gibi çok da pahalı satılıyor.6 ay düzenli kullandım hiiç bi faydasını görmedim.
Ben bi kere kullandım yüzüm-çok hassas olduğundan mıdır, nedir- berbat oldu, bir daha da cesaret edemedim. Kalabalık ediyordu, sağolsun buradan bi arkadaş istedi de sevabına gönderdim. Ben 60 liraya almıştım ama ürün taş çatlasa 5 lira eder. Mucize yaratan bi ürünmüş gibi çok da pahalı satılıyor.
valla benim ürünü de almak isteyen varsa bende sevabına gönderiim?Sadece kargo ücretini üstlensin, ben bedavaya yollayayım. Denemek isteyen denesin. Ama bence denemesin zira yağ dokusunu eritiyor ve yüzü içi boşalmış gibi gösteriyor. Bu benim fikrim ama isteyen varsa "ödemeli kargo diye bi şey varsa" ben bedavaya benimkini yollarım.
Site içinde el emeği ürünleri dışında 2. el ürün satışı yasaktır..
valla benim ürünü de almak isteyen varsa bende sevabına gönderiim?Sadece kargo ücretini üstlensin, ben bedavaya yollayayım. Denemek isteyen denesin. Ama bence denemesin zira yağ dokusunu eritiyor ve yüzü içi boşalmış gibi gösteriyor. Bu benim fikrim ama isteyen varsa "ödemeli kargo diye bi şey varsa" ben bedavaya benimkini yollarım.
ben dealmak istiyorum ama gerçekten çok pahalı ödemeli kargo var eğer hala elindeyse ben denemek isterim sayende bu ürünü :)
canım özel mesaj atamıyorum bugün kargoya sorarım
o zmaan ben sana özelden mail adresimi atarım adresini oraya verirsin. ben burdan kargoya veriyim, sen ordan sadece kargo ücretini ödersin. 5- 10 milyon bi şeydir sanmıyorum daha fazla olsun.
tamam çok tşekkür ederim
ben kullandım arkadaşlar ama hiç etkisini görmedim 15 gün aralıksız sabah akşam yaprım yüzümü yumuşattı falan ama kırışıklıta değişiklik olmadı buda benim görüşüm..
sizler için amerikadan getirtebilirim.çok ucuza geliyor.yaklaşık 10 tl civarında...
kızlar ben yurtdışından ısmarladım orada çok ucuz. isteyene 25 tl ye ben getirtirim.
2 tane sattım 2 tane de ısmarladım yolda geliyor. isterseniz mesaj yazın.
kızlar ben yurtdışından ısmarladım orada çok ucuz. isteyene 25 tl ye ben getirtirim.
2 tane sattım 2 tane de ısmarladım yolda geliyor. isterseniz mesaj yazın.
famille zaten bu ürün gözaltı torbalarına kırışıklığa sarkmalara vs çok iyi geliyomuş bende gözaltı torbalarım olduğunu söylemiştim ayrıntılı bir şekilde anlattılar bana çünkü ben cilt söz konusu olunca çok inceliyorum ve çok zor karar veriyorum cildimde sıkılaşma oldu bu sıkılşmayla birlikte gözaltı torbaları çzigilerde yok oluyormuşş yani ürün bende etkisini göstermeye başladı birde benim cildim soluk bir rengi vardı sanırım bakımdan oldu bir canlılık geldi cildime