- 23 Eylül 2007
- 1.104
- 69
- 41
Ben çok bastırmadan göz kapağı üzerine ve yanlarına uyguluyorum. Buradaki dolaşıma baya iyi geldiğini söyleyebilirim. Ablamın buralarda ufak bir sürü kırışığı var, yaptıktan sonra epey açılıyorlar. benim kırışık yok oralarda ama oradaki cildimin nemi artıyor demek ki kan dolaşımna iyi geliyorbuyrunnnnnnnnn
sağol canım , peki hangi hız kademesinde yapıyosun ?ben birinci de yapıyım diyorum nolur nolmaz diye , malum göz cevresi hassas.. benimde göz etrafımda şişkinlikler oluyo bellki iyi gelir boshayallersmile
merhaba angel-24 bende günlerdir aynı dert için çagre arıyorum TOMBUL YANAK topiğinede lifting cihazı ile ilgili bişeler yazdım ama henüz cwp alamadım ( bu face rolleri denemek istiyorum ama nerden ve nasıl aldıgını merak ettim ..ankarada çok yer araştırdım fakat bulamadım ( internetten alışveriş yapmadım daha önce aceba bi sıkıntı yaşarmıyım ?? eger bilgi verebilirsen çokk sevinirimm arkadaşımm
canım ben yüz için pek fazla lifting cihazı taraftarı değilim , faceroller daha basit bir alet ve yüze zararı olucagını düşünüyorum o yüzden kullanıyorum .. ben alalı baya oldu yaklaşık 2 yıl , o dönemde gitti gidiyordan bir satıcıdan almıştım oda yurt dısından getirttmiş .. faceroller genelde internet üzerinden satılıyor magazalrada bulabiliceğini sanmıyorum .. ben internetten alışveriş yapıyorum bir sorun yasamadım , hatta artık bir cok site kapıda öde sistemi uyguluyor . arastır güvenilir buldugun bir siteden al derim ..