- 15 Nisan 2008
- 626
- 4
Kızlar ben aldım kullanalı 1 hafta oluyor... 2 tane AAA pille çalışıyor, vücut ısısıyla o germanium maddesinin aktif hale geldiği söyleniyor. Aynı vücut masaj aletleri gibi cilde titreşimler veeriyor. Jayjay'in bahsettiği içi boş ahşap ççubuk gibi olanlarını görmüştüm ben de almadan önce araştırırken. Onlar bunun gibi titreşim vermiyor ve pille çalışmıyor. Ama onlarda bu maddeden çok daha fazla var sanırım.
Etkilerine gelince... Annemle ablam kırışıklık için denediler, bense şu dermaroller tedavime ilave olsun diye. Hepimizin ilk kullanımda yüzü peeling yapmış gibi 1 ton aydınlandı. Çok dinlendirici ve rahatlatıcı şekilde masaj yapıyor. Uzun vadede düzgün kullanılıırsa biraz da incelteceğini düşünüyorum çünkü masaj yapıyor alet. Kırışıkları hafifletti ve gözaltı torbalarına da epey fayda etti. Bence sebebi yüzdeki mikrodolaşımı canlandırıyor olması. Sağlam birşeye benziyor, öyle birkaç kullanımda gidecek gibi değil.
Yüzünde toparlanma ve kırışıklarında uzun vadede azalma isteyenler, yorgunluk ifadesinden kurtulmak isteyenlere öneririm kızlara.s.
Ne güzel yaa 1 hafta kullandığın şeyi övebiliyorsun.. Ben 1 mAyıstan beri Nuskin kullanıyorum. İstediğimi bi türlü elde edemedm hala gelişme olacak diye bekliyorum. Şu gözümün altındaki çukurdan kurtulayım yeter. :tomato: