Ezel Atv

kıvanç halt etmiş Kenan'ın yanında :dilcikar:
hiç bi diziyi ağız tadıyla izleyemez oldum Ezel'in yüzünden benneyaptımki
9 saat kaldııııı :lepi:

kızlar kenanı reddettiğimde düşünüodu kara kara ben sensiz ne yaparım diye o zaman bi foto cekmiştim sizede gösterimde bana nasıl aşık oldugunu görün
kenanimirzaliogluresim3.jpg

kızlar kenanı reddettiğimde düşünüodu kara kara ben sensiz ne yaparım diye o zaman bi foto cekmiştim sizede gösterimde bana nasıl aşık oldugunu görün
kenanimirzaliogluresim3.jpg

Sen mi kenanı reddettin hiç gülesim yoktu sabah sabah:roflol::roflol::roflol::roflol:

yoo aslında reddetmedim blof yaptım biraz burnu sürtülsün gelecek bana biliyorum :dilcikar:

ay gece rüyamda gördüm kenanımı ben üniversitedeyken kenanda benim arkadasımmıs okula gelio bana sürpriz yapmaya dersten cıkıom bi bakıom etrafı kız dolu oda gülüo konusuo onlarla bende trip yapıom kızlara gülüo die kaydirigubbakcemile3 oda beni görüo meleğim geldi dio kızlar bana nasıl bakıo gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 hadi izin al gidelim burdan fln dio orda uyandım ya nereye gidecektik acaba kaydirigubbakcemile3 merak ettim he kocişimede anlattım ben seni mezara gönderecem hiç merak etme dio kaydirigubbakcemile3 kafayı yedirdi bu adam bana yaw

Zuhahhah, muhhha, puhhahaha:roflol::roflol:, eferim len kocana. Aslan enişte. Gönderiver mezara, bi tanesi eksilmiş olsun, diğer rakiplerimide Polat Alemdara havale ediyim bariciğime:nazar:

Zuhahhah, muhhha, puhhahaha:roflol::roflol:, eferim len kocana. Aslan enişte. Gönderiver mezara, bi tanesi eksilmiş olsun, diğer rakiplerimide Polat Alemdara havale ediyim bariciğime:nazar:

aşkım bana kıyamaz tamammı :dilcikar: ben sizi rakip olarak bile görmüyorum kenan benimdir benim kalacak kaydirigubbakcemile3

abi bu adam paylasilir mi insan mi bu melek melek sanat eseri boyle bu adamin beyaz takimli tablosunu yap muzeye as insanoglu imkansiz guzelligi gorsun o boy o pos o kas o goz kocam tarafindan oldurulmeye raziyim ne yapayim sanat severim

Kizlar,
Ezel dizisinin "Monte Kristo Kontu" adli eserden esinlendigi söyleniyor.
Özetini okudum romanin, hakketen de benziyor. CADIARZU

Simdi bu iyi bisey mi, kötü mü ayol kafamçokkarıştı

Kizlar,

walla bnm için iyi bir şey
iyiki esinlenip bu diziyi yapıp ezeli de kenan seçmişler :lepi:

ezeeeeeeeeeeeeeeel :asigim:
arkada ki palada you know senn olsun :jeyyar:gel anlaşak vereliniortakhm bak onda metrekare daha fazlakaydirigubbakcemile3

bıyılı irkeklerden hoşlanmam benim tipim uzun boylu zayıf cekik gözlü gözlük yakısan erkekdir oda kenaaaaaaaaaaaaaaan yaw zaten eski sevgülüme benzio oda adanalıydı kız hemşerin onu görünce aklıma o geliiii kocişimde kıziiiiii

Kizlar,

eee peki sonu nasıl onunbenneyaptımki

X