Ezel Atv

kocişinn bu kenan tutkundan haberi varsa
herif yine ii sana sabrediyooorkaydirigubbakcemile3

onun yanında böyle yapmıoruz herhalde o gidince hemen barıom kenaaaaan die kaydirigubbakcemile3

Alın size sakallı Kenan

:asigim::asigim:

Ahada askerdeki Kenan, yanındaki de meşhur olsun

Askerlik hatırası:lepi:

kızzzz yoksa ayrılmışlarmı????????sositosositosositosositosositosositosositososito

çok üzüldüm....sositosositosositosositosositososito

ne ayrılması be, bulmuş öyle adamı zamk gibi yapışmıştır Zeynep, ayrılırmı hiç, aç kurtlara yem edermi Kenanı:dilcikar:

ayyy bende o dönemde askerliğe basvururdum bilseydim ama o zaman sevmiodum ben bunu daaa yeni asık oldum

onun yanında böyle yapmıoruz herhalde o gidince hemen barıom kenaaaaan die kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıkıoosa onun yanında bağıııırlülülülülülü

Alın size sakallı Kenan

:asigim::asigim:

Ahada askerdeki Kenan, yanındaki de meşhur olsun

Askerlik hatırası:lepi:

allahıııım her türlü gider bu çocuuuuk:jeyyar:
bayılıoomakannehir
ama son resm ömere çok bnzemiiişa.s

bağırırım tamammı ama bağıramam herhalde yaw kaydirigubbakcemile3
ama ömer gercekte kimdi ya ben hiç görmedim o cocugu daha önce

kenan şu yazıları bir görse ne yapar acaba ? arkadaşlar boşuna uğraşmayın adamın manitası var zati hem o kadar aham şahım yakışıklı değilki burnu büyük ya geçen iyice baktım dizide ama sadece gülşü ve sesi güzel kızmayın bana ama kaydirigubbakcemile3

ezel başladı........

şu özetide adamı deli edıyor......insan sıkılıyor......bu hafta tam ıkı kez tekrar bolumu verdıler.....
aslında yapmasalar olur ya neyse......
her ne yaparsa yapsın şu cansu dereyi sevemıyecegım.......
cem yılmazdan ayrılmış.........sakın kenanla bırlıkte olmasın..........amanın yazık olur kenana......neyse yenı bölümüde merakla beklemekteyım......

Mert neden ezele neden bu kadar kötü davranıyomafoldumben

Cansulu bölümlerde ben Cansunun burnuna bakmaktan olayları izleyemiyorumki.Ne konuşuyolar,kim geldi,kim gitti hak getire.Bayılıyorum onun burnuna yaa,aklımı başımdan alıyo:lepi:

canım kenanın sevgilisi bu ..hatta yapım önce bunu oynatacakmış ama sonra cansuda karar kılmışlar askerde bile bekledi kız bakalım evlenecekler mi? kesin ayrılırlar ama bunların ilişkileri çok uzatyınca evlilikleride okadar zor oluyor bizler gibi değiller hemen sıkılıyolar ama hayırlısı boyu kısa ama kenan sevdikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…