Ezel Atv

Dayı ezele yaşamak için tek bi nedenin varsa tak bu yüzüğü gibi bişey söyledi.bence yüzüğün içindeki zehir falan değildi.ezel ölümü seçti ama dayı böylece ezelin yeni bi başlangıç yapmasını sağladı oğluyla.yoksa neden öyle desinki?

benımde cıkarttıgım tek mantıklı sonuc bu ama malesef fınaldekı babayı ne ömere ne ezele benzettım sadece basını kaısması benzıyo ama tıpı hıcte onlara benzemıyo fınaldekı baba kısaydı

bencede ezeldi ezel bence yüzüktekini zehir diyeiçti ama içindeki zehir değil sadece bayıltıcı bir ilaçtı bayıldı orda
sadece ezeli çok sevenler vardı trende,baharda eyşana olan büyük aşkı için güldü ezel ölmedi yani.

finaldeki babanın kısa olması normal değil mi? ezeldi o. aradan yıllar geçince insan yaşlanır ve doğal olarak boylu poslu fidan gibi olmaz boyu kısalır bi yaşlılık havası bürünür.

Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 28 ziyaretçi)

tweetysale
KK Pro Üye AzRASILAM
SiYaHinCiM
Catharsis
ladytuci
MnKS
nisbhr
saturnn
Egerian
essss
kulübün sultanı
Princess of Rain
virgin
YsmnZ
adiyeff
hanza
helinim08
ruzgaryagmur
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ee onu zaten onlar yetiştirdi niye babama geldim desin kapıya çıkan adam şok oldu içeri almak istemedi demk ki bayadır bekleniyodu can hem ali karısıyla fener demi yaşayacak orada saklanan biri vardı fenerde yaşayan ya ezel ya öteki it işte adını bile yazasım yok

evet buda doğru ama ben şöyle düşündüm ev alın demişti yaa evi göstermek için çağırmış olabilir diye ama düşük bi ihtimal tabi :26::26::26:

bncede belki dayının son oynuydu ezele
evet ezel ölümü seçti ama dayı izin vermemiş olabilir
zehir değildi belki
ve kapıyı açan ezeldi desem olmaz o kadar kısa değil ömer di desem o da olmaz,offf kimdi ama

evet bence de ezeldi zaten son sözünde dayı bişeyler diyor yani bir ihtimal daha var diyor.ezel ölmedi ama sonunda kapıyı açan ömerdi yani kenan imirzalı değildi o yüzden kısa gibi geldi bize.

gel geeel ezele gel 51 oldu yokmu arttiran:KK1::KK1:

55 olmus hiziniza yetisilmiyorrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
finaldeki babanın kısa olması normal değil mi? ezeldi o. aradan yıllar geçince insan yaşlanır ve doğal olarak boylu poslu fidan gibi olmaz boyu kısalır bi yaşlılık havası bürünür.

ama tamam yıllar gectı dıyelım 30 ,40 yıl gecmedıkı topu topu on yıl gectı eger o mantıkla yaptyılarsa sacma olmus o kısım

ömerdi evet anahtar verdi yüzüktekide zehir değildi öleceğini sandı ama ölmeyince fenere gidip oğlunun geleceği günü bekledi 12 yıl boyunca

o yaşına kadar dedemi kalır kaç sene geçti aradan.hem bence diğer oyuncularıda gösterselerdi neler olmuş diye.

ama tamam yıllar gectı dıyelım 30 ,40 yıl gecmedıkı topu topu on yıl gectı eger o mantıkla yaptyılarsa sacma olmus o kısım

ama cengizin olmasının imkanı yok ki. can uçar dedi. doğruları öğrenmiş çocuk neden cengize baba desin. cengizi hala baba olarak kabul etseydi cengizin soyadını kullanırdı.

sinema filmi gelir yakında
miroğlu
kurtlar
asmalı konak...
bu diziler hep sinema yapmıştı ezelde yapar görürsünüz...

sonuc olarak ömer olması gerekıyo orda bı sorun yokta ben sadece sondakını omere benzetemedım onun dıısnda sonuda guzel baglanmıs..

bana tek mantıklı gelen ömer oluyor
cengo olamaz çünkü can uçar dedi babama geldim dedi
ali de olamaz neden olsun ki
ezel zehir içti sandı ama dayının son oynuydu bnce
ve kapıyı ömer açtı çünkü kafa kaşıma hareketi ömere aitti

evet son oyun demişler zaten. dayının yaptığı oyundu kasıt sanırım

ama cengizin olmasının imkanı yok ki. can uçar dedi. doğruları öğrenmiş çocuk neden cengize baba desin. cengizi hala baba olarak kabul etseydi cengizin soyadını kullanırdı.

yok ben zaten gengız olmaısnd abı mantık kuramıyorum .sonuctakı omer olmalı hersey onu gosterıyo sadece sondakı omere benzemıyodu nete dusse tekrar ızlıycem son sahneyı belkı kacırdıgımız bısey vardır dıye

son sahnede dayı dıyokı 'benım anlattıgım hıkaye coktan bıttı sonrasındakı yasanılan hıcbırsey gercek olmadı ' !!!

X