Ezel Atv

kapıdaki ömerdi,cengiz olma ihtimali yokki.kafasını kayaya çarpıp da o kadar fazla kan kaybeden bi insan hayatta kalamaz.orda onu kim bulup kurtarsın? ezel zehiri içti yada dayının zehir diye verdiğini ama ölmedi yada ezel öldü fragmandaki mezar taşından yola çıkarsak.ömer orda oğlunun gelmesini bekledi...

son oyun dayının ezele son oyunuydu yani ezelin intikam alamayacağını biliyordu ve onlara yenik düşeceğini ne zaman ki çaresiz kalırsan bu yüzüğü tak dedi ve yüzükte zehir yoktu sadece ezeli inandırdı olduğuna ezele anlıkta olsa o vazgeçme durumunu yaşatmak istedi ve ezelde içti öldüğünü sandı ama ölmedi ezel azada yazılanları yavaş yavaş oku dedi ve 20 yaşına geldiğinde can babasının ölmediğini anladı zaten ezelde belki birgün gelirim demişti.ve kapıyı açan ömerdi.dayı sonunda yaşananların gerçek olmadığını söyledi zaten.olay budur bence

gerçek olmadı derken hayalmiydi son sahne yani çocuk babasını öylemi hayal etti

iki seçenek var hangisine inanmak istiyorsanız inanın demişler öyle bir izlenim var sanki ya ezelin öldüğüne yada yaşadığına vs....

ya kafam allak bullak oldu ağlarken birden noluyo ya dedim sonunda ..
ne yani şimdik ezel ölmemiş mi .. ama saçma olmaz mı diziden biri açıklama yapsa keşke :)

son oyun dayının ezele son oyunuydu yani ezelin intikam alamayacağını biliyordu ve onlara yenik düşeceğini ne zaman ki çaresiz kalırsan bu yüzüğü tak dedi ve yüzükte zehir yoktu sadece ezeli inandırdı olduğuna ezele anlıkta olsa o vazgeçme durumunu yaşatmak istedi ve ezelde içti öldüğünü sandı ama ölmedi ezel azada yazılanları yavaş yavaş oku dedi ve 20 yaşına geldiğinde can babasının ölmediğini anladı zaten ezelde belki birgün gelirim demişti.ve kapıyı açan ömerdi.dayı sonunda yaşananların gerçek olmadığını söyledi zaten.olay budur bence

evet olay budur.ömer ölmedi

"Gercek Hayatta Ölüler bizlerle konusmaz, Ask Intikamdan Güclü degildir. Herseyi affedecek Gücte Arkadaslar yoktur. Gercek Hayatta Babalar ve Ogullar Ölümü yenip kavusamaz birbirlerine, kavusabilirler mi?"

İşte sır burda
neyse bir yatayım yarın aklıselim bir yorum yapmaya çalışayım

zaten hep sonlar kötü bitiyor sanki çok mutlu bir toplummuşuz gibi ağlatmaya bayılıyorlar.birde kafa karıştırıyorlar ben razıyım açıkçası klasik türk filmlerinin sonlarına ne böyle yabancı dizilere özenti tamam dizi süperdi ama sonunu adamakıllı bitirselerdi birde kafa karıştırıyorlar:KK45:

mutlu sonlar hikayelere mahsus.benim anlattığım hikaye ise çoktan bitti.sonrasında yaşananlar hiç olmadı.çünkü gerçek hayatta ölüler bizle konuşmaz. aşk,intikamdan güçlü değildir. her şeyi affedecek güçte arkadaşlıklar yoktur yaşadığımız yerlerde.gerçek hayatta babalar ve oğullar ölümü yenip kavuşamazlar birbirlerine.kavuşabilirler mi?

Son düzenleme:
fenerdeki ezel.bi daha izlediğimde daha iyi görebildim.bi kaç basamak aşağıda durduğu için boyu kısa gibi görünmüş.ama kesinlikle ezel de ben dayının söylediklerine takıldım.sonrasında yaşananlar hiç olmadı falan diyo..

dayı yine bulmaca gibi konuşmuş çöz çözebilirsen.ama can karşısındaki her kimse bence de ömer ama şaşırıyor ve seviniyor elindeki ona bıraktığı yazıya bakıyor işte burası gibi fenere bakıyor ve karşısındakini görüne kem seviniyor hem şaşırıyor.ama dayının söylediğine göre bunlar gerçekmi yoksa hiç yaşanmadım?

aşk intikamdan güçlü değildir

yani yinede intikamını unutmadı ölmedi sadece ölümü bir nebze olsun tatdı ve geri döndü
ömerin ezel olarak geri döndüğü gibi

X