Ezel Atv

Offf off nasıl bir finaldi öyle.

yaprak dökümündeki gibi bahçede oturan adamı öldürmediler en azından hahaha.....

Kurgu güzeldi. Gözyaşı, kenanın oyunculuğu tavan yaptı. Nasıl ağladı yahu :) Bayılırım ben ağlayan erkeğe hahahah eşim yüzünden ağlayamadım da :KK70:

Ayy az kalsın söylemeyi unutuyordum :KK66: Ameliyathane de "öyle deme doktor, eğdim boynumu, öyle deme" diye ağladı yaaa, bittim bittim :KK43:

Son düzenleme:
Keşke mutlu sonla bitseydi..Hiç değilse Bade ile devam etseydi yoluna...
Değmeyen bir kadın için hayatını yaktı...Eyşandan nefret ediyorum yazık etti Ömer kendisine...

Keşke mutlu sonla bitseydi..Hiç değilse Bade ile devam etseydi yoluna...
Değmeyen bir kadın için hayatını yaktı...Eyşandan nefret ediyorum yazık etti Ömer kendisine...

"her şeye rağmen, her şey bittiğinde; ezel aşkın kazanacağını, adaletin yerini bulacağını sanıyordu. ama mutlu sonlar hikayelere mahsus..." tur yeğen :)

O salak badeyle omlazdı zaten. Ezel ona xxl :)

ızleyemedım dun aksam ..

esım ızledı sonra bana anlattı ..ılk once nasıldı dedım aman pek guzel degıldı dedı nasıl ya dedım koca fınal..
dedı cok anlam yükledık herhalde ne bıleyım sıkıcı dedı guzeldı ama oyle ahım şahım degıldı dedı..

merak ettım sonu anlasılmamıs herhalde..

ama bıttı dızı ya ne guzel ızlıyorduk ..

İkinci kez izleyince kapıyı açan ömerdir diye düşündüm bende..

Eğer öyleyse çok sevindim ölmemesine.Çok güzeldi final,daha nasıl olsun hala etkisindeyim..Sadece azıcık net olsaydı sonucu ama dizinin formatı gereği öyle kurgulandı sanırım...

Can Uçarda pek bir yakışıklı olmuş büyüyünce..:)

Ezel ağlamayı da çok iyi beceriyor boravo..

acı çekerken akabinde gülümsemesi falan bir numara..

Eyşan da ölümü güzel becerdi.:) masum masum melek gibi..Sanki hiç kimsenin canını yakmamış gibi.:)

En son trende tefoyu, merti, baharı falan görmek güzeldi.kazım mıydı adı unuttum şimdi ilk onu görünce bu da kim dedim sonra tanıdım.öldükten sonra sakal bırakmış sanırsam :KK37:

bir önceki bölüm daha güzeldi bence.
finali sevmedim. ezel gibi ihtişamlı bir diziye yakışmadı.
eyşan- ezel sahnelerini uzattıkça uzattılar.

bencede ömerdi o kapidaki. zaten "son oyun"
yani dayinin ezele son oyunu. ezel zehir sandi yüzüktekini
ama asil ona yeni hayat baslangici oldu.
canda adim "can ucar" dedi. kapidaki cengiz olsaydi can atayim derdi.
biraz lost gibi kafa kariszirmak istemisler.

son oyunu da bitirdik ....kafamızda soru işaretleriyle ,ezele yakışır bir sondu açık net olarak bitseydi yakışmazdı bu diziye her bölüm kafa patlattıktan sonra hala kafa patlatıyor olmamıza şaşırmıyorum,dünkü gazetede kenan imirzalıoğlu şöyle konuşmuş;10 yıl matematik okudum,iyi problem çözerim ama
bu diziyi çözemedim ....dediği gibi türkiyede izleyiciye sürprizler yapan her bölüm bulmaca gibi zekice hazırlanan başka dizi olmadı sanırım olamazda
ama filmini dev ekranda izlemek istiyorum sonunu bari orada görebilelim ayrıca kenan yeni sezonda dizide yer almayacağını sinema da olacağını açıklamış

...geleyim dünkü son bölüm yorumuma; öyle bölümler izledikki final tadında son bölüm o aynı tadı vermedi bana daha iyilerini görünce
hep çıtayı yüksek tutmak daha iyisini beklemek bu herhalde çok güzeldi genede özellikle cengizin geçmişi ,fenerde cengizi attıkları sahne,ezelin hastanedeki
halleri ve tren....nasıl bir aşkmış nasıl bir yürekmiş :KK69:ölüme bile beraber gidecek kadar ....
kapıyı açan kişi cengiz mi diyorum o adam kedi gibi dokuz canlıdır ,ama denilenlerde mantıklı zehir yoktu ömer ölmedi
canı oynayan çocukta hoşmuş ama keşke biraz daha küçüklüğüne benzeyen birini bulsalarmış çocuk evrim geçirmiş resmen esmerken sarışına
dönmüş hatta kızıla yakın sarışın :) ama geleceği parlak gelecek sezon hangi dizide görecez bakalım bu çocuğu kariyerine iyi başladı .

dayı en son diyo ya mutlu sonlar hikayelere mahsus.benim anlattığım hikaye çoktan bitti.bundan sonra yaşananlar hiç olmadı diye.aslında ezel trende eyşanla öldü.mutlu sonla bitmedi hikaye.ondan sonra can'ın fenere gittiği sahne de mutlu son isteyenler için bi sahne olmuş olabilir kanımca..isteyen trendeki sonu,isteyen fenerdeki sonu son olarak kabul etsin diye...

Dayının yüzüğü verirken son söyledikleri;

'Bu hayatı bitirmek için bin nedenin olsa yeğen, gene takmayacaksın o yüzüğü .. Ama bir sonrakine başlamak için tek bir nedenin varsa bile Tek bir nedenin o zaman takacaksın o yüzüğü parmağına..'

burada Eyşan'la ölümde kavuşmak yada oğluyla yeni bir hayat .

çok düşündürücü bıraktılar diziyi..

çok fazla sevdiğim bir diziydi ama hayal ettiğim istediğim gibi bitmedi benim.. her dizide her filmde mutlu son bekleriz ama Ezel çok acı çekmişti mutlu sonu hakediyordu diye düşünüyordum

tren sahnesi çok güzeldi dayının mert'in tefonun olması .. Ezel'in eyşan için dua ettiği sahnede , Ali'yle vedalaştığı sahnede çok duyguluydu kendimi tuttum ağlamamak için bir yandan kızdım neden intihar edecek diye..
şimdi bir tek Ali kaldı geriye Azadla hayatına devam eden ..

ben Can'ın başta hayal gördüğünü düşünmüştüm..
Ezel ölmediyse onca yıl ne yaptı sadece bekledimi herkesle vedalaşmıştı intihar sahnesi çok gerçekçiydi ..

Güzel bir diziydi çok güzel bir diziydi finalde iyiydi sonunu kafa karıştırıcı bıraktılar..

umarım filmini yaparlar..

Kapıdaki cengiz olmaz....olamaz...bence ömerdi...ama benim kafamı dayının lafları karıştırdı....ondan sonrası hıc yasanmamıstı falan ne alaka...onca sey hayal olamaz yaa...mantık yok bende çözemedim...

EVET KIZLAR SİZE SONUNU AÇIKLIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM KAPIDAKİ KİMDİİİİİİİİİİİİİ:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Cengiz yüzünü estetikle Ezelin yüzüne çevirdi kendi yüzünüde başka adama taktırdı. Yani uçurumdan atılan cengiz değil başka biriydi. :KK66::KK66::KK66:

Kapıyı açanda Kamildi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Aslında oda ölmemişti. Onun yerine ölen tefoydu ozaman.

Sonra şebnemi ayarlamaya çalışan biride estetikle kendini tefoya benzetti:KK35::KK35::KK35:

Aslında o trendekilerin hiçbiri ölmemişti hepsi ezeli öldürmek için trene toplanmıştı:86::86::86:

bir arkadaşım demişti ay yapımın hiç bir dizinn sonu mutlu bitmez (aşk-ı memnu , yaprak dökümü, dudaktan kalbe vs...)

evet mutlu bitmedi ama hiç bir dizisinde bu kadar soru işaretli kafa karıştırıcı bitmedi dizi bitti ama biz halen kim kime ne oldu yok dayı böyle dedi can hayaldi cengoydu ömerdi ezeldi.......

işte buda EZELin farkı değil mi?

Kapıdaki cengiz olmaz....olamaz...bence ömerdi...ama benim kafamı dayının lafları karıştırdı....ondan sonrası hıc yasanmamıstı falan ne alaka...onca sey hayal olamaz yaa...mantık yok bende çözemedim...

aynen katılıyorum canım ama diğer arkadasın dediği gibi isteyen için mutluu son isteyen için üzücü gibi seçmece de yapmış olabilirler orası hayal değildi bence dayı bundan sonrası hiç yasanmadı derken işin içine etti :KK19: :-) hep kafayı karıştıran dayı zatenh felsefe felsefe dayı unutalım ezeldi kapıyı açan dielim iç huzurumuzu bozmayalım bide ezel derdi eklemeyelim :90: demii amaa:KK60:

arkadaslar aslinda o kadar kafa kurcalayici bisey yok
kapida ki ezeldi tamam, cünkü basini oksama hareketi ezelin hareketi
ayrica can kendini CAN UCAR diye tanitti ve babama geldim dedi...
ayrica cengo olsaydi kapida olan can o kadar gülümsemezdi

nitekim o sahne hayalden ibaretti, dayi konusurken tam canin sahneye girdi an "hikaye burda bitti bundan sonrasi hayalden ibaret" tarzinda konustu..
yani ezel öldü... eysanda öldü, dizi mutlu sonla bitmedi
son sahne sadece seyircilerin gönlünü almak icin bi hayallll

X