Ezel Atv

Can babami gormeye geldim dedi, ucar soyadini aldigina gore gercek babasini biliyor ama fener ne alaka? Hem ezel olmedi mi öldü, cengiz olsa can babam dermi? Ay acayip gicik oldum

Çok güzeldi,çok ağladım özellikel Aliyle veda sahnesinde..

Hepsinin trende oturmaları harika bir kurgu,bahar'ı görüncede çok duygulandım...

KApıyı açan bence Cengiz'di tabiiki ölmemiş ama can uçar dediğine göre demekki gerçeği biliyor..

Finali beğendim ben bir tek kafa karıştırmak bababmı görmeye geldim sahnesi kötü olmuş...

bence cengiz olamaz öyle olsa babama geldim adım can uçar dedi cengizin soyadı atar idi.ezelde olamaz boyu çok kısaydı bir de uyuz gibiydi offffffff ne saçma yaaa

bu kadar sacma bir son olamazdi
ezeli filmin sonunda oldurduler hic degmeyecek bir kiz icin
gercek hayatta asla kimse bu kadar seyden sonra biri icin kendini oldurmez
eysana degmezdi..

kapidaki bence de cengiz cunku o trende yoktu ve boyu kisaydi kapiyi acan kisinin

bütün hepsi ölüydü trendekilerin baharda güldü heralde yanına geldiler diye gülümsüyordu

cengiz fenerin orda düştü öldüya korku filmlerindeki gibi ruhu oralarda dolaşıyor oğluda oraya gitti babası onu bildiği için

Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 9 ziyaretçi)

helinim08,BeLLa,adiyeff,bestem09,kulübün sultanı,bebişim52,nisbhr,tulayss,essss,saturnn,hanza,Catharsis,tweetysale,ruzgaryagmur,myhope,MnKS,nepertes,YsmnZ,Selen_k,

süperiz yine :KK52: :KK52::KK52:

ee trende ecel terleri geldi öldü ama geri nasıl düzeldi kanser ederler adamı ha kanser evet dayı yeni bir başlangıç için tak dedi ölürken tak demedi anlamadım uyuyamam şimdi ya bide aklıma şey geldi ezel belki hani 20 de ver bizim hikayemizi dedi ya belki ergenliği çocuklugu önemli olan onlarla mutlu olsun onlar yetiştirsin diye bıraktı şimdi 20 olnca ortaya çıktı aliye de belki geri dönerim demişti ya

neyse kzılar bız bulamazsak sonunu magazınlerde acıklarlar nasılsa :KK1: oyle ogrenırız bızde

bunun sonuda losta benzemis insanlarin kafasini niye karistirirlar en sonda anlayamiyorum

açıkcası bn çok çok beğendim finali daha ne olabiliridik
ezel eyşanıyla öldü
özellikel tren sahnesi süperd keşke koltuğun öteki tarafına da
kenan kaya sekiz selma onlarda olsaymış

way be kimler geldi kimler geçti diziden
hangi dizinin konuk oyuncuları bile bu kadar olur ki konuğu geç başrolde bile bu kdar kalabalıl olmazdı

ezel bitti
oyun bitti

kafa kurcalayan tek soru cana kim kapıyı açtı
bnce cengo

ee trende ecel terleri geldi öldü ama geri nasıl düzeldi kanser ederler adamı ha kanser evet dayı yeni bir başlangıç için tak dedi ölürken tak demedi anlamadım uyuyamam şimdi ya bide aklıma şey geldi ezel belki hani 20 de ver bizim hikayemizi dedi ya belki ergenliği çocuklugu önemli olan onlarla mutlu olsun onlar yetiştirsin diye bıraktı şimdi 20 olnca ortaya çıktı aliye de belki geri dönerim demişti ya

canım benım anlatmak ıstedıgımde o ezel yenı baslangıc ıcın taktı yuzugu dayıyı dınledı .canıda alıler buyuttu 20 yasına kadar 20 yasına geldı gercegı ogrendı ve babasına geldı yalnız soyle bı sorun var fınaldekı hıc omere benzemıyodu

Son düzenleme:
bütün hepsi ölüydü trendekilerin baharda güldü heralde yanına geldiler diye gülümsüyordu

cengiz fenerin orda düştü öldüya korku filmlerindeki gibi ruhu oralarda dolaşıyor oğluda oraya gitti babası onu bildiği için

ayy onun öldüğü yer fener miydi evet olabikir ya inş o deildir ama boyunun kısa olması kafa kaşıma ve fener cengizi işaret etti sanki Allahım o olmasın ama yaaaa

hem trende o ruhların arasında eysanda yoktu ki cengiz deil bence ya inş deildir

açıkcası bn çok çok beğendim finali daha ne olabiliridik
ezel eyşanıyla öldü
özellikel tren sahnesi süperd keşke koltuğun öteki tarafına da
kenan kaya sekiz selma onlarda olsaymış

way be kimler geldi kimler geçti diziden
hangi dizinin konuk oyuncuları bile bu kadar olur ki konuğu geç başrolde bile bu kdar kalabalıl olmazdı

ezel bitti
oyun bitti

kafa kurcalayan tek soru cana kim kapıyı açtı
bnce cengo[/QUOTE

kapıyı açan ömer çünkü o kafa kaşıma hareketi ömere aitti, dizinin ilk bölümlerinde bir kaç kere vurgulanmıştı ...

Dayı ezele yaşamak için tek bi nedenin varsa tak bu yüzüğü gibi bişey söyledi.bence yüzüğün içindeki zehir falan değildi.ezel ölümü seçti ama dayı böylece ezelin yeni bi başlangıç yapmasını sağladı oğluyla.yoksa neden öyle desinki?

ee onu zaten onlar yetiştirdi niye babama geldim desin kapıya çıkan adam şok oldu içeri almak istemedi demk ki bayadır bekleniyodu can hem ali karısıyla fener demi yaşayacak orada saklanan biri vardı fenerde yaşayan ya ezel ya öteki it işte adını bile yazasım yok

dayının ezel'e verdiği anahtar fenerin anahtarıydı. dayı yüzüğü verirken bin nedenin olsa ölmek için takma ama yaşamak için 1 nedenin varsa tak dedi. yani yüzüğü ölmek için takıp içmedi. o belkide acıyı hissetmek yada ne bilim eyşanla biraz olsun aynı kaderi paylaşmak yada bir an olsun onu hissetmek için bir şeydi.

can'a kapıyı açan ise ömer'di yani ezel bayraktar'dan kurtulmuş ömer uçar'dı.

çünkü o kadar anlatılan hikayeden sonra cengiz'in mektbundan sonra azad'ın anlattıklarından sonra can cengiz'e baba diyecek olsa can atay'ım derdi.

alıntı.
kızlar bunu ekşi sözlükten okudum çok mantıklı geldi bana

X