Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar,ben geldim,
Gecikmeli de olsa izledim finali bugün,
Herkes gibi ben de mutlu son bekliyordum ama olmayacağını da biliyordum açıkcası,
Çünkü bu Ezeldi,diğer banal dizilerden çok çok farklıydı,
Orjinaldi,mutlu sonla bitemezdi o yüzden,
Evet dayının son oyunu Ezeleydi,
Yüzüğü bir umut bir kurtuluş gibi gösterdi Ezele,ama o içtiği zehir değildi,
Sadece onu uyutan bi iksirdi,uyandı sonra ve herşeyin başladığı yere,dostlukların ve suç ortaklığının başladığı
yere,en başa,fenere dönüp Canın ona gelmesini bekledi,
Kapıyı açan Ömerdi,ve Can en sonunda babasına kavuştu,
Dayının dediği gibi bundan sonrası hiç yaşanmadı olayı ise bu Can ve Ömer buluşmasının hiç olmadığını,Canın ve
herkesin ortak bi hayali olduğunu düşündürüyo,
Bu da tabi ilerisi için açık bi kapı bırakmak amacıyla yapılmış bi senaryo,
Kim ne derse desin Türkiyede akılları zorlayan,beynimize bungy-jumping yaptıran bir dizi daha çekilmedi Ezel gibi,
Finali önceki bölümlerine göre daha az aksiyonlu ve daha çok duygusal sahnelerle dolu olduğu için biraz sönük
gelmiş olabilir seyirciye,
Ama olması gereken de buydu,yani yine vurdulu kırdılı aksiyonlu sahneleri kiminle yapılacaktı,ortada düşman kalmadı ki,
Neyse,sonuç olarak bu dizi yapım,senaryo,oyuncular,kurgu,perfonmans açısından tam anlamıyla MUHTEŞEM idi,
Her türlü konuyu,aşk,entrika,intikam,aile,dram,dostluk,trajedi,oyun,aksiyon,ikili ilişkiler ve aklıma gelmeyen her
türlü konuyu mükemmel biçimde harmanlayan,oyuncuların karakterlere gerçekten can verdikleri bi başyapıt olmuş,
Bir ŞAHESER meydana getirdiler bence,
Budur benim de yorumum......
Harika yorumlamışsın canım
senin yorumunu da bekliyordum
baştan sona katılıyorumm :) inşallah sinema filmide gelir..
azulcum harika yorumlamışsın.bende sadece benmi gecikmeli finali izledim diyorum.bende daha dün final bölümünü izledim.ama izlemeden önce çok merak ettiğim için buradaki yorumları okuyordum.Merhaba kızlar,ben geldim,
Gecikmeli de olsa izledim finali bugün,
Herkes gibi ben de mutlu son bekliyordum ama olmayacağını da biliyordum açıkcası,
Çünkü bu Ezeldi,diğer banal dizilerden çok çok farklıydı,
Orjinaldi,mutlu sonla bitemezdi o yüzden,
Evet dayının son oyunu Ezeleydi,
Yüzüğü bir umut bir kurtuluş gibi gösterdi Ezele,ama o içtiği zehir değildi,
Sadece onu uyutan bi iksirdi,uyandı sonra ve herşeyin başladığı yere,dostlukların ve suç ortaklığının başladığı
yere,en başa,fenere dönüp Canın ona gelmesini bekledi,
Kapıyı açan Ömerdi,ve Can en sonunda babasına kavuştu,
Dayının dediği gibi bundan sonrası hiç yaşanmadı olayı ise bu Can ve Ömer buluşmasının hiç olmadığını,Canın ve
herkesin ortak bi hayali olduğunu düşündürüyo,
Bu da tabi ilerisi için açık bi kapı bırakmak amacıyla yapılmış bi senaryo,
Kim ne derse desin Türkiyede akılları zorlayan,beynimize bungy-jumping yaptıran bir dizi daha çekilmedi Ezel gibi,
Finali önceki bölümlerine göre daha az aksiyonlu ve daha çok duygusal sahnelerle dolu olduğu için biraz sönük
gelmiş olabilir seyirciye,
Ama olması gereken de buydu,yani yine vurdulu kırdılı aksiyonlu sahneleri kiminle yapılacaktı,ortada düşman kalmadı ki,
Neyse,sonuç olarak bu dizi yapım,senaryo,oyuncular,kurgu,perfonmans açısından tam anlamıyla MUHTEŞEM idi,
Her türlü konuyu,aşk,entrika,intikam,aile,dram,dostluk,trajedi,oyun,aksiyon,ikili ilişkiler ve aklıma gelmeyen her
türlü konuyu mükemmel biçimde harmanlayan,oyuncuların karakterlere gerçekten can verdikleri bi başyapıt olmuş,
Bir ŞAHESER meydana getirdiler bence,
Budur benim de yorumum......
bugün ezel yok
bir daha hiç yok:43:
bir daha öyle kafa yoracak dizi olurmu ahhh ahh..(((((((((((((bugün ezel yok
bir daha hiç yok:43:
bir daha öyle kafa yoracak dizi olurmu ahhh ahh..(((((((((((((
ben tekrarını izlemek istiyorum.acaba bugün varmıki?
müziklerini bile çok özleyecem.hele şu heyecanlı kısıma geldğini gösteren müziğe bayılıyordum.hani şu suları dans ettiren müzik.sonra selmanın söyledği şarkılara.off offf.ezel yok kk da diziler kısmına gelip ezel de hareket olmayınca kapatıyorum(
Dün rüyamda Ezeli gördüm,beni öpüp kulağıma aşığım sana diye fısıldadı,
Valla ben de şaştım,hiç düşünmemiştim dün bile...
totoşun açıkta kalmış
kıskançlık
Yok kız valla ne kıskançlığı,çok hastaydım,sancıdan kıvrana kıvrana yattım,bayılmışım öyle yani,
Nerden estiyse ben de anlamadım,ama çok güzel bakıyodu bana valla...