Ezel Atv

kafasını kaşıdı aynı ezel gibi çocuk acaba babasının ruhunumu görüyor ne saçma olmuş sonu ya tren sahnesinde bitseymiş daha iyiymiş
ama canda yakışıklı olmuş küçükken kara çocuktu büyüdükçe rengi açılmış heralde:KK52::KK52::KK52:

bende buraya kızlar sonunu anladımı acaba dıye geldım ama kımse anlamamıs bosamı ızledık bunca yıl ezeli yaa.cengoydu dıye tahmın edıyodum sonunda ezel gıbı kasıdı basını ama boyu kısaydı cengoya benzıyodu amannnn sonunu bıseye benzetemedıler yada bız harbı bosa ızlemısız bunca yıl bısey anlamadık

o kimdi şimdi.dizi saçma bitti ya.ezel niye ölümü seçtiki çok anlamsız olmuş.eyşan çocuğundan da ailesinden de önemliymiş.gerçi belkide ölmedi.sonundaki oysa

bende öle hatırlıyorum ama o olamaz iskeleti bile çıkmıştır onun o kayalardA Allahım ya illa bi şeylik yapacaklar

bence bu kafa karışıklığını insanda yarattılar sinema filmi yaparlar ezelin oğluda aynı ezel gibi olur filan işte

aaaaaaaaaa kzılarrrr durun durun ezeldı o sonundakıı dayı yuzugu verırken kendın ıcın bı umut yenı baslangıc ıstersen o zaman tak bu yuzugu dedı ya olmedı ezel ogluyla yenı baslangıcı oldu ıste ama olum susu vermelerı sacma oldu yada kekledıler bızı hehhehe

o kafasını kaşıyan ömer yani ezeldi .... ilk bölümlerde hani ezel eyşanla kıbrısta karşılaştığı zaman eyşan bir tuhaf olmuştu o arada flashback yapılmıştı ve ömerin kafa kaşıma hareketini sık sık yaptığı vurgulanmıştı.....

sonuçta önce kavak yelleri sonra ezel ben artı reenkarnasyona inanıyorum :KK52::KK52::KK52:

X