Ezel Atv

misilleme yaparlar ancak.. cansu dere kiskanilacak bi bayan degil zati
kilo kaybi cok fazla :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

yani dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama begenmiyor cansu'yu ben biliyorum :kedi::kedi::kedi::kedi:

cnm yaaa
o kızın neresi beğenilir:dilcikar:
bir kenanaa bak :asigim:
bir cansuya:dilcikar:

bu arada birde cengizekaydirigubbakcemile3
allah için cengizle eyşan hiç yakışmışmı
onlara bakıp bakıp güldüüm bn:roflol:

misilleme yaparlar ancak.. cansu dere kiskanilacak bi bayan degil zati
kilo kaybi cok fazla :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

iyi ki su sarisin bayani söylemedi, yada allahtan bahar gelmedi daha :lepi:

fragman'i cok merak ediyorum,nasil beklerim simdi bir hafta

ya o kız bizim okuldaydı bende ismi yazmadan tanıyamadım ne kadar değişmiş
kilo almış ve kısa saç çok itici olmuş

bade iscil olmasi lazim...
evet cok degismis.. uzun sacli daha güzel gözüküyordu
kadinsi hali var suan.. yillar gecti bu hali normal aslinda..

bade iscil olmasi lazim...
evet cok degismis.. uzun sacli daha güzel gözüküyordu
kadinsi hali var suan.. yillar gecti bu hali normal aslinda..

:))
evet yıllar geçti ben hala sanırım kendimi olduğum yerde saymışım:)

yani ben lise sonken o birinci sınıfta idi mahsunun kırmızı bi arabası vardı bunu almaya gelirdi bütün okul dalga gecerdik:)

gerçi yatırım yapmış geleceğe:)

ay akşam akşam dedikodu yaptım ama bu halini beğenmediğiden

biraz yeşil çam filimlerine benzetim diziyi :)))ama çokhoşuma gitti seyrediyorum ve kenanın duruşuna gülüşü yüz mimiklerine hastayim ya:asigim:

sinema tadında bir dizi inşallah hep böyle devam eder ilk bölümleri bağlayıp sonra sapıtan dizilerden olmaz inş.

çok beğendim ilk bölümden beri izliyorum.
geçen hafta ezelin bakışaçısından ihanet gözlendi
buhafta kızın bakış açısından eskiye dönüldü
haftayada kesin hapse girdikten sonraki olaylar anlatılacak.
sonrada asıl dizimiz başlıcak
süper tuttum showu bu sezon
balkan düğünüde süper ötesi ya

dimi.. yillar gecip giderken insan kendisini hala o zamanda saniyor :))

ben hala o ormandaki takim elbesesiyle belirlen sahneyi unutamiyorum,aklima geldikce gülüyorum..

evet klas oyuncu jön yani:)

ama benim su anlatış olayıda hoşuma gitti cansu derenin sesi çok güzel oturmuş ve cümleler çok öznli hazırlanmış.

mesala unutulmazda edanın ağladığı günlük yazdığı saçma sapan cumleler var o bile o dizinin kalkması için yeterli

ama burda hem bu anlatımlar hem ikikez çekilen detaylı sahneler bir kaç ufak hata hariç basarılı bir iş çıkmasını sağlamış

birde güzel yanı sadece çocuğun çıkması ,intikam gibi aynı sureçte devam etmeden her karekterin ayrı ayrı hikayelerini önümüzde ki günlerde izleyecek olmak

ama bir tek şikayetim var günü çünkü benim için elvada rumelide çok hoş bir dizi idi

ama artık izleyemiyorum

birde kapalı çarşı ile çakışıyor çarşambaya alsalar tv bomboş bir tek yaprak dökümü var bide kurtlar vadisi

bence kurtlara rakip olmalıydı

dimi.. yillar gecip giderken insan kendisini hala o zamanda saniyor :))

ben hala o ormandaki takim elbesesiyle belirlen sahneyi unutamiyorum,aklima geldikce gülüyorum..

:)))))
ay benide güldürdün harbiden o ne ya öyle gerçi sabah masadan çıkmış gitmiş gibi ama daha beteri cansu bence tamam çocugu kaybolmuş panikle çıktı ama insan en azından bi terlik düz ayakkabı altına giyer bi ceket üsütüne alır:))))

dizinin kostümcüsünü merak ettim bakıcam

o sahne bi komik olmus hemde bütünüyle komik
duygulanmam gerekirken ben gülüyodum hemde hepsine...
cansu dere zor yürüyodu zira topuklari cimlerin icine batiyodu:))
elinde canta yoktu sanirsam..akannehir

ya su hani yuz degisince seste degisiyor mu olayi cok enterasan simdi yuzumde iki uc degisiklik yapsam Sezen Aksunun sesine benzetebilirler mi ay super olur du vallahi

Çok güzeldi akşam ben çok beğendimm...
Biran bile gözlerimizi ayıramadık...
Zaman tüneli bi 1996 bi 2009 beynimiz döndüü...
Belkide o heyecan kattıı....

Vay anasını sayın üyeler, ne bölümdü beee

Ters köşe oldum ben şahsen bizzat
Meğerse Eyşan kandırmış bizim tayfayı. Vay adi Eyşan:mymeka:, Eyşanın babası da büyük oynuyor he, pislik, kendi yan gelip yattı paraları cukkaladı. İyide kimse sormadımı bunlara biranda nasıl bu kadar zengin oldunuz, bu değirmen nasıl dönüyor.

Eyşan kesin çocuğu babasız kalmasın diye Cengizle evlendi. Ya da Cengiz onu tehdit etti, amaaaan ne bileyim ben. İyide niye Cengize seni seviyorum dedi, ıyyyyykafamçokkarıştı

Eyşanın oğlu12-13 yaşında gibi değil, sanki mantık hatası var burda. Bide Bahar Ezele aşık olmasın noluuuur.Çok çirkinleşir o zaman dizi

Bu hafta yarım yamalak izleyebildim ama bundan sonra izleyemem. Saati çok ters. Çocukların dersleri, yatmaları filan, ı ııh izleyemem. Neyse sizi takip ederim artık.:gitme:

Heee bu arada çoğu üye Cansu Dereyi diziye yakıştıramamış ama niyedir bilmem bence cuk oturmuş. Çok yakışmış. Sesi görüntüsü, harika olmuş. Kenanlada çok yakışmışlar.

Bu arada Barış Falay ve Yiğit Özşener de harika oturmuş karakterlere. Bayıldım hepsine, yani demem oki kısaca bütün karakterler çok özenle seçilmiş, hepside harika olmuş.

Ay bu Kenan sevgilisi Aslımıydı neydi ne buluyor o kızda anlayabilmiş değilim yeminle, mıymıy konuşan abuk bir tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…