kızlar slm. ben ilk defa seyrettimde ezel yüz estetiğimi geçirdiki kimse tanıyamıyo onu???
Nasıl bir dalmışım, yıkıldım bitince yahu :roflol::roflol: Sinema gibi her bölüm
Olmaz mı canım yaa...her gün gazetelerde neler okuyoruz...öz kızına, karısına fuhuş yaptıran, dilendiren, hırsızlık yaptıran nice babalar var...
Evet canim, yüz estetigi gecirmis.... Ve ayrica burda okudugum kadariyla, gazetede Ömere öldü süsü verilmis....
O kadar saftirik değildir ya kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar...hayatımda yaşadığım nadir tatşı pişmanlıklardan birini anlatayım size...
bir konferans için istanbul hiltona gitmiştim...konferanstan çıkıp balkondaki kafeye çıkayım dedim, kafam nasıl bulandı ama içerde bir masaya attım kendimi...sonra yan masadaki ses dikkatimi çektim döndüm bir de ne göreyim...kenan imirzalıoğlu 3 adım yanımda....ve ben kocam kızar, kıskanır diye bir foto dahi çekemedim.. ki 1 saat boyunca orda oturdu içerde dolandı, döndü gülümsedi, kendisini tanıyan herkese selam verdi sohbet etti...ama bana orda kal geldiii....
pişmanım çok pişmanımmmsenağlamasenağlama
Ezel'in bakisina,gülüsüne,boyuna posuna hayranim.. :asigim:esim'i aldatmiyorum dimi kaydirigubbakcemile3
aldatmiyosun ama dikkatli ol forumun kulagi vardir
bende yazarken itinayla seciyorum sözcüklerimi
burda bile ne kadar tikkatlüyüz:gitme:kaydirigubbakcemile3
Vicdanimi rahatlatmak icin esime söyledim -tatlicadiarzu-
(belki de kiskandirmak icin :jeyyar:)
Bende cansu deren'e bayiliyorum demesin mi inadima kafamçokkarıştı
Ona bayilabilirsin dedim, bayilacak pek bir yani yok, ödestik yani sositosositosositososito
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkek kısmısı değilmi işte
hmn misilleme yapcaaaklmaz: