Ezel Atv

ben onu bunu sanmadim tatlimda, bana sacma geliyor ezel beyin yaptigi seyler , neden diye sormadan ben yazayim sana soruyorum ezelin basina gelenler senin basina gelse sende ezelin yaptigini mi yapardin? evet se cevabin o zaman cevap yazacagim..
evet yapardım.maddi anlamda bu imkanları ona dayı sağladı.insanları silahla vurmadan,akıllıca ve yavaşça teker teker hayatlarını vurma yolunu da ezel seçti.
bende ezelin yolunu seçerdim.
çünkü çok yürekli yol bu.

Kızlar kaçırdım eyşana ne dedi ezel eyşan kala kaldı öyle

alinin suç itirafını yaptıktan sonra ömerin ölüm haberini okur okumaz karşısındaki adamı vurcağını tahmin ettim.
kötü kötülüğünü devam ettirdi.
ama yine de vicdana gelmişti o anda,dışarı çıkmasını istiyordu ömerin.
yine de helal olsun.bir an ömer için vicdana geldiği için

ben onu bunu sanmadim tatlimda, bana sacma geliyor ezel beyin yaptigi seyler , neden diye sormadan ben yazayim sana soruyorum ezelin basina gelenler senin basina gelse sende ezelin yaptigini mi yapardin? evet se cevabin o zaman cevap yazacagim..
ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ama o kimsenin canını alıcak kadar kötü biri değil
onlara yaşarken kaybettiricek.
ölmekten beter edicek.
o yüzden ezelin yaptıkları mantıklı.:lepi:

Evet bence de kan dökülmeden hallediyo işini..Hepsini birbirine düşürecek..Hepsi birbirinden nefret edecek:lepi:

eyşanı o anda ne konumuna getirdi helal olsun.
utanmaz birde gelmiş dudaklarına yapışıcak.bunu mu yapıyorduk diyor.
kardeşini mardeşini de unuttu kadın.
umarım ezel bu işin sonunda baharı iyileştirip onunla evlenir.
eyşanla bereber olursa diziyi izlediğime pişman olurum.lmaz:

Yine muhteşemdi..Mest oldum valla..:))

Gerçi ara ara çocuğu uyutmak için kaçırdıklarım oldu ama genel olarak anladım zaten..:))

Salih Kalyon'u hep komedi yaparken izlediğimiz için başta rolünü yadırgamıştım..Ama şimdi role cuk oturmuş valla..

Bu dizide cast iyi iş çıkarmış..

Eyşan'da bayıldıkça bayılıyor artık..Bahar bu akşam eyşandan daha güzel ve daha iyiydi..

Toparlarsak çok farklı ve güzel bir dizi..:)

bencede final öyle olacak baharla evlenecek. eyşanla birleşmesi tamamen saçmalık olur eyşan ölebilir bu dizinin sonunda intihar edebilir yada birinin silahından çıkan kurşun sonu olabilir

farrketttinizmi ?
eyşanın oğlu kaseti alıp kaçtığında eyşan dışarda koşarken ayağanda babet tarzı bi ayakkabı vardı,çocuğu bulduklarında çizme oldu :hulya:

Evet çok dikkatli izlerim dizileri en olmadık şeyler çarpar gözüme kaydirigubbakcemile3

Yahu bir de Ezel eve geldiğinde hizmetçi ben haber vereyim geldiğinizi dedi, Ezel de ben kendim haber veririm dedi :roflol:
ınsanın geldiğini kendi haber vermesi de güzel birşey

ayy kızlar çok yakışıklı yaaa,rüyama bile girdi dün gece,kenan bana sarılıyordu,aşkım yapma diyorum 1 ay sonra evlenmeyecekmiyiz diyor,offfff uyandım rüyaymış,bütün gün rüyanın etkisindeydim,rüyası bile güzeldi yaaaaa,yine muhteşem bir bölümdü,annesi çok zorluyor ezeli,birkaç bölüme kim olduğunu kardeşine açıklar bence,o zaman bu kadar heyecanlı olmaz gibi,eyşan da ne basit bir kadınmış yaa,inşallah intikam alıp bırakır,eyşana dönerse çokkk kızarım ezele,1 hafta zor geçecek,dayının da gönül yarası varmış galiba,selma kim acaba????

:roflol: delikafadulden sırnaşık şey
boşanma sebebi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…