evet yapardım.maddi anlamda bu imkanları ona dayı sağladı.insanları silahla vurmadan,akıllıca ve yavaşça teker teker hayatlarını vurma yolunu da ezel seçti.
ben onu bunu sanmadim tatlimda, bana sacma geliyor ezel beyin yaptigi seyler , neden diye sormadan ben yazayim sana soruyorum ezelin basina gelenler senin basina gelse sende ezelin yaptigini mi yapardin? evet se cevabin o zaman cevap yazacagim..
kocasindan bahsediyordu canim :) kocasinin eysani aldatdigi kadin ya o bardaki kadin
Kızlar kaçırdım eyşana ne dedi ezel eyşan kala kaldı öyle
ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ben onu bunu sanmadim tatlimda, bana sacma geliyor ezel beyin yaptigi seyler , neden diye sormadan ben yazayim sana soruyorum ezelin basina gelenler senin basina gelse sende ezelin yaptigini mi yapardin? evet se cevabin o zaman cevap yazacagim..
Kızlar kaçırdım eyşana ne dedi ezel eyşan kala kaldı öyle
Bahar'la beraberim dedi :icecream:
ben baharla birlikteyim bunu ona yapamam sen yapabilirmisin dedi oda özür diledi ve arabaya binip gitti
ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ama o kimsenin canını alıcak kadar kötü biri değil
onlara yaşarken kaybettiricek.
ölmekten beter edicek.
o yüzden ezelin yaptıkları mantıklı.:lepi:
eyşanı o anda ne konumuna getirdi helal olsun.
utanmaz birde gelmiş dudaklarına yapışıcak.bunu mu yapıyorduk diyor.
kardeşini mardeşini de unuttu kadın.
umarım ezel bu işin sonunda baharı iyileştirip onunla evlenir.
eyşanla bereber olursa diziyi izlediğime pişman olurum.lmaz:
:roflol: delikafadulden sırnaşık şeyayy kızlar çok yakışıklı yaaa,rüyama bile girdi dün gece,kenan bana sarılıyordu,aşkım yapma diyorum 1 ay sonra evlenmeyecekmiyiz diyor,offfff uyandım rüyaymış,bütün gün rüyanın etkisindeydim,rüyası bile güzeldi yaaaaa,yine muhteşem bir bölümdü,annesi çok zorluyor ezeli,birkaç bölüme kim olduğunu kardeşine açıklar bence,o zaman bu kadar heyecanlı olmaz gibi,eyşan da ne basit bir kadınmış yaa,inşallah intikam alıp bırakır,eyşana dönerse çokkk kızarım ezele,1 hafta zor geçecek,dayının da gönül yarası varmış galiba,selma kim acaba????