saçma falan değil.yasakkelime
ezelin her yaptığının bir amacı var
baharın zarar görmesini istemedi.ona acıdı.ve tedavi olması için yurtdışına gitmesi istedi.
çünkü baharla uğraşıcak vakti yok.
kafasında bin bir türlü hesap var adamın.
sen sandın herhalde bahara aşık yalvarıyor falan filan.
yok öyle birşey.ezel vicdanını kullandı orda.ve planlarını ugulamak için masumların ortadan kalkmasını istedi.
bnce cnm burda herkes senden daha fazla anlamış diziyiikocasindan bahsediyordu canim :) kocasinin eysani aldatdigi kadin ya o bardaki kadin
bnde o sahne de ne oluyoruz yaw dedimalinin suç itirafını yaptıktan sonra ömerin ölüm haberini okur okumaz karşısındaki adamı vurcağını tahmin ettim.
kötü kötülüğünü devam ettirdi.
ama yine de vicdana gelmişti o anda,dışarı çıkmasını istiyordu ömerin.
yine de helal olsun.bir an ömer için vicdana geldiği için
lafı koydu hmde gediğinin de gediğinekaydirigubbakcemile3Bahar'la beraberim dedi :icecream:
ezeeeeel :asigim:ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ama o kimsenin canını alıcak kadar kötü biri değil
onlara yaşarken kaybettiricek.
ölmekten beter edicek.
o yüzden ezelin yaptıkları mantıklı.:lepi:
farrketttinizmi ?
eyşanın oğlu kaseti alıp kaçtığında eyşan dışarda koşarken ayağanda babet tarzı bi ayakkabı vardı,çocuğu bulduklarında çizme oldu :hulya:
ayy kızlar çok yakışıklı yaaa,rüyama bile girdi dün gece,kenan bana sarılıyordu,aşkım yapma diyorum 1 ay sonra evlenmeyecekmiyiz diyor,offfff uyandım rüyaymış,bütün gün rüyanın etkisindeydim,rüyası bile güzeldi yaaaaa,yine muhteşem bir bölümdü,annesi çok zorluyor ezeli,birkaç bölüme kim olduğunu kardeşine açıklar bence,o zaman bu kadar heyecanlı olmaz gibi,eyşan da ne basit bir kadınmış yaa,inşallah intikam alıp bırakır,eyşana dönerse çokkk kızarım ezele,1 hafta zor geçecek,dayının da gönül yarası varmış galiba,selma kim acaba????
heehh al benden de o kadarr!Hoff yaa, izleyemedim. yani ara ara baktım ama kopuk oldu, bi mok anlamadım:gitme:
Cuma günü kaçtaymış tekrarı. Umarım gece yarısı olur da şöyle rahat rahat izlerim çocuklar yattıktan sonrabenneyaptımki
heehh al benden de o kadarr!
kızı uyutacamm diyee beynimm şiştiidelikafadulden sonunda ikimiz birden uyudukk öfff bee bi düzelmedii şuu çocuğun uykusuu...akannehir
eyşanın beyaz elbisesi ve takıları ne güzeldi dimii :jeyyar:
birde arkadaşlar bn şuna bi anlam veremedim siz verin
hani serdar kumarhaneye geldi cengizin karşına durdu yaa
cengize aklını göstererek sende bu var dedi ali de de alt kısmı göstererek onda da bu var dedi
bu alt kısım neydi wallah anlamadım
aklıam bişeyler gelioo ama ne alaka:kedi: :jeyyar:
birde ali akşam tımarhanelkti resmn
farrketttinizmi ?
eyşanın oğlu kaseti alıp kaçtığında eyşan dışarda koşarken ayağanda babet tarzı bi ayakkabı vardı,çocuğu bulduklarında çizme oldu :hulya:
evt bnde beyendim takı ve kıyafetinieyşanın beyaz elbisesi ve takıları ne güzeldi dimii :jeyyar:
Aklına gelen şey canım :)
sende akıl var ama ali gibi erkeklik yok dedi.
Yani erkek gibi gücün cesaretin yok korkaksın demek istedi..
Çok komikti yaaaa.
Gerçektende öle yine döndü dolaştı gitti aliye.Beceriksiz ...
Bide güyaa onu düşündüğü için,kılıfınına girdi uyanık.
Kızlar tekrarı bu akşammıydı Ezel'in. Kanımca yine izleyemiycem, Geniş Aileyide izleyemedim zati:gitme: