Ezel Atv

bencede şu bahara dublaj yapılsın.konuşması mıy,mıy kendi güzel ,hoşda.

yaprak dökümünde,yanık kozada başkası seslendiriyordu.yine öyle yapsınlar.

zati eyşan,baygın bakışlarından fenalık geldi.

bu hafta nasil olmaz yaaaaaaa...:1shok:

Arog'u var bunu biliyorum,ama en azindan ezel'e saygi gösterip dizi bittikten sonra koyarlar diye düsündüm fakat sacma sapan bir film (kendi fikrim) daha önemliymissss...

Şu anda Ezelin kolajı var..Belgesel tadında yapmışlar çok güzel olmuş..kaydirigubbakcemile3

bencede güzel olmuş herkesi tek tek anlatıyolar kaçırdıgım sahneleride görmüş oldum

ezelin annesine gıcık olmaya başladım ii ki söledi yani ezel ömer olduğunu kadın her işe karışıo pişman etti ezeli

Kız en azından fırsat yaratmaya çalışıyorum izlemek için. Bi geçen haftayı izleyemedim işte.kaydirigubbakcemile, yoklamada yok yazmayın beni, aman haa:hulya:

e niye yokmuş pekibenneyaptımki

Kız en azından fırsat yaratmaya çalışıyorum izlemek için. Bi geçen haftayı izleyemedim işte.kaydirigubbakcemile, yoklamada yok yazmayın beni, aman haa:hulya:

e niye yokmuş pekibenneyaptımki

Bazen böyle tv de ilk kez türk filmleri yayınlıyolar ya..

Benim anlamadığım bu türk filmlerini niye hep ezelin yerine koyuyolar..CADIARZU

Başka dizi mi yok..Ezel o kadar çok seyredilen bi dizi niye bizi mahrum bırakıyosunuz dimilmaz:

Saçma sapan bi sürü dizi var onların yerine koyun:mymeka:

Çok güzel dizi severek izliyorum
umarım fazla uzatıp suyunu çıkarmazlar

Son birkaç bölüm kalmış diye bir söylenti var. Takip ettiğim iki diziden biridir zaten -diğeri desperate housewives- çok sevdim, ve uzatmayacaklarını duyduğumda daha bi saygı duydum. Uzamış hâlini zaten hiç düşünemiyorumlmaz:

ezel kaldırılıcakmış diye bi yazı okudum gazetede .. bu eyşanın babetleri çizmeye dönüştüya onu söz konusu yapmışlar falan acaba dogrumu ki ondan mı bu hafta yok ..

ezel kaldırılıcakmış diye bi yazı okudum gazetede .. bu eyşanın babetleri çizmeye dönüştüya onu söz konusu yapmışlar falan acaba dogrumu ki ondan mı bu hafta yok ..

Ne alakası var ki, olağan bir çekim hatası, gözden kaçmış..

Bu hafta olmama sebebi yerine AROG'un yayınlanacak olmasıdır, ne yazık ki. Ama belki de çekimler yetişmemiştir, böyle kılıf bulmuşlardır, bilemem.

Kaldırılması değil de birkaç bölüm sonra bitmesi söz konusu diye biliyorum, ne derece doğru onu bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…