yüzü zayıf ve yüzüne uymayan şekilde burun estetiği yaptırmış.biraz kilo alsa kaşlarını inceltse daha iyi gider yüzüne.bence güzel bir kız.kızlar annem mükemmel bir benzetme yapmış hafta sonu cok güldüm
ezeli izliyomusun anne dedim
gül gibi oğlanı michael jackson kılıklı kızla başrole koymuşlar izlemiyorum dedi
benzetmeye bak cansu dere michael jackson:)))
kedicik ne işin var burdaaaaa
ya kızlar benim eşim bu diziyi izlerken ağlıyor yaa
normalde hiçbir diziyi izlemezzz ubun başladığından beri izliyor
ve ezel nezaman annesiyle bi araya gelse ağlıyoo
babasıyla konuşsa ağlıyooo
eşine ii bak bi kıs, ondada estetik olayları falanmı var yoksam :roflol:
nilüfern ne güzel eşin duygusal insanmış.ağlanmıcak sahneler değil ki.
ben ilk bölümünde grip olana kadar ağladım.
yani gözlerimde sicim gibi aktı yaşlar.
haksızlığa uğrayan insanlara kalbim çok acıyor.mafoldumben
demek ki ailesini üzmüşse zamanında ondan üzülüp özlüyordur:)evet bende duygulanıyorum ama ağlamıyorum yani
hem ağlıyo hemde babamı özledim diyip arıyo hemenn :)))
kenanda hakkını veriyo yani rolününn
anneside öle
o kadın normalde kör değilse süper yapıyoo valla
bncede ezel affetmez
saçma falan değil.yasakkelimehemde nasil af eder adam geberiyor af edeyim diye gormuyormusun:) simdide bahar kurtarmaya calisiyor adam ya beni cok sacma bu dizi kizlar cildiracagim yakafamçokkarıştı
saçma falan değil.yasakkelime
ezelin her yaptığının bir amacı var
baharın zarar görmesini istemedi.ona acıdı.ve tedavi olması için yurtdışına gitmesi istedi.
çünkü baharla uğraşıcak vakti yok.
kafasında bin bir türlü hesap var adamın.
sen sandın herhalde bahara aşık yalvarıyor falan filan.
yok öyle birşey.ezel vicdanını kullandı orda.ve planlarını ugulamak için masumların ortadan kalkmasını istedi.
kocasindan bahsediyordu canim :) kocasinin eysani aldatdigi kadin ya o bardaki kadineyşan güzel laf koydu dimi kızlar siz misafirsiniz ben ev sahibi bütün bar benim sizin ne içtiğiniz umrumda değil....
saçma falan değil.yasakkelime
ezelin her yaptığının bir amacı var
baharın zarar görmesini istemedi.ona acıdı.ve tedavi olması için yurtdışına gitmesi istedi.
çünkü baharla uğraşıcak vakti yok.
kafasında bin bir türlü hesap var adamın.
sen sandın herhalde bahara aşık yalvarıyor falan filan.
yok öyle birşey.ezel vicdanını kullandı orda.ve planlarını ugulamak için masumların ortadan kalkmasını istedi.