Ezel Atv

saçma falan değil.yasakkelime
ezelin her yaptığının bir amacı var
baharın zarar görmesini istemedi.ona acıdı.ve tedavi olması için yurtdışına gitmesi istedi.
çünkü baharla uğraşıcak vakti yok.
kafasında bin bir türlü hesap var adamın.
sen sandın herhalde bahara aşık yalvarıyor falan filan.
yok öyle birşey.ezel vicdanını kullandı orda.ve planlarını ugulamak için masumların ortadan kalkmasını istedi.

vereliniortak vereliniortak vereliniortak
kocasindan bahsediyordu canim :) kocasinin eysani aldatdigi kadin ya o bardaki kadin
bnce cnm burda herkes senden daha fazla anlamış diziyii
boşuna açıklıyorsun:1closedeyes:

alinin suç itirafını yaptıktan sonra ömerin ölüm haberini okur okumaz karşısındaki adamı vurcağını tahmin ettim.
kötü kötülüğünü devam ettirdi.
ama yine de vicdana gelmişti o anda,dışarı çıkmasını istiyordu ömerin.
yine de helal olsun.bir an ömer için vicdana geldiği için
bnde o sahne de ne oluyoruz yaw dedim
ali dine imanamı geldi dediim
sonra adamı pat die 2 kaşınn ortasından vurunca şoka girdimakannehir

Bahar'la beraberim dedi :icecream:
lafı koydu hmde gediğinin de gediğinekaydirigubbakcemile3

ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ama o kimsenin canını alıcak kadar kötü biri değil
onlara yaşarken kaybettiricek.
ölmekten beter edicek.
o yüzden ezelin yaptıkları mantıklı.:lepi:
ezeeeeel :asigim:
bn annesine çok üzüldüm akşam yaa
kadın tekrardan kaybetmek istemiyor
o acıyı zaten yaşamış bir daha gerçekten yaşamak istemiyormafoldumben

farrketttinizmi ?
eyşanın oğlu kaseti alıp kaçtığında eyşan dışarda koşarken ayağanda babet tarzı bi ayakkabı vardı,çocuğu bulduklarında çizme oldu :hulya:

maşalalh süper dikkat
bnmde kardeşim fark etti
evden çıkarken babetti dedi sonra çizme olmuş dedi

ayy kızlar çok yakışıklı yaaa,rüyama bile girdi dün gece,kenan bana sarılıyordu,aşkım yapma diyorum 1 ay sonra evlenmeyecekmiyiz diyor,offfff uyandım rüyaymış,bütün gün rüyanın etkisindeydim,rüyası bile güzeldi yaaaaa,yine muhteşem bir bölümdü,annesi çok zorluyor ezeli,birkaç bölüme kim olduğunu kardeşine açıklar bence,o zaman bu kadar heyecanlı olmaz gibi,eyşan da ne basit bir kadınmış yaa,inşallah intikam alıp bırakır,eyşana dönerse çokkk kızarım ezele,1 hafta zor geçecek,dayının da gönül yarası varmış galiba,selma kim acaba????

evt yaa orası çok muammada bitti :uhm:
selma kim?

ara ara izleyebildim misafir vardı...ama eyşan nasıl baharla bişeyler yaşadığını bildiği halde öyle mayıştı anlamadım...o değilmiydi baharı zırlattı diye ezelin kapısına dayanan abla..
babet çizme olayını bende farkettim farkedilmicek gibi değildi zaten koca botlar..
tam konsantre olamadıgım için izlediğim yerlerdende bişey anlamadım..cuma günü tekrarını izlerim artık..

Hoff yaa, izleyemedim. yani ara ara baktım ama kopuk oldu, bi mok anlamadım:gitme:

Cuma günü kaçtaymış tekrarı. Umarım gece yarısı olur da şöyle rahat rahat izlerim çocuklar yattıktan sonrabenneyaptımki

Ezel Eysan´i fena bozdu, oh pek de iyi oldu:lepi:
Resmen gösterdi, ama vermedi -tatlicadiarzu-
Bu Bahar ne uyuz bir kiz ya, miy miy
Git bi öl Bahar yaa :mymeka:
Ali de sizofrenik belirtiler görüyorum, sonunda hasta ettiler adami.

Bu arada Ezel enisteniz saclarini mi kestirmis, bana mi öyle geldi CADIARZU

Hoff yaa, izleyemedim. yani ara ara baktım ama kopuk oldu, bi mok anlamadım:gitme:

Cuma günü kaçtaymış tekrarı. Umarım gece yarısı olur da şöyle rahat rahat izlerim çocuklar yattıktan sonrabenneyaptımki
heehh al benden de o kadarr!:kızgın:
kızı uyutacamm diyee beynimm şiştiidelikafadulden sonunda ikimiz birden uyudukk öfff bee bi düzelmedii şuu çocuğun uykusuu...akannehir

birde arkadaşlar bn şuna bi anlam veremedim siz verin
hani serdar kumarhaneye geldi cengizin karşına durdu yaa
cengize aklını göstererek sende bu var dedi ali de de alt kısmı göstererek onda da bu var dedi
bu alt kısım neydi wallah anlamadım
aklıam bişeyler gelioo ama ne alaka:kedi: :jeyyar:

birde ali akşam tımarhanelkti resmn

heehh al benden de o kadarr!:kızgın:
kızı uyutacamm diyee beynimm şiştiidelikafadulden sonunda ikimiz birden uyudukk öfff bee bi düzelmedii şuu çocuğun uykusuu...akannehir

ay he ya, kızın dersleri bitmedi bir türlü. Gerçi kendi yapıyor ama kontrol etmek lazım tabi:nazar:

Oğlanın da okuldan kek kurabiye, tatlı bişeyler istemişler işte yerli malı haftası kutlaması varmış. Onu yapayım fırına atayım derken, Ezel uçup gitmiş. Son 20 dksınıda ben inatlaştım izlemedim:umursamaz:, kanımca 5-10 dk izlemişimdir ama:lepi:

Demek Ali üzerine kurulmuş bu bölümCADIARZU

en guzel bölümlerden biriydi bence süperdi
durmadan bişe çıktı şok üstüne şok
ali görüşmeye gitmiş annesiyle tehdit ediyo sora imana gelip itiraf ediyo tamda gününde yanı az daha önce olsa belkıde kurtulcaktı nese çok güzeel ilerliyo dizimiz
alinin kumarhaneye gelip ışıların sönemesi falanda çok güzeldi adam kafayı yedı resmen şüpe insanı mafediyo cidden
yazık en son tımarhanelık olmasın
eyşana da ohhhhhhhhhhhh olsun nası güzel yaptı ezel ama ohhh

birde arkadaşlar bn şuna bi anlam veremedim siz verin
hani serdar kumarhaneye geldi cengizin karşına durdu yaa
cengize aklını göstererek sende bu var dedi ali de de alt kısmı göstererek onda da bu var dedi
bu alt kısım neydi wallah anlamadım
aklıam bişeyler gelioo ama ne alaka:kedi: :jeyyar:

birde ali akşam tımarhanelkti resmn

Aklına gelen şey canım :)
sende akıl var ama ali gibi erkeklik yok dedi.
Yani erkek gibi gücün cesaretin yok korkaksın demek istedi..
Çok komikti yaaaa.
Gerçektende öle yine döndü dolaştı gitti aliye.Beceriksiz ...
Bide güyaa onu düşündüğü için,kılıfınına girdi uyanık.

Son düzenleme:
eyşanın beyaz elbisesi ve takıları ne güzeldi dimii :jeyyar:
evt bnde beyendim takı ve kıyafetini
birde barda kadına üstü kapalı konuşmasınızemuszemus

Aklına gelen şey canım :)
sende akıl var ama ali gibi erkeklik yok dedi.
Yani erkek gibi gücün cesaretin yok korkaksın demek istedi..
Çok komikti yaaaa.
Gerçektende öle yine döndü dolaştı gitti aliye.Beceriksiz ...
Bide güyaa onu düşündüğü için,kılıfınına girdi uyanık.

:kedi::kedi::kedi::kedi:
wayy düşündüğümmüş
bnde bu adam ne hareketi yapıoo öle dediiydiiimdelikafadulden
ama ali ii top oldu serdara gidince:1shok:

ayşan a da iyi oldu acaba cengizi seviyormu kıskanmalar falan sevmese umursamazdı yada aldatılmakmı acı geldi eyşana daha neler görecek bakalım ömere yaptıklarını çeksin yavaş yavaş eyşan hanım ezel bence eyşana oyun oynayacak baharla beraber olduğu halde eyşan ,ezelle beraber olacak ihanet yaptıracak sevdiği bahara karşı baharda öğrenecek şok geçirecek üzüntüden ezelin kardeşi üzüldüya onlarda üzülsün istiyor ezel

ezel süper bi dizi kendimi ömere benzetiyorum ve bahara hic bir zaman insanlarin art niyeti oldugunu düsünmem ve kalp kirmam kirilsam dahi ve bu huyum beni deli ediyorrrr

hani ramiz dayı birine gitti merhaba selma dedi ya o anda aklıma bi an ne geldi kızlar biliyonuz mu ?

selma kim o?
bohçacı!!!
al içeri al al kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hani kemal sunal halit akçatepe bohçacı olup içeri sızmaya çalışıyolardı ya :) ne etkilenmişim meğer o filmden kaydirigubbakcemile3

Kızlar tekrarı bu akşammıydı Ezel'in. Kanımca yine izleyemiycem, Geniş Aileyide izleyemedim zati:gitme:

X