- 26 Nisan 2008
- 20.973
- 7.554
- 39
saçma falan değil.yasakkelime
ezelin her yaptığının bir amacı var
baharın zarar görmesini istemedi.ona acıdı.ve tedavi olması için yurtdışına gitmesi istedi.
çünkü baharla uğraşıcak vakti yok.
kafasında bin bir türlü hesap var adamın.
sen sandın herhalde bahara aşık yalvarıyor falan filan.
yok öyle birşey.ezel vicdanını kullandı orda.ve planlarını ugulamak için masumların ortadan kalkmasını istedi.
vereliniortak vereliniortak vereliniortak
bnce cnm burda herkes senden daha fazla anlamış diziyiikocasindan bahsediyordu canim :) kocasinin eysani aldatdigi kadin ya o bardaki kadin
boşuna açıklıyorsun:1closedeyes:
bnde o sahne de ne oluyoruz yaw dedimalinin suç itirafını yaptıktan sonra ömerin ölüm haberini okur okumaz karşısındaki adamı vurcağını tahmin ettim.
kötü kötülüğünü devam ettirdi.
ama yine de vicdana gelmişti o anda,dışarı çıkmasını istiyordu ömerin.
yine de helal olsun.bir an ömer için vicdana geldiği için
ali dine imanamı geldi dediim
sonra adamı pat die 2 kaşınn ortasından vurunca şoka girdimakannehir
lafı koydu hmde gediğinin de gediğinekaydirigubbakcemile3Bahar'la beraberim dedi :icecream:
ezeeeeel :asigim:ezel dışarı çıktıktan sonra na bu kötülüğü yapanları dayının adamlarına vurdurtabilirdi yok edebilirdi.
ama o kimsenin canını alıcak kadar kötü biri değil
onlara yaşarken kaybettiricek.
ölmekten beter edicek.
o yüzden ezelin yaptıkları mantıklı.:lepi:
bn annesine çok üzüldüm akşam yaa
kadın tekrardan kaybetmek istemiyor
o acıyı zaten yaşamış bir daha gerçekten yaşamak istemiyormafoldumben
farrketttinizmi ?
eyşanın oğlu kaseti alıp kaçtığında eyşan dışarda koşarken ayağanda babet tarzı bi ayakkabı vardı,çocuğu bulduklarında çizme oldu :hulya:
maşalalh süper dikkat
bnmde kardeşim fark etti
evden çıkarken babetti dedi sonra çizme olmuş dedi
ayy kızlar çok yakışıklı yaaa,rüyama bile girdi dün gece,kenan bana sarılıyordu,aşkım yapma diyorum 1 ay sonra evlenmeyecekmiyiz diyor,offfff uyandım rüyaymış,bütün gün rüyanın etkisindeydim,rüyası bile güzeldi yaaaaa,yine muhteşem bir bölümdü,annesi çok zorluyor ezeli,birkaç bölüme kim olduğunu kardeşine açıklar bence,o zaman bu kadar heyecanlı olmaz gibi,eyşan da ne basit bir kadınmış yaa,inşallah intikam alıp bırakır,eyşana dönerse çokkk kızarım ezele,1 hafta zor geçecek,dayının da gönül yarası varmış galiba,selma kim acaba????
evt yaa orası çok muammada bitti :uhm:
selma kim?