Ezel Atv

Ühü, ühü, ühüsenağlama, Eyşanla Ezel neredeyse birbirlerinin içine girecekler.senağlama:mymeka: Napmaya çalışıyor bu Ezel efendi. Oğluuum, huuuu, intikam alacaksın o kadından, onla birlikte olmayacaksın.
Ha derdi Eyşanla birlikte olup Eyşanın nasıl Bahara nasıl ihanet ettiğini göstermekse pek de iyi bir çözüm gibi gelmedi bana.

İhanet etsin derken kendi iyice bağlanıyor Eyşana pisluk:tomato:

Serdar amcamın eline geçmiş kaset, yandı Cengizle Ali. Köpek gibi süründürecek Serdar onlarıkaydirigubbakcemile

Meliha teyzemde Ezel'e, sevmedim seni ben sen git Ömerim gelsin dedi ya, koptum ben, nasılda ağladı Ezel:gitme:

kızlar bi sitede denk geldim ezelin oyunu cıkmıs ezelin intikamını sen al fln yazıodu bakmadım ama sanırım tarayınca cıkar

ayy fragmanı bile süper ya bu hafta kızlar harika bi bölüm gelio eyşanda fena lmaz:

eyşana bak nasıl ablaysa artık
kardeşini ezip geçiçek.ezele sevdalandı.
kardeşi için ömerin başını yakmıştı.
şimdi ezel için kardeşini yakıcak.
demek ki herkes menfaatine göre birbirini satıyor bu dünyada lmaz:

kızlar annem mükemmel bir benzetme yapmış hafta sonu cok güldüm
ezeli izliyomusun anne dedim
gül gibi oğlanı michael jackson kılıklı kızla başrole koymuşlar izlemiyorum dedi
benzetmeye bak cansu dere michael jackson:)))

Ahahahhaaa:roflol::roflol::roflol:, Maykıla hakaret etmiş anan kız.
Bak ama gül gibi benzetmesi güzel:asigim:

ay sormayın ya cansu dere çok kötü hiç rolünün adamı değil uyuz oluyorum yeni bölümdede beyaz elbise hiç yakışmamaış leylek gibi yaakaydirigubbakcemile3

Hazırız komtanım:lepi:

Fekat saat 21.00 e kadar kızın derslerini oğlanın masalını yatağını filan halledebilirmiyim diye düşünmekteyimCADIARZU

Hazırız komtanım:lepi:

Fekat saat 21.00 e kadar kızın derslerini oğlanın masalını yatağını filan halledebilirmiyim diye düşünmekteyimCADIARZU

Halledersin kuzum yeter ki istekaydirigubbakcemile3

beni güldürdün Allah'da senii güldürsün!:roflol:
annen süperr benzetmişş vallahii!sırnaşık şey

az kaldı ezeldaşlar
ezel:asigim: e kavuşmamıza

Ne kavuşcaz be, atı alan üsküdarı geçmiş çoktan, pislik Eyşan sokulmuş Ezele:dilcikar:, o görüntülere dayanamiyciim kanımca, izlemesemmi ne bu bölümü. Nasıl olsa haftaya geniiiş bir özetini veriyorlar

Ezeldaşlar hazır mıyızopuyorumnanaktan

kedicik ne işin var burdaaaaa

ya kızlar benim eşim bu diziyi izlerken ağlıyor yaa
normalde hiçbir diziyi izlemezzz ubun başladığından beri izliyor
ve ezel nezaman annesiyle bi araya gelse ağlıyoo
babasıyla konuşsa ağlıyooo

Bi de ezeldaşım ben:kedi:

mendeeeeeeeeeezemuszemus

fakat pek yazamıyom buraya pazartesi akşamları pek yorgunoluyorum haftabaşıya çok yoğunum şirketteee eve giidince pc ye bakacak gücüm olmuyo artık

Burası aşkı memnu kadar hareketli olmuyo zaten..:sinifsinif:

bu bölüm gıcık ezelede gıcık olmaya basladım affedecek kızı ya deliriom bi insan bu kadar salak olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…