- 1 Mayıs 2019
- 146
- 71
- 13
- 36
- Konu Sahibi Lafillenoire
-
Bu arada ne kadar berbat yazmışım her şeyi yahu Türkçe'yi katletmişim resmenMerhabalar :) ben hamile kaldığım ay sarı akıntım çok fazlaydı normalde hiç olmazdı. Ve adete bir hafta kalabalık gibi göğüslerim ve ucu değişmeye başlamıştı. Ve yerleşme kanaması yaşadım. Anamm sözde buraya çok belirti yaşamadı demeyelim geçmiştim ama 3 etti :)) neyse. Ama mesele hamileleğimin başında beri hiç midem bulanmadı, istifra etmedim. Sadece tiksinmem olmuştu soğandanhani diyorlar ya başım dönüyor midem bulanıyor hamile miyim filan. Bilmiyorum ya ben de hiç öyle olmadı :)
Merhabalar :) ben hamile kaldığım ay sarı akıntım çok fazlaydı normalde hiç olmazdı. Ve adete bir hafta kalabalık gibi göğüslerim ve ucu değişmeye başlamıştı. Ve yerleşme kanaması yaşadım. Anamm sözde buraya çok belirti yaşamadı demeyelim geçmiştim ama 3 etti :)) neyse. Ama mesele hamileleğimin başında beri hiç midem bulanmadı, istifra etmedim. Sadece tiksinmem olmuştu soğandanhani diyorlar ya başım dönüyor midem bulanıyor hamile miyim filan. Bilmiyorum ya ben de hiç öyle olmadı :)
Adet olmam gereken günden bir gün önce oldu canım kırmızı pas rengi kan gibiydi çook azdı damla gibi. Sonra o gün gelmedi başka ertesi günü kahverengi akıntım oldu gün içinde 2 kez. Başka da olmadıCnm senin yerleşme kanın nasıldı
Amin çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ileöncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah. Benimde öğrenmek istediğim böyle şeylerdi aslında. Kafamıza öyle işlemiş ki sanki hepsi arada olması gerekiyormuş gibi şanslıymışsınız ama bulantı, kusma olmadığı için
Erken gebelik testi yapabilirsiniz. Adete 9 gün kala gösterenler varBende yumurtlamadan 9 gun sonra ve adetime bir hafta kala bir kere gece bir kere gunduz pembe leke gordum ve benim normalde sari akimtim olmaz bu gun afedersiniz koyu kivamli akintim var acaba hamilemiyim
Evet Allah sabrını versin valla. Ben kusmaktan hep çok korkmuşumdur. Hayal edemiyorum bileAmin çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ileevet çok şükür olmadı pek yani :) ama tabi 9 ay boyunca kusanlar bile var
Negatif cikmasindan korkuyorum suan 3 gun var adetimeErken gebelik testi yapabilirsiniz. Adete 9 gün kala gösterenler var
İnşaAllah yerleşme kanamasıdırYani 23 yasina kadar hic ara lekelenmeolmaz bende yerlesme olmasa bu pembe leke nedir
İnşaAllah çok güzel bir hamilelik geçirirsinEvet Allah sabrını versin valla. Ben kusmaktan hep çok korkmuşumdur. Hayal edemiyorum bile
Evet anlıyorum ama hiç değilse öğrenip ona göre hareket edersin yine deNegatif cikmasindan korkuyorum suan 3 gun var adetime
Yani benziyormu bilmiyom ki InsaAllah cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sende saglikla bebegini kucagina al insaAllahİnşaAllah yerleşme kanamasıdır
Aminn inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun. Sağol canımYani benziyormu bilmiyom ki InsaAllah cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sende saglikla bebegini kucagina al insaAllah
Adetimin gecmesini bekliycemEvet anlıyorum ama hiç değilse öğrenip ona göre hareket edersin yine de
AminnnAminn inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun. Sağol canım
Bence de en doğrusu o. Merak ettiğin için test yapmanı önerdim. Yoksa adet geçtikten sonra yapmak daha iyi bence de. Ben de öyle yapmıştımAdetimin gecmesini bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?