• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezber bozan belirtiler

kasik agrisi ve uyku disinda hic bir belirtim olmadi hala da yok. hala ara ara kasigima kramp giriyor. ama kasik agrisina da konduramamistim adet oncesi gibiydi. o yuzden 3 gun gecikmesinj bekleyip test yapip kan verdim. akinti da bende normalde olurdu reglden once o yuzden farkli hic bisi olmadi aslinda

Benim adetim üç gün geçince test yapmıştım bide akşamdı çıkmaz ama yapayım demiştim ikinci çizgiyi görünce şok olmuştum . Testın peşine hemen pembe lekelenmem olmuştu dedim adet oldum test bozukmuş diye düşündüm peşine bi test daha yaptım oda pozitifdi inanamadım ertesi sabah iki test daha:KK53: Onlarda çift çizgi çıkınca kan verdim hamileymişim ama kanamam çok oldu benim hap iğne kullandım ama 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. 8 ay oldu hala hamile kalamadım :KK14: Çok alıştım var diye bu ay doktora gittim antibiyotik ve fitil kullanıyorum nasip sabırla bekliyoruz

Belirti olarak da göğüslerim çok şişti ve acıyordu bide damarlarım otoyol gibi olmuştu çok belliydi . Aşırı uyku hali vardı kafamı tutamıyordum

Varya bana ne umut oldun ama he :KK37: benim esim de kasim da varikosel ameliyati oldu insallah ben de duygulari yasarim en kisa zamanda :)) bu arada kusura bakma konuya daldim direk:))Hayirli olsun bebegin Insallah saglicakla kucagina alirsin .:emir_bebek:😃
Darısı başına olsun inşallah 🤲🏻😘 kafan rahat olsun yeter ki başka şeylerle haşır neşir ol unuttuğun an direk oluyor bende öyle oldu 🤗🤗🤗

Darısı başına olsun inşallah 🤲🏻😘 kafan rahat olsun yeter ki başka şeylerle haşır neşir ol unuttuğun an direk oluyor bende öyle oldu 🤗🤗🤗

Onu beceremiyorum iste her dail aklimda ne yapmaya calisssam aklimda . 🤗😃en basitinden bi magazanin önünden gecsek bile ay olsaydo ona neler ner alirdim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Sanirim sizoefrene bagliycam sonunda 🤣

Back