Ezber bozan belirtiler

Ben hiç anlamadım o ara taşınma telaşım ablamın düğünü ve şehir dışında tekrar bir düğün daha olması ve 1 hafta misafir oluşumuz ve de benim adet geçikmem ben o ara hiç tınlamadım bile yorgunluktandır aha bugün aha yarın diye diye 15 gün geçirmişiz geri şüphelendim test yaptırdım ki baya koyu 2 çift çizgi ilk gebeliğim ayrıca ( eşim Kasım’da varikosel sen ameliyat olmuştu bu arada ) bayağıdır bekliyorduk ama bu kadar hazırlıksız yakalanacağımı hiç düşünememişim 2 aya girdiğimde de bulantı kusma vs oldu ve devam etti

Benim kan tahlili yaptırana kadar hiçbir belirtim olmamışti.Adet oldum sandım kahverengi lekelenme 1 hafta surunce antibiyotik ictim diye sökulemiyor sandım yakin akrabamda hamilesin dedi kan ver yok be dedim gittim kan verdim kadin doguma gidicektim adet sokulmuyor diye pozitif cikti inanamamistim cunku yillarca tedaviler vs.olmamisti.Zaten daha ugrasmiyordum hamile kalmak icin.1 denemeyle olmustu .doktorun onca tedavisiyle denenelerle olmamisti.Test yaptirdiktan sonra bel kasik agrisi basladi ondan once hic belirtim olmadi:)

Hayırlı olsun öncelikle bana çok Garip geliyo ya nasıl mesela bir bakmışım 15 gün geçmiş. Benim mümkün değil gün sayarım ama işte aradaki fark feveran yapan da birşey çıkmıyor, kafası rahat olan kazanıyor

Maşallah gözünüz aydın.

Varya bana ne umut oldun ama he benim esim de kasim da varikosel ameliyati oldu insallah ben de duygulari yasarim en kisa zamanda :)) bu arada kusura bakma konuya daldim direk:))Hayirli olsun bebegin Insallah saglicakla kucagina alirsin .

Adet yumurtlamadan 14 gün sonra olur deniyor acaba doğru mu bilen var mı? Benim yumurtlamadan sonra 14. Günüm kasik ağrısı göğüs uçları acıyor test yapmaya da korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…