- Konu Sahibi Lafillenoire
Evt o negatifi gormektense. Belki vardir. Umuduyla yasamak daha iyiBence de en doğrusu o. Merak ettiğin için test yapmanı önerdim. Yoksa adet geçtikten sonra yapmak daha iyi bence de. Ben de öyle yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt o negatifi gormektense. Belki vardir. Umuduyla yasamak daha iyiBence de en doğrusu o. Merak ettiğin için test yapmanı önerdim. Yoksa adet geçtikten sonra yapmak daha iyi bence de. Ben de öyle yapmıştım
İnşaAllah güzel haberler alırsınız canımEvt o negatifi gormektense. Belki vardir. Umuduyla yasamak daha iyi
Aminn insaAllahİnşaAllah güzel haberler alırsınız canım
AminİnşaAllah çok güzel bir hamilelik geçirirsin![]()
Kalırsın canımAminhayırlısıyla bi hamile kalabilsem
![]()
Hayırlı olsun öncelikleBen hiç anlamadım o ara taşınma telaşım ablamın düğünü ve şehir dışında tekrar bir düğün daha olması ve 1 hafta misafir oluşumuz ve de benim adet geçikmem ben o ara hiç tınlamadım bile yorgunluktandır aha bugün aha yarın diye diye 15 gün geçirmişiz geri şüphelendim test yaptırdım ki baya koyu 2 çift çizgiilk gebeliğim ayrıca ( eşim Kasım’da varikosel sen ameliyat olmuştu bu arada ) bayağıdır bekliyorduk ama bu kadar hazırlıksız yakalanacağımı hiç düşünememişim
2 aya girdiğimde de bulantı kusma vs oldu ve devam etti
![]()
Maşallah gözünüz aydın.Benim kan tahlili yaptırana kadar hiçbir belirtim olmamışti.Adet oldum sandım kahverengi lekelenme 1 hafta surunce antibiyotik ictim diye sökulemiyor sandım yakin akrabamda hamilesin dedi kan ver yok be dedim gittim kan verdim kadin doguma gidicektim adet sokulmuyor diye pozitif cikti inanamamistim cunku yillarca tedaviler vs.olmamisti.Zaten daha ugrasmiyordum hamile kalmak icin.1 denemeyle olmustu .doktorun onca tedavisiyle denenelerle olmamisti.Test yaptirdiktan sonra bel kasik agrisi basladi ondan once hic belirtim olmadi:)
10 yil onceydi simdide 2.olmuyorMaşallah gözünüz aydın.
Oh maşallah kocaman olmuş10 yil onceydi simdide 2.olmuyor![]()
Benimde bat 2 temmuz ama ne adet belirtisi var ne gebelik bekliyorumBenimde Adetime 5 gün var ama hiç bi belirtim yok çok istiyorum inşallah Rabbim nasip eder bu ay
Aynı ben belirti yok bat 2 temmuz test yapasım var ama yapmıcam diyorm kendimeBenimde bat 2 temmuz ama ne adet belirtisi var ne gebelik bekliyorum
Inşallah guzel haber alırız canım herhangi bir sorunun var mi bu batı bu ay beraber bekleyelimAynı ben belirti yok bat 2 temmuz test yapasım var ama yapmıcam diyorm kendime
Yok canım olur bekleyelimInşallah guzel haber alırız canım herhangi bir sorunun var mi bu batı bu ay beraber bekleyelim
Bende test yapmadan beklemeyi düşünüyorum 1 düşük yaptım ikincisi için çok endişeliyim erken öğrenmek hem istiyorum hem korkuyorumBenimde bat 2 temmuz ama ne adet belirtisi var ne gebelik bekliyorum
Bizde sorun yok bu ay macun kullandım bakalım bekliyorumBende test yapmadan beklemeyi düşünüyorum 1 düşük yaptım ikincisi için çok endişeliyim erken öğrenmek hem istiyorum hem korkuyorum
Ben hiç anlamadım o ara taşınma telaşım ablamın düğünü ve şehir dışında tekrar bir düğün daha olması ve 1 hafta misafir oluşumuz ve de benim adet geçikmem ben o ara hiç tınlamadım bile yorgunluktandır aha bugün aha yarın diye diye 15 gün geçirmişiz geri şüphelendim test yaptırdım ki baya koyu 2 çift çizgiilk gebeliğim ayrıca ( eşim Kasım’da varikosel sen ameliyat olmuştu bu arada ) bayağıdır bekliyorduk ama bu kadar hazırlıksız yakalanacağımı hiç düşünememişim
2 aya girdiğimde de bulantı kusma vs oldu ve devam etti
![]()