Eyvah kızım aşk acısı çekiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk ayrilmalarina vesile oldugunuzda bence yanlis yapmissiniz.
Evlenecek hali yoktu sonucta.siz hic karismasaydiniz bir sure sonra kiziniz anlayacakti birbirlerine gore olmadiklarini.

Aa evet..Rehber hocası da bu kadar acemiyse ..

Hani herhangi hocayı kastetmedim böyle kızınızın sevdiği, değer verdiği bir hoca, özellikle onu anlayabilecek kadın hocalardan biri olabilir.

Çok fazla düşüş yok son deneme sınavında 2. oldu. Ama motivasyonunu kaybetti uzun dönemde sıkıntı olurmu bilmiyorum.

O zamanlar o anneyi topa tutardın ama, kadıncağız kimbilir kaç gece uykusuz kalmıştır ne yapacağım endişesiyle.
Tutardım tutdumda ama goremıyor cocuklar sizin gormeniz ve engellemeniz gerekıyor zaten mantıken onu dıyorum

Sevdiği kişiyle arasına giren bir anne olarak görünmemeye çalışın Önceliğinin üniversite olduğunu ondan sonrasında gerekirse ilişkisini yeniden değerlendirmesini söyleyin zaten kendini kısıtlayan gördüğü hayattan farklısını yaşayan birisiyle mutlu olamayacağını oda anlayacaktır. Birde kızınıza sevdiği kişi için artı eksi listesi yapmasını isteyin kendi kendine yapsın sonra ister atsın ister saklasın o zaman kendisi de görmüş olur misal aşık olduğu kızın annesine kaba bir mesaj atan kişi evlendikten sonra nasıl davranır onu düşünsün

çok sıkıntılı bir süreç ama herşey olacağına varıyor inanın kızınız çok azimliyse zaten çalışmasını aksatmaz ne olursa olsun bunu arkadaşlarımdan biliyorum.siz şimdi ayırsanızda devam etmelerine göz yumsanızda kızınızı etkileyecek bu durum.yapabileceğiniz pek birşey yok olay kızınızda bitiyor.

Tutardım tutdumda ama goremıyor cocuklar sizin gormeniz ve engellemeniz gerekıyor zaten mantıken onu dıyorum
Engellemeye çalışıyorum zaten elimden geldiğince, bildiklerim yettiğince. İleride bana teşekkür edeceğini de iyi biliyorum. Ama inanın çok ince bir çizgi höt desem içine kapanacak, sen bilirsin desem hata yapacak telaşındayım. Fazlasıyla duygusal bir kız, sesini bana biraz yükseltse yarım saat sonra sarıp sarmalar üzüntüsünü dile getirir. İçine kapanmasından, hayallerine sekte vuracak bunalımlar yaşamasından korkuyorum.

Aa evet..Rehber hocası da bu kadar acemiyse ..

Hani herhangi hocayı kastetmedim böyle kızınızın sevdiği, değer verdiği bir hoca, özellikle onu anlayabilecek kadın hocalardan biri olabilir.

Sormayın hiç psikoloji eğitimi almamış ben bile dikkat ederdim bu konuya. Koç öğretmeninden destek isteyeceğim, teşekkürler.

Dışarıdan bakınca mantıklı olan bu evet ama gel sen bunu annelik endişelerime anlat. Herşeyin en kötüsünü bile düşünebiliyor insan.
İki kızım var ama henüz minikler. O yüzden olaya şuan duygusal değil, mantıksal olarak yaklaşabiliyorum. Umarım aşk meşk yaşları gelince, mantığımı kaybetmem. =)) Anlıyorum sizi ya. İnsan gözünden sakınıyor, hep en iyileri olsun istiyor,zaten annelik evhamlarıyla birlikte gelen bir rol. Ama ne kadar çabalarsak çabalayalım sonuçta kendi seçimlerine göre yaşamaya aslında bebeklikten itibaren başlıyorlar. İnşallah çabucak atlatır kızınız bu dönemi.

Kızınız seçiminin yanlış olduğunun farkında sizin endişeniz de çok normal ama bu onun kendi kendine aşması gereken bir durum. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Biraz zaman verin o da üstesinden gelsin yaşadığı şeyin

Ay çok zor bir durum bende kız annesiyim insan nasıl davranacağını şaşırıyor.Allah kolaylık versin .

Hepimizin öyle saçmalıkları oluyor.Ben lisede hoşlandığım kişinin ders programını almıştım sırf onunla aynı minibüsle gidebilmek için dersten kaçıyodum sonra düşününce aman ona mı bakmışım diyorum gençlik işte :)

Isiniz zor kız annesi olmak bu devirde cok buyuk bir sorumluluk.rabbim yardimciniz olsun insallah

Ne kadar naif birisiniz. Kızınız ne şanslı.
Ergenlik dönemi ve ilk aşk : ) Zor olacak ama umarım anne kız olarak en az hasarla atlatırsınız bu dönemleri. Ve o çocuktan tez zamanda kurtulur. Geleceğini harcamasın kuzum.

Siz harika bir annesiniz ❤

Ne kadar asil ve naif bir kadınsınız kızınız çok şanslı

Çok teşekkür ederim, evladını seven ve bilinçli her anne gibi davranmaya çalışıyorum.

Ay çok zor bir durum bende kız annesiyim insan nasıl davranacağını şaşırıyor.Allah kolaylık versin .

Isiniz zor kız annesi olmak bu devirde cok buyuk bir sorumluluk.rabbim yardimciniz olsun insallah

Amin inşallah, büyükler derdi ya "büyüdükçe dertleride büyüyor" diye, çok doğru. Küçükken en azından hep yanında, her durumu yönetebiliyorsun.

Ilişki durumlarıyla ilgili karismamaniz gereken noktadasiniz aslında.. Fikir vermek bi yerde doğru olabilir kızınız neticede, yonergeler farklı algılanabilir ters tepebilir. Kendi hayatıyla ilgili kararları kendi vermeli; aksi halde tekrar gün yuzune çıkmaya devam edecektir yada sizden gizli.. Benim babam haberdar olurdu ama karismazdi Buda benim gizleme ihtiyacımi ortadan kaldırıldı.. Melankolik hallerine de karışmayın Bırakın ogrensin hayatı açısıyla tatlısıyla Eğer çok aşırıya gidecek olursa o zaman dur dersiniz çok tatlılar ilk aşkı ve acısı

Ahh ah gençliğim dedim. Ben de lisedeyken salağın tekine takılıp kalmıştım. Üniversiteyi kazanınca tamamen fikirlerim değişti daha kaliteli insanlarla tanışınca geçer merak etmeyin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…