Eyvah erken hamile kaldim !!! Zorlanirmiyim ? yardim edin

gunesaylin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
46
13
39
Arkadaslar kizim su an 14 aylik ve ben 4 aylik hamileyim tekrar.

cok erken hamile kaldim kaza ile oldu.... simdiki bir erkek olacakmis. Iki cocugu ayni anda buyutebilirmiyim
zorlanirmiyim ??? yardim edin hic fikrim yok ! gunluk programimi bile nasil yapacagimi bilemiorum

Allah yardimcin olsun, cocuklarini hayirli evlat eylesin.. olan olmus, erkeni geçi dusunup dovunmek anlamsiz.. demek ki olmasi gerekiyormus.. ikizi olanlari dusun

şu kazarayı bır türlü anlamadım gittii .
ne güzel işte bir kız bir erkek oluyo. hem belkıde iyi olmustur böylesı 2. için plan yapacaktın
en azından 4. aya kadar gelmıssın. surada 2 yıl sonra az da olsa rahatlarsın.
allah saglıklı ve hayırlısını versin

Ne kadar şanslı olacak kızınız, kardeşi olacak! Biraz büyüdüklerinde size kolaylık sağlayacaklar. Paylaşmayı, arkadaşlığı öğrenecekler. Aynı nesilden oldukları için bir birine destek olma şansları olacak. Derslerine yardım edecek büyük olan. Ben bir kardeşten kazık yesem de çocukluğumuz harika geçti ve bana çok şey öğrettiler. Kaygılanmayın, bu durumda olan annelerle takılın ve yardım istemekten çekinmeyin.

çok güzel bence :) allah yardım eder merak etmeyin

saglıklı sıhhatlı akıllı buyumesını nasıp etsın ınsallah
hayırlı olsun :)
ıkız ucuz annelerı varken
:)
basa cıkarsınız allah o sabrı verır
yuvanıza guzel bı hedıye

bence şükredin, hayatta sizin kadar şanslı olmayanlar var
dert edilecek şeymi bu, Rabbim yardım eder büyür giderler
biz tek bir çocuk için senelerdir tedavi görüyoruz,
bu şansın kıymetini bilin
rabbim sanada versin sukur ediyorum ama calisan bir anneyim, calismak zorundayim ev katki da olmak icin korkuyorum iki cocuguma da yetisemezsem diye

Allah sağlıkla sıhhatler kucağınıza almayı nasib etsin bence başarırsınız hem ikisi birden büyüyecek. Birbirlerine arkadaş olacaklar. Yeniden uykusuz günler olacak ama arayı açınca daha zor olur baştan başlamak.
Kazara da oluyor arkadaşlar bi komşumuz rahim içi korunma yöntemi kullanırken hamile kaldı.

rabbim sanada versin sukur ediyorum ama calisan bir anneyim, calismak zorundayim ev katki da olmak icin korkuyorum iki cocuguma da yetisemezsem diye
amin. teşekkür ederim
ben bu tedavi sürecinde işimden ayrıldım.
insan evlatları için herşeyi yapar
bir şekilde üstesinden gelinir, hiç dert etmeyin.
Allah yardımcınız olsun.
herçocuk rızkıyla doğar

evet arkadaslar rabbima cok sukure diyorum ama calisan bir anneyim eve katkida bulunmak zorunda oldugum icin calisiyorum hep hamileliklerimde de son gune kadar ve sonra tekrar basliyorum. simdi tek korkum ikisine birden yetisebilcekmiyim biri oburunu kiskanirsa ne yapmaliyim ? uyku saatlerini nasil ayarlamaliyim bu arada kendim ne zmn nefes almaliyim :) ev isleri aldi basini gidioooooooooo mu diyecegim yoksa onlara zamani nasil ayirmaliyim bri de yemek var tabi

hayırlı olsun. bence sorun olmaz. önemli olan eşinin bakış açısı o istiyorsa bence sorun yapma. sonuçta gerisine allah yardım eder. bu arada yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…