Eyvah erken hamile kaldim !!! Zorlanirmiyim ? yardim edin

Benm ablamda oyle kazara hamile kaldi ikinciye..aralarinda nerdeyse 2 yas var..ilk zamanlar cok zorlandi yalan degil ama smdi bi duzene oturttu kendi alisti yda bu duzene..buyugu krese verdiler..kucuk 9 aylik onada kaynanasi bakiyo..allah bi sekilde kolayligini veriyo..

Artik yetebilirmiyim demek anlamsiz.dua etki sag salim kucagina almak nasip olsun.evet zor zamanlarin olacak ama her zorluk keske onlar gibi olsa.hicte erken mi falan deme nasipmis bebegin seninle.bundan buyuk mutluluk yok.bi annenin herzaman evlatlaruna yetecek zamani sevgisi vardir.Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin .gerisi gelir zaten

Bence ikiz gibi buyurler insallah birbirleriyle iyi iletisimi olan cocuklariniz olur bence zorlanmazsiniz diye dusunuyorum hayirli olsun :)

Aynı ben benimde oğlum 1,5 yaşında yokdu hamile oldumu öğrendiğimdesiz yine iyisiniz ben karalar bağlayıp kendimi eve kapamıştım 12 hafta doktora bile gitmedim eşim zorla götürdü doktora benisonraki haftalarda kız olduğunuda öğrenince yumuşadım ferahladım çok mutlu oldum kızım olmasını çok istiyordumşimdilerde oğlum 5,5 kızım 3,5 yaşında artık çok rahatım okadar rahat hissediyorumki bazen üçüncü bebeği düşünürken buluyorum kendimikızım ana Sınıfı yaşına gelsin inş bi bebiş daha istiyoruz

Ilk kızım 8 yaşında şimdi 6 aylik bir bebeğim var cook ara vermisim yaa.bende 1, 2 yaş aralıklı kerdeslere ozeniyorum.keşke bukadar ara vermeseymisim.1 sene sonra bitane daha mi yapsam acaba ozentim geçer diyorum.

Ay ne güzel
Bi kız bi erkek hem de ikiz gibi

Allah kolayligini verir üzülme. ..şimdi ne plan yaparsan yap boş..yaşayarak ogrenirsin...ikisi bi arada çıkacak...

Nolur bana da dua et bebeğim olsun

Oncelikle Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim saglicakla...bende ikinci hamileligimde ayni senin gibi dusunuyorum kafamda deli sorularrrrr hep bi acabalarrrr....kizima hamile kaldigimda oglusum 13 haftalikti nasil aglamistim bi ben birde Allahim bilir...simdi ise Iyiki Rabbim nasip etmis iyiki olmus diye hamd ediyorum Yaradana...zor olmaya zor tabiki ikiz gibi buyuttum vallahi ozellikle Ilk 2 yil ayni anda aciktilar ayni anda susadilar ayni anda bezlerini degistirdim inan odalari farkli bile olsa ayni anda uyandilar ikisinide ayni yastikta ayagimda sallayip uyudugumu birini kasikla corba icirirken digerini emzirdigimi bilirim...sonra buyuduklerinde hic pisman olmuyorsun birine uykusuz kalmisken bi digeride onunla buyuyor iste dusunuyorsun...bence en onemli sey esinin destegi...kardes coookk farkli bisey inan kizim uc yasinda ben simdi ucuncu bebegi istiyorum ...Hic o tatli canini sıkma

yardım edin derken biz ne yapıcaz anlamadım ?
doğum kontrol yöntemlerini uygulasaydın hamile kalmazdın .
yalnız lütfen bakabileceğiniz kadar çocuk yapın . çocukları yapıyorsunuz maddi olarak durumunuz varsa yapın bence .
iki çocuk normal üçüncüde dikkat edersin .

Cocugunla alakali. 1. Uslu mu ?
2. Uslu olacak mı ?
Ki artık bunlar tefe tüfe.
Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu deveyi gudeceksin.. 2. Seçenek yok.
Çok dua et ki Rabbim kolaylastirsin

Ya ne çok imreniyorum böyle sizin gibi annelere... Allah bana çok çocuk sevgisi vermemiş. Kızım 2 yaşında ve ben ağlayan bebek gördüğüm gibi geriliyorum. Bebek bakmak artık benden geçmiş sanki.
Evlatlariniz hayırlı evlat olur inşaallah

Henüz çocuk bakma konusunda tecrübem yok ama, yengemin 1 buçuk yıl arayla ikinci çocuğu oldu; hayatımda tanıdığım en tembel ve beceriksiz insan olmasına rağmen o çocuklar gayet rahat bi şekilde büyüdüler (hiç umudumuz yoktu bu konuda )
Yani içinizi ferah tutun biraz zorlanırsınız belki ama ilerde çok rahat edersiniz. Herkes yapıyor siz mi yapamayacaksınız.. Hem arkadaş gibi büyüyen iki kardeşten daha güzel bir şey yok

yaa ne guzel nekdar kolay hamile kaliyorsunuz... ALLAHIMMM bizede yardimci ol....
Valla özellikle şu kazayla hamile kaldım diyenlere hayranım :)) Bacım nasıl oluyo kazayla bizede söyleyin bu kadar uğraşıyoruz olmuyor belki kazayla olur :)) Gülüyorum ağlayanak halime artık. Bütün sır kazanın tüyolarinda sanırım :)) Bide o kadar uğraşıp sonrada kazayla diyenler var inşallah konu sahibi en azından öyle değildir. Allah analı babalı buyutsun. Dua edin bizimde olsun hayırlısıyla inşallah

Normal doğum mu yaptin ? Ikisinin arasi azmis

öncelikle Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin..

Bence arada yaş farkının az olması, çocukların birlikte büyümeleri çok güzel.. Eşiniz yardımcı olur yükü size atmazsa rahatlıkla büyütürsünüz. Allah kolaylıgını verir merak etmeyin..

Kazara nasıl hamile kalınıyor ya çok merak ediyorum :) 1 sene boyunca sadece geri çekme ile korunduk bir şey olmadı :/
Neyse..
Büyürler canım çokta güzel bakarsın bence ikisinide. İkiz doğum yapan anneleri düşün, ki onun bence daha zor bakımı.
Neden bilmiyorum ama ben hep ikizlerim olsun yada 1 sene arayla doğum yapmak istemişimdir. Aynı anda büyüsünler yaş farkı çok olmasın diye.
Hiç dert etme. İçini ferah tut sen.

siz yine öyle böyle atlatırsınız bir şekilde ilk bebiş en çok zorlanır, benim yeğenlerimde bahsettiğiniz aralıklarla doğdu, hastahaneden ilk geldiğimiz gün büyük yeğenim puseti kapının önüne atmıştı anlamış kardeş geldiğini aklınca puset giderse kardeşte gider sanmış :) Büyüyünce ikiz gibi oluyorlar, birbirlerininde en iyi arkadaşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…