- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
-
- Konu Sahibi gunesaylin
Benm ablamda oyle kazara hamile kaldi ikinciye..aralarinda nerdeyse 2 yas var..ilk zamanlar cok zorlandi yalan degil ama smdi bi duzene oturttu kendi alisti yda bu duzene..buyugu krese verdiler..kucuk 9 aylik onada kaynanasi bakiyo..allah bi sekilde kolayligini veriyo..evet arkadaslar rabbima cok sukure diyorum ama calisan bir anneyim eve katkida bulunmak zorunda oldugum icin calisiyorum hep hamileliklerimde de son gune kadar ve sonra tekrar basliyorum. simdi tek korkum ikisine birden yetisebilcekmiyim biri oburunu kiskanirsa ne yapmaliyim ? uyku saatlerini nasil ayarlamaliyim bu arada kendim ne zmn nefes almaliyim :) ev isleri aldi basini gidioooooooooo mu diyecegim yoksa onlara zamani nasil ayirmaliyim bri de yemek var tabi
Ya ne çok imreniyorum böyle sizin gibi annelere... Allah bana çok çocuk sevgisi vermemiş. Kızım 2 yaşında ve ben ağlayan bebek gördüğüm gibi geriliyorum. Bebek bakmak artık benden geçmiş sanki.Oncelikle Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim saglicakla...bende ikinci hamileligimde ayni senin gibi dusunuyorum kafamda deli sorularrrrrhep bi acabalarrrr....kizima hamile kaldigimda oglusum 13 haftalikti nasil aglamistim bi ben birde Allahim bilir...simdi ise Iyiki Rabbim nasip etmis iyiki olmus diye hamd ediyorum Yaradana...zor olmaya zor tabiki ikiz gibi buyuttum vallahi ozellikle Ilk 2 yil ayni anda aciktilar ayni anda susadilar ayni anda bezlerini degistirdim inan odalari farkli bile olsa ayni anda uyandilar ikisinide ayni yastikta ayagimda sallayip uyudugumu birini kasikla corba icirirken digerini emzirdigimi bilirim...sonra buyuduklerinde hic pisman olmuyorsun birine uykusuz kalmisken bi digeride onunla buyuyor iste dusunuyorsun...bence en onemli sey esinin destegi...kardes coookk farkli bisey inan kizim uc yasinda ben simdi ucuncu bebegi istiyorum ...Hic o tatli canini sıkma
Valla özellikle şu kazayla hamile kaldım diyenlere hayranım :)) Bacım nasıl oluyo kazayla bizede söyleyin bu kadar uğraşıyoruz olmuyor belki kazayla olur :)) Gülüyorum ağlayanak halime artık. Bütün sır kazanın tüyolarinda sanırım :)) Bide o kadar uğraşıp sonrada kazayla diyenler var inşallah konu sahibi en azından öyle değildir. Allah analı babalı buyutsun. Dua edin bizimde olsun hayırlısıyla inşallahyaa ne guzel nekdar kolay hamile kaliyorsunuz... ALLAHIMMM bizede yardimci ol....
Valla bu kadar zorlanan insan varken Allah sizi ikinci kez sevindirmiş şükredin öncelikle.
bence büyütülür neden olmasın yani halamın 7,3,1 yaşlarında çocukları var. yapıyorsa sizde yaparsınız.
Oncelikle Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim saglicakla...bende ikinci hamileligimde ayni senin gibi dusunuyorum kafamda deli sorularrrrrhep bi acabalarrrr....kizima hamile kaldigimda oglusum 13 haftalikti nasil aglamistim bi ben birde Allahim bilir...simdi ise Iyiki Rabbim nasip etmis iyiki olmus diye hamd ediyorum Yaradana...zor olmaya zor tabiki ikiz gibi buyuttum vallahi ozellikle Ilk 2 yil ayni anda aciktilar ayni anda susadilar ayni anda bezlerini degistirdim inan odalari farkli bile olsa ayni anda uyandilar ikisinide ayni yastikta ayagimda sallayip uyudugumu birini kasikla corba icirirken digerini emzirdigimi bilirim...sonra buyuduklerinde hic pisman olmuyorsun birine uykusuz kalmisken bi digeride onunla buyuyor iste dusunuyorsun...bence en onemli sey esinin destegi...kardes coookk farkli bisey inan kizim uc yasinda ben simdi ucuncu bebegi istiyorum ...Hic o tatli canini sıkma