Eyvah erken hamile kaldim !!! Zorlanirmiyim ? yardim edin

Yahu herkesin metabolizması aynı değil. Kimi ilk geceden hamile kalır kimi 20 sene uğraşsa kalamaz. Bu Allah'ın takdiri. Neyse ya.

Konu sahibi sen fazla takılma yardımcın olsun rabbim.

Canim benim de oglum 7 . ayina yaklasiyor cok sukur 14 aylik kizin var 4 aylik erkek bebegin yolda yani oglun dogdugunda kizin 1.5 yasini gecmis olacak yaslar cok yakin elbette ama ilk degilsindir hemde tecrubelisin yeni atlattin bi donemi tekrar yasayacaksin iyi yanlarindan da bakmak lazim

Bu arada bazi arkdaslar da nasil oluyor kaza falan demisler mevlam istediginde ol dediginde oluyor hersey beklemek cok zor haklisiniz rabbim isteyen kimseyi bekletmesin amin

Valla ben de suanda hamileyim. Kızım dokuz aylık. O kadar cok ağladım ki yapabilir miyim diye sonunda boş gebelik olduğu ortaya cıktı. ne yalan söyleyeyim inanılmaz sevindim. İki kücük cocuğa bakmak cok zor.

Ve evet ben de kazara hamile kaldım :KK70:

Bende senin gibiydim. Ama bir farkla. Kızım 14 aylıktı oğlum doğduğunda.
Merak etmeyin hiçbir plan program yapmanıza gerek yok. Onlar kendi programlarını yapıyorlar zaten. En azından benim Çocuklarım öyle.
En yakın Arkadaşı ile yan yana oluyorlar. Abla abi gibi görmüyorlar birbirlerini.

bende kazayla hamile kalanlara gülüyodum içimden bu işin kazasımı olur muş diyodum. benim başıma da geldi mi:KK48::KK48::KK48: şu an kazara hamileyim:anneadayı::anneadayı: nasıl oluyomuş çok iyi öğrendim. üçüncü çocuğum olacak inşallah. rabbim isteyen herkese versin. zaten istiyodum ama kararsızdım erken mi biraz daha mı bekliyeyim diye nasip oldu oldu. iyiki de olmuş diyosun sonradan. ben nasıl kaldığımı söyliyeyim sakın alıntı yapmayın silicem çünkü. ben adetten sonra ve adet olmaya yakın eşime müsaade ediyodum korunmuyoduk yani.nasıl olsa adet olucam ya. neyse eşim onu bi ay ayın ortasında yapınca o ay kaldım. manyakmısın nasıl yaparsın dedim bana dediği e sen yaptırıyodun bişey olmuyo ki. iyide ben hesap kitap yapıyorum ona göre izin veriyorum yani. işte böyle arkadaşlar ben kazayla demiyorum sürpriz oldu bebek diyorum.

şu kazarayı bır türlü anlamadım gittii :KK53:.
ne güzel işte bir kız bir erkek oluyo. hem belkıde iyi olmustur böylesı 2. için plan yapacaktın
en azından 4. aya kadar gelmıssın. surada 2 yıl sonra az da olsa rahatlarsın.
allah saglıklı ve hayırlısını versin
Bende anlamiyorum o kazara isin. Ben bile isteye 8 ayda anca kaldim. Kazara hamile kalanlara agzim acik bakiyor, rabbim ne dogurgan kadinlar yaratmissin diyorum :)

X