selam kızlar.beni eskiler hatırlar.bir kaç aydır giremiyordum.ev taşıdım sonra eşimin hastalığı çıktı hastanede yattık uzun bir süre.o yüzden giremedim.ve kilolarım hala benimleler(ben de yeniden devam edicem sizlerle
ben geldım napyn canım
eyulcm ben bıldığin gıbı devam ama cok kacamaklar yaptım ama yenıden hep dıyetteyım bende bu ay hıc kılo vercekmısım gıbı gelmıyo zaten cokta ssıkmıyom ama olcumler yapılsın hemen ertesı gun tam gaz devam etcem dukkan dıyettınıde bızım b fıtın sahıbı dılek hanım yaptı verdı bes kılo ama bır haftada değil on bes gunde ıkı hafta uyguladı valla bende dusunmuyo değilim zaten bıde almıs cıkarsam kılo naparımıste o zaman dukkan yada ac kalcm bılmıyom valla ayın 23 kader gunum olcak
ekmek yerıne yulaf kepeğimi yıyon neden banada onerırmısın nerden alınıyosabah kahvaltı nıyetıne ç.))
bır yumurtalı peynırlı sutlu omlet
bır kase yogurt 15 yemek kasıgı yulaf kepegı ılebırlıtke
ekmek yok
helesukur herks hosgeldı bes geldı cok sukur:)))
darlingim cidden uzun zaman oldu ya gecmıs olsun canım
okudunsa bı sure benımde belım kotuydu vs vs
yenıden baslayaılım
slndmt sen neler yaptın
ben dukan dıyetını arastırıyorum ne dıyosunuz?
benı beğendığine sevındım canım cok sıskoyum demı ama hele gobeğim erıtmem lazım
ekmek yerıne yulaf kepeğimi yıyon neden banada onerırmısın nerden alınıyo
sağol canım.maalesef eşim diyaliz hastası oldu(moral durumum pek iyi değil.bu yeni bir hayat bizim için.doktorlar belki bir kaç aya böbrek geri gelir diyorlar.diyeti var onu yapıyoruz.fakat diyet bizim bildiğimiz diyetlerden de değil.çok fazla karbonhidrat ve protein içeriyor.ben de pek dikkat edemedim kendime.bıraktım iyice (
neyse inşallah gaza gelirim sizinle.
bu arada sana da geçmiş olsun önceki sayfaları okuyamadım.haberim yoktu canım.tekrar geçmiş olsun
sağol canım.maalesef eşim diyaliz hastası oldu(moral durumum pek iyi değil.bu yeni bir hayat bizim için.doktorlar belki bir kaç aya böbrek geri gelir diyorlar.diyeti var onu yapıyoruz.fakat diyet bizim bildiğimiz diyetlerden de değil.çok fazla karbonhidrat ve protein içeriyor.ben de pek dikkat edemedim kendime.bıraktım iyice (
neyse inşallah gaza gelirim sizinle.
bu arada sana da geçmiş olsun önceki sayfaları okuyamadım.haberim yoktu canım.tekrar geçmiş olsun
eyul ul arkadsım sende arkadsımsın cok cokgecmıs olsun canım allah sıfalar versın bılırım o hastalığı dayım da oyleydı cok zor bı donem ama moralını yuksek tutkı esınde uzulduğunu bılmesın her seyden onemlısı bu dunyada sağlığımız ve kıymetını bılelım acıl sıfalar canım
ıyısın ıyı :)) hersey zamanla bılıyosun
o gobek mobek klmayacak:)))
yulaf kepegı bence mucıze ya
tok tutuyo ben oruc tutuyorum bılıyosun sadeceo nu yemek yetrlı cıdden yogurda katınca super bısı deneyın
mıgroslarda felan var bazı buyuk marketlerde
benım annem emınonunden aktardan almıs :))))
allah yar ve yardımcın oolsun olcelıkle
olsun saglık olsun hersey duzelıyo
sende dusunme can saglıgı oncelıkle evde bırı hasayken ınsanın kendıne dıkkat etmesı zor cıddeın
gecıcı bır durum olucak ınsallah sende toparlarsın hosglın bıze takılbakalım yulaf kepegıyle tanıstık bı dene :)
eyul ul arkadsım sende arkadsımsın cok cokgecmıs olsun canım allah sıfalar versın bılırım o hastalığı dayım da oyleydı cok zor bı donem ama moralını yuksek tutkı esınde uzulduğunu bılmesın her seyden onemlısı bu dunyada sağlığımız ve kıymetını bılelım acıl sıfalar canım
çok teşekkür ederim bir umut bekliyoruz belki böbrek kendine gelir diye:26:bu arada seninle aynı kilolarda sayılırım yani başlangıç kilonla.çok güzel vermişsin canım.ah bir de bana gelse o azim
eyulul cum nerdesın cok canım sıkıldı ya tobık de yok sende benı yanlız bıraktınız bende fesbuk ta gezıneyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?