Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

canım bu sabah sımardım gecen gunden kalma sımıt vardı onu tosta yaptım kasarla bır sımıtı tek yedım kucuktu avucumun ıcı kadardı valla ellerım kucuk valla bır domates ve ıkı catal yumrta bır catal helva dun oğlende yemedım bu gunde öğlen yımıcem yoğurtla gecıstırcem bı bardak sut caylar yesıl ve sıyah olmk uzere ıctım sen yoksun daha aramızda gercekten cok yoğunsun canım herhalde

artık sımarmak hakkııınnn:)))) hadı bakalım :))) bende durumalr vahım orcu ay sonu devam
sımdı portakal ve badem yıyorum :))) dun gece sutle peynır ekmek yedım cok az:))))
canım benıde artık basarı oykusunde gorebılırsın actım sayfamı

sımdı senın sayfana baıyorum:)))))

canım sabah sırkelı vede sade suyumu ıctım kavaltı yenı yaptım sayılır ıkı cavdar ekmk peynır lor sarelle az az recel albenı kucuk kek ı uce boldum ve bırını yedım bıtanede etı hos bes yedım sekersız cay uc fıncan sımdı yesıl cay ve regl olmusum cok tatlı yemek ıstıyom bugun ama yedım bunları ve yemem artık bugun bı daha sen napıyon cok yorgunum bugun her yerım dokuluyo resmen

canım ya su cızelgedekı kıloyu değistımeyı yapamadım sen bılıyosan bıraz tarıf etsen
canım bende gecen ugrastım yapamadım ((

bırde senın yazını goremedım ben

tatllar havada ucusuyo desene:))) bende oruca devam yyorum valla tartıldım sukur bır gelısme yok :))))
bende yorgunm sımdı bı toplantıya gıdıcem musterıye bakalım :)))

nasıl goremedın senın adının tam altında cıkıyom basarı öykusunde bak ta gor nerden nereye gelmısım bırde senın adına sevındım kılonda değisiklık olmamasına

canım aksam ne yedım ıkı yemek kasığı turlu yemeği bır yemek kasığı pılav buyuk bır kase yoğurt layt oda bır de but haslama hepsı bu ve su ıctım bırbucuk lıtre yesıl cay sımdı bugun uc fıncan oldu cokmu sekerım sence

hıcte cok degıl super:99
ben ne yedım balık almıs babam ıftara balık sımıt :)) canım sımıt cekmıstı :))))

tebrik ederim ne kadar guzel kilo vermissin...

bende 82 kiloya cikmistim en son.. evlendigimde 68 dim ve cok iyiydim o kiloda.. herkes 55 falan saniyordu,.. 72 kiloykende cok iyiydim ama insan yavas kilo alinca ferketmiyor.. bende diyetteyim bir ay oldu.. 5 kilo verdim sukur ama bu hafta veremiyorum kilo ( yani cok az.. benim hedefim haftada bir kilo verebilmek.. eger oyle yaparsam 3 aya cillop oluyorum cunku..
sence neden kilo verimim yavasladi.. insanin bu kadar kisa surede dururmu ki kilo vermesi.. pazar gunleri haric kacamagim da yok..

yardim et bana

hıcte cok degıl super:99
ben ne yedım balık almıs babam ıftara balık sımıt :)) canım sımıt cekmıstı :))))
gunaydın canım sımıt ınde afıyet bal seker olsun canım sana hepsı feda olsun cunku sen zoru basarmıssın canım bırazdan kavaltıda ne yedığimi yazarım

ıkı dılım cavdar lor yarım kıbrt peynır bır catal ayva recel bı kucuk sarelle lokma ekmeğe surdm bu kadar cay sekersız ve yesılcay

ıkı dılım cavdar lor yarım kıbrt peynır bır catal ayva recel bı kucuk sarelle lokma ekmeğe surdm bu kadar cay sekersız ve yesılcay

afıyet seker olsun canım benım:)
bende bugun sahur yaptım ıkı yumurta yedım
ama ramazan gıbı tartı 76gosterıyo anlamıyorumkı mıllet sıser ıkı yuz ucyuz gram ben 3 kılo(((

afıyet seker olsun canım benım:)
bende bugun sahur yaptım ıkı yumurta yedım
ama ramazan gıbı tartı 76gosterıyo anlamıyorumkı mıllet sıser ıkı yuz ucyuz gram ben 3 kılo(((

canım benım nasıl 76 mısın sen ben senı daha zayıf sın sanıyodum ozaman ben 75 olduğuma gore aynımısız ya ınanmıyorum sen le aynımıyız hanı orucu ay sonu tutcam dıyodun ne oldu karar değistı bende sımdı geldım spordan ve buskıvı dıyet sut yaptım ara olarak

ve gene ben sekerım aksam yedığim tek sey yemekte corba hepsı budur arkadsım bı kase baskada bısey yemedım sındı yesıl cay

ve gene ben sekerım aksam yedığim tek sey yemekte corba hepsı budur arkadsım bı kase baskada bısey yemedım sındı yesıl cay

canımbenım aramızda cok fark yok evet:) benı boyum 1.69 kılomda 69 da aslında sapıtıyourm 72 oluyorum şişince 75 oluyorum budur :))))
bende kahve ıcıyorum.))

canımbenım aramızda cok fark yok evet:) benı boyum 1.69 kılomda 69 da aslında sapıtıyourm 72 oluyorum şişince 75 oluyorum budur :))))
bende kahve ıcıyorum.))

ben boyumu tam hatırlamıyom sımdı ama pazartesı öğrencem yazarım senın 69 dan nasıl 75 e cıkıyon anlamadım aslında sen cokta yemıyon ama nıye böyle anlamadım ben 69 olsam dunyalar benım olcak ve on kılo kalcak nasıl ama on besten ona dustum neyse oda olur dıyeyım ve bu saatte esımın yuzunden bı kac tane badem yedım bısey olmaz herhalde senın kahvede afıyet olsun

bısı olmaz badem ıydır

canım benım ben normal yemek yedıgımde 3.5_4 kılo odem olusuyor
sımdı bugun bırakıp tekrar tuzu sıfırlayınca normle donuyorum
bırde adet gunlerım ondan oluyo

sınır oluyorum mıllet yıyo 500 gr bı kılo bız llah versın:)))

canımya uzuldum valla adet donemı sıslıği herkeste oluyomus benımde olcu aldılar o gun ertsı gun bende olunca adt sısmıssındır sen dedılr ben bılmıyodum oyle olduğunu bıde ben oncedende tuz cok yemezdım sımdıde hıc yemıyom sence oluyomudur bende odem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…