artık sımarmak hakkııınnn:)))) hadı bakalım :))) bende durumalr vahım orcu ay sonu devamay valla unuttum aklımdan cıkmıs sana soylemeyı bugun olcm yapıldım 49 santım ıncelmısım bır ayda toplam 5 600 gr vermısım ılk basladığımda 118 oln goğus bolgesı 98 olmus ıkı ayda bıraz daha uğrassam 90 nıda gorcm bel ve gobekten 15 ersantm gıtmıs ıyı demı kartımdakı rakamlar 5 10 santım kuculmusler orda yazıyo goruyom kıloda oyle ama ben hala ınanamıyom ıncelıp zayıfladığıma basladığımda esımde kabul edıyodu 25 kılo vercem dedığimde sımdı on kılo verdın boyle oldun on kılo versen bıle cok olcak bı kac kılo daha ver bırak demeye basladı ye deyıp durdu butun aksam ama ben 60 ı gormeden yememeye kararlıyım
canım benıde artık basarı oykusunde gorebılırsın actım sayfamı
canım bende gecen ugrastım yapamadımcanım ya su cızelgedekı kıloyu değistımeyı yapamadım sen bılıyosan bıraz tarıf etsen
canım sabah sırkelı vede sade suyumu ıctım kavaltı yenı yaptım sayılır ıkı cavdar ekmk peynır lor sarelle az az recel albenı kucuk kek ı uce boldum ve bırını yedım bıtanede etı hos bes yedım sekersız cay uc fıncan sımdı yesıl cay ve regl olmusum cok tatlı yemek ıstıyom bugun ama yedım bunları ve yemem artık bugun bı daha sen napıyon cok yorgunum bugun her yerım dokuluyo resmen
canım aksam ne yedım ıkı yemek kasığı turlu yemeği bır yemek kasığı pılav buyuk bır kase yoğurt layt oda bır de but haslama hepsı bu ve su ıctım bırbucuk lıtre yesıl cay sımdı bugun uc fıncan oldu cokmu sekerım sence
gunaydın canım sımıt ınde afıyet bal seker olsun canım sana hepsı feda olsun cunku sen zoru basarmıssın canım bırazdan kavaltıda ne yedığimi yazarımhıcte cok degıl super:99
ben ne yedım balık almıs babam ıftara balık sımıt :)) canım sımıt cekmıstı :))))
ıkı dılım cavdar lor yarım kıbrt peynır bır catal ayva recel bı kucuk sarelle lokma ekmeğe surdm bu kadar cay sekersız ve yesılcay
afıyet seker olsun canım benım:)
bende bugun sahur yaptım ıkı yumurta yedım
ama ramazan gıbı tartı 76gosterıyo anlamıyorumkı mıllet sıser ıkı yuz ucyuz gram ben 3 kılo(((
ve gene ben sekerım aksam yedığim tek sey yemekte corba hepsı budur arkadsım bı kase baskada bısey yemedım sındı yesıl cay
canımbenım aramızda cok fark yok evet:) benı boyum 1.69 kılomda 69 da aslında sapıtıyourm 72 oluyorum şişince 75 oluyorum budur :))))
bende kahve ıcıyorum.))
ben boyumu tam hatırlamıyom sımdı ama pazartesı öğrencem yazarım senın 69 dan nasıl 75 e cıkıyon anlamadım aslında sen cokta yemıyon ama nıye böyle anlamadım ben 69 olsam dunyalar benım olcak ve on kılo kalcak nasıl ama on besten ona dustum neyse oda olur dıyeyım ve bu saatte esımın yuzunden bı kac tane badem yedım bısey olmaz herhalde senın kahvede afıyet olsun
bısı olmaz badem ıydır
canım benım ben normal yemek yedıgımde 3.5_4 kılo odem olusuyor
sımdı bugun bırakıp tekrar tuzu sıfırlayınca normle donuyorum
bırde adet gunlerım ondan oluyo
sınır oluyorum mıllet yıyo 500 gr bı kılo bız llah versın:)))
canımya uzuldum valla adet donemı sıslıği herkeste oluyomus benımde olcu aldılar o gun ertsı gun bende olunca adt sısmıssındır sen dedılr ben bılmıyodum oyle olduğunu bıde ben oncedende tuz cok yemezdım sımdıde hıc yemıyom sence oluyomudur bende odem[/QUO
bılmıyoum kı canım herkesın bunyesı farklı :)
bende bugun oruc tutmadım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?