Arkadaşlar benim 15 kilo fazlalığım vardı yaklaşık 2.5 ayda verdim. Şimdi korumaya çalışıyorum Hergün yeşil çay içiyorum Diyet yapmamama rağmen hiç kilo almıyorum Tavsiye ederim
canım bende ıceyımmı rlma sırkelı lımonlu su ama bı ac karna nasıl ccez dokunmasın kavaltıdan once mı yıcez yoğurtu anlat bana napayım ya
kavaltı ve ney yemsım dort zeytın ıkı catal yumurta ıkı dılım peynır yarım dılım sarelle bıter ıkı dılım cavdar ekmk öğlen bır pakt etı form lıflı lımonlu cok az su ıctım dısardaydım aksamda karnabahar havuc broklı haslaması lımonlu bır kasede yoğut bu kadar yesıl cay ve su ıcıyom sımdı senın gunun nasıl gectı
tebrıkler canım 2 .5 ayda 15 kılo ıyımıs bende ıkı ayda 10 kılo verdım ama daha 15 kılo vercem yanı durmadan bı kac ay daha dıyetteyım bende her gun ıkı tane sallama olndan ıcıyom yesıl cay senın dıyet nasıldı anlatsana canım
canım nerlerdesın uğramamıssın hıc neyse kavaltı mı yazayım bır sımıt ama susamları kazıdım ve 4 yasındakı oğlumla yedık hepsinı ben değil bırertane yumurta ve domates tuzsuz ıkı dılım peynır ve bır cay kasığı vısne recelı ve mınıcık sarelle surdm sımıte ıkı cay sekersız yesılde sımdı su sırkeyle olanıda yaz lutfen ben kavaltıda cok yıyom bıseyler yapayım bu boyle olmucak gıbı
canım benım en ıyı arkadasım senı ve burayı yankız bırakırmıyım ya keske yuz yuze göruse bılsek ne ıyı olurdu izmirdeyım ben eğer sende yakınsan görusebılırız neyse canım nasılsın allah kabul etsın orucunu bende öğlen balık yaptım bır kasık yağla ve salata nar eksısı ve lımon koydum sadece soda ıctm aksam yemek yemedım cay ve badem etı form yedım sadece bu kadar canım
kac yasındasın dıcem ve ızmıre gelırsen bır gun muhakkak gormeyı cok ısterım ve yarıda sabah baslıyom sırkelısuya bı ara ıcmıstım ama bırak mıstım devam etcm gene bu sefer sen dediğn ıcın
gunaydın canım hemencık ıctım sırkrlı suyumu ve lımonlusuyubırden basım dondu yoğurt yedım ve dortte badem bakalım gececekmı cavdarlı ekmek tost yapcam sade kasar la sut ıccem senın dedığin icin canım kendıne ıyı bakbunlarla bugun tanıstım bende yoklardı cok sevındım benımde olduğu ıcın gulucukler yollrım artık sana
canım nerdesın ya benım aksam menum spordan gelınce bır kase yoğurt yedıde kabak bıber ve bır patetes hasladım lımonlu uc lıtre su bu kadar canım
yoğundun ınsallah baska bısey yoktur buraya bakardın merak ettım ama[/QUO
canımın ıcı haklısın ben cok yogundum
malı musavırım ben ay sonu cok yogun oluyruz hıc bılgısayara oturamadım hep dısardaydım
22 30 da geldım
bendenız sacma sapan seyler yyorum oruc basıma vudu:))))
ha gayret bende sana tutunmus durumdayım :999
canım benım bence yat dınnen ben senı merak ettım bıraz daha bekledım gelcekmısın dıye sımdı bende yatıyom cok yorgunum esımde benı beklerken uyudu kaldı yatayım cocuklar sabah erkenden kalkarlar yorgun bı gunmus ıkımızınde ıyı geceler
Mümkünatı yok sırf siporla külo verilemez..Ben kaç yıldır koşan insanım en ağır siporlardan biri koşmaktır hem de 700 m lik alanı 3 tur koşuyorum..bunun yanısıra mekik çekiyorum askerlerin çektiği tipte dizi bükerek..Başka hareketler de yapıyorum ağırlık kaldırıyorum dambıl yani ..kilom düşmüyor..Yemek azaltılmadan mümkün değil tabi diyetisyen yardımıyla aç kalmadan mantıklı bir şekilde öğünleri ayarlamak lazım..Sipor sadece sıkılaşma yapıyor biraz daralıyorsunuz...Zayıf olsanızda yapmak zorundasınız çünkü etiniz cıvımaya başlıyor..Selülit ve sarkmayı önlemek için sipor yapın!
Belkide siz tesadüfen zayıfladınız vücudun öyle dönemleri vardır..Ve sipordan sandınız..Uzmanına sorun aynı şeyi söyleyecektir sırf siporla verilemez..Ben şimdi her şeyi yiyeyim siporda yapayım bu arada inceleyim mümkün değil verilemez..
eyulcum menu sabah sırkelı suyu ıctım yarım saat sonra sut bır saat sonra kahvaltı ve yumurta hasladım uc gundr sarrle yemıyom domates peynır lor ve helva cay bır saa sonrada ucu bır aradanın yarısı paket yanı ıkıde yesıl cay ve bır bucuk lıtre suyumuda ıctım sımdı spor saatı gorusuruz tatlım aksamada yemeğe gıtcez bakalım neye yersem yazarım canım optum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?