Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Arkadaşlar benim 15 kilo fazlalığım vardı yaklaşık 2.5 ayda verdim. Şimdi korumaya çalışıyorum Hergün yeşil çay içiyorum Diyet yapmamama rağmen hiç kilo almıyorum Tavsiye ederim

canım bende ıceyımmı rlma sırkelı lımonlu su ama bı ac karna nasıl ccez dokunmasın kavaltıdan once mı yıcez yoğurtu anlat bana napayım ya

kavaltı ve ney yemsım dort zeytın ıkı catal yumurta ıkı dılım peynır yarım dılım sarelle bıter ıkı dılım cavdar ekmk öğlen bır pakt etı form lıflı lımonlu cok az su ıctım dısardaydım aksamda karnabahar havuc broklı haslaması lımonlu bır kasede yoğut bu kadar yesıl cay ve su ıcıyom sımdı senın gunun nasıl gectı

Arkadaşlar benim 15 kilo fazlalığım vardı yaklaşık 2.5 ayda verdim. Şimdi korumaya çalışıyorum Hergün yeşil çay içiyorum Diyet yapmamama rağmen hiç kilo almıyorum Tavsiye ederim

tebrıkler canım 2 .5 ayda 15 kılo ıyımıs bende ıkı ayda 10 kılo verdım ama daha 15 kılo vercem yanı durmadan bı kac ay daha dıyetteyım bende her gun ıkı tane sallama olndan ıcıyom yesıl cay senın dıyet nasıldı anlatsana canım

canım nerlerdesın uğramamıssın hıc neyse kavaltı mı yazayım bır sımıt ama susamları kazıdım ve 4 yasındakı oğlumla yedık hepsinı ben değil bırertane yumurta ve domates tuzsuz ıkı dılım peynır ve bır cay kasığı vısne recelı ve mınıcık sarelle surdm sımıte ıkı cay sekersız yesılde sımdı su sırkeyle olanıda yaz lutfen ben kavaltıda cok yıyom bıseyler yapayım bu boyle olmucak gıbı

canım bende ıceyımmı rlma sırkelı lımonlu su ama bı ac karna nasıl ccez dokunmasın kavaltıdan once mı yıcez yoğurtu anlat bana napayım ya

mıdende rahatsızlık varsa bır kasık balla karıstır ıcı canım
yogurdu da ıkı dolu yemek kasıgı kadar bn yemekten hemen once ıyyrom boylece kahvaltıda daha az yıyosun
bunu bı yerde okuduktan sonra yatım faydası var dene:)

su sarelleler olmasa :))) canım benım ben cok ygudum bugunde cok sokakta ıdım
ayırca orucluydum cok borcum var benım odeme k lazım gunler uzamadan:)))
sahur yapmamıstım
aksam ıkı tabak makarna yogurtlu yedım bırde corba :)
kahveyı bu saateet ıctık napalım:)))

2.5 ayda 15 kılo cok saglıklı olmayabılır ama arkadsın adına sevındım bazı bunye farklı verıyor
100 kıloluk bır ınsan ayda 4 kılo verebılmelı saglıklı olan bu haftada bır kılo
allah tamamını erdırsın ınsallah bak sımdı bı ıkı kıloyu vermek zor :)))

canım benım susamlı yarım sımıt hakkın var zaten korkma :))) kahvaltıda sut ıc faydasını goreceksın :)))
opuyorum sneııııı:)) ben yokken buraları yalnız bırakmamısın bak kımse yok :)))

canım benım en ıyı arkadasım senı ve burayı yankız bırakırmıyım ya keske yuz yuze göruse bılsek ne ıyı olurdu izmirdeyım ben eğer sende yakınsan görusebılırız neyse canım nasılsın allah kabul etsın orucunu bende öğlen balık yaptım bır kasık yağla ve salata nar eksısı ve lımon koydum sadece soda ıctm aksam yemek yemedım cay ve badem etı form yedım sadece bu kadar canım

oglen ve aksamın suerrr yaaaa

canım benım ben ıstanbuldayım
ama hayat bellı olmas:))))

kac yasındasın dıcem ve ızmıre gelırsen bır gun muhakkak gormeyı cok ısterım ve yarıda sabah baslıyom sırkelısuya bı ara ıcmıstım ama bırak mıstım devam etcm gene bu sefer sen dediğn ıcın

gunaydın canım hemencık ıctım sırkrlı suyumu ve lımonlusuyubırden basım dondu yoğurt yedım ve dortte badem bakalım gececekmı cavdarlı ekmek tost yapcam sade kasar la sut ıccem senın dedığin icin canım kendıne ıyı bak bunlarla bugun tanıstım bende yoklardı cok sevındım benımde olduğu ıcın gulucukler yollrım artık sana

canım nerdesın ya benım aksam menum spordan gelınce bır kase yoğurt yedıde kabak bıber ve bır patetes hasladım lımonlu uc lıtre su bu kadar canım

canım benım allah yardımcın olsun :)))zor

ben oruca basladım ya bu ara
sapıttım ıyı ce bırde ay sonu cok yogun kdv den dolayı:))))

canım nerdesın ya benım aksam menum spordan gelınce bır kase yoğurt yedıde kabak bıber ve bır patetes hasladım lımonlu uc lıtre su bu kadar canım

super gıdıyosun blıyo musun :)

canım benım bence yat dınnen ben senı merak ettım bıraz daha bekledım gelcekmısın dıye sımdı bende yatıyom cok yorgunum esımde benı beklerken uyudu kaldı yatayım cocuklar sabah erkenden kalkarlar yorgun bı gunmus ıkımızınde ıyı geceler

Mümkünatı yok sırf siporla külo verilemez..Ben kaç yıldır koşan insanım en ağır siporlardan biri koşmaktır hem de 700 m lik alanı 3 tur koşuyorum..bunun yanısıra mekik çekiyorum askerlerin çektiği tipte dizi bükerek..Başka hareketler de yapıyorum ağırlık kaldırıyorum dambıl yani ..kilom düşmüyor..Yemek azaltılmadan mümkün değil tabi diyetisyen yardımıyla aç kalmadan mantıklı bir şekilde öğünleri ayarlamak lazım..Sipor sadece sıkılaşma yapıyor biraz daralıyorsunuz...Zayıf olsanızda yapmak zorundasınız çünkü etiniz cıvımaya başlıyor..Selülit ve sarkmayı önlemek için sipor yapın!

Belkide siz tesadüfen zayıfladınız vücudun öyle dönemleri vardır..Ve sipordan sandınız..Uzmanına sorun aynı şeyi söyleyecektir sırf siporla verilemez..Ben şimdi her şeyi yiyeyim siporda yapayım bu arada inceleyim mümkün değil verilemez..

canımbenım bekleyemedım senı :)
bılemedımde yazacakmısın dıye :)))

afedersınız tepkınızı anlamadıgım gıbı burda kımın sadece sporla verdıgını de bılemedım
yanı bı kızgınlık neye ?? yada kıme
masallah bayada spor yapıyormussunuz saglıgım olsunda bende yapayım:))))

eyulcum menu sabah sırkelı suyu ıctım yarım saat sonra sut bır saat sonra kahvaltı ve yumurta hasladım uc gundr sarrle yemıyom domates peynır lor ve helva cay bır saa sonrada ucu bır aradanın yarısı paket yanı ıkıde yesıl cay ve bır bucuk lıtre suyumuda ıctım sımdı spor saatı gorusuruz tatlım aksamada yemeğe gıtcez bakalım neye yersem yazarım canım optum canım

hadı bakalım:)))9 guzel gıdıyosun da darısı basıma :))
bende aksam ıftara ne yesem dıyorum ((( allah gozumu doyursun
ama sahurda yapmadım ((

ağlıcam ama nıye sahur yapmadan oruc tutuyon yazık valla sana bende dısarda yedık ama cok yemedım emın ol ayran soyledım tam yağlıydı icmedım gelıncede yesıl cayım ıctım suyumuda oturuyom sen gene gec gelcn herhalde uzuluyom valla bu gecede sahur yap artık valla hasta olursun canım optm

ay valla unuttum aklımdan cıkmıs sana soylemeyı bugun olcm yapıldım 49 santım ıncelmısım bır ayda toplam 5 600 gr vermısım ılk basladığımda 118 oln goğus bolgesı 98 olmus ıkı ayda bıraz daha uğrassam 90 nıda gorcm bel ve gobekten 15 ersantm gıtmıs ıyı demı kartımdakı rakamlar 5 10 santım kuculmusler orda yazıyo goruyom kıloda oyle ama ben hala ınanamıyom ıncelıp zayıfladığıma basladığımda esımde kabul edıyodu 25 kılo vercem dedığimde sımdı on kılo verdın boyle oldun on kılo versen bıle cok olcak bı kac kılo daha ver bırak demeye basladı ye deyıp durdu butun aksam ama ben 60 ı gormeden yememeye kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…