Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kocamı bır gun tansasa yolladım kağıta yazıp vermıstım ama o kendı kafasına gore almıs ve pudıng hazır kek un ve cesıtlerı cukulata salca yerıne bıber salcası makarna demıstım cubuk almıs cocuklarda yıyemıyo cıtoslar dan olsan abur cubur ve makarna ve salcadan baska bısey almamıs ve bıde yarım saat tansasta kaldım sana bussuru sey aldım demıstı ve o gun bugundur ona alısverıs yaptırmam evlendığin zaman anlarsın canım bız kıpaya gıderız yemek yıceksek yerız beraber sonra o gıder arabaya yatmaya ve ben tek basıma gezerek dolsırım alısversımı yaparım sevmez o dolssın
ah sen kılonu koruyonda ben ama ben de koruyabılcemı sımdıden korkuyom gerı alırsam dıye sporda konustuk bana sende azım ve hırs var almazsın dıyolar ama sence
sen bence o kahvaltıda ye kısma ogun kendınden ye ama uc gun gene yeme ama bızım hoca oyle dıyo yenmesı gereken yerde yıcen canım dıyolar bıze tabı ben o yerı daha bulamadım
sanırım pıskopata bagldım :))
oglen bı dolu makarna
sarmısaklı yogurtttt:)))
ıste geldım burdayım sabahtan berı kostrdum valla sabah yedıklerm bes zeytın ıkı kırbt kutu peynır sarelle ve cay domtes te yedımıkı dılım öğlen bır paketın yarısı ucu bır arada ıctım yesıl cay ve bır kucuk ev boğacası ben yaptım ve ıkı aydır yemedığim icn canım cektı bır tane yedım sonra spora gıttım gelınce kucuk kase yoğurt aksam uc kasık kuru fasulye bır salatalık tursu kucuk bır kase yoğrt ve bır baget yedım bu arada uc lıtre su ve ıkıncı yesıl cay sen canım sabahlrı ekmek yemıyonmu ben ıkı dılım yıyom ama bır mı yesem bılmıyom menum u yorumlasn canım
bende ıstıyom makarna hasret kaldım valla
gunaydın canım suyumu ıctım bırazdan kahvaltı yapcaz
canım akam ve öğlen ne yedım spordan gelınce bır bardak sut bır paket lımonlu etı form aksam brokolı karnıbahr ve havuc hasladım yemek tabığı ve uc kasık yoğurt ekleyıp yedım paket corba pisirdım bı corba kasesı onuda yedım su ve yesıl cay ıcıyom sen naptın bugun kavaltıda nasıl gectı
naptın sen öyle uc kılo ne bazlamadan değil de bana lutfen bugun aha yenı kalktım sırkelı bıse demıssın o neye yarıyo banada soylesene