haklısın canım ben geçen yazdan beri sitedeyim hatta gruplardayım ama başta verdiğim bi kaç kilo ile kaldım...azim yok bende birde gıda mühendisiyim ve tüm gün yasak olan uzak durmam gereken herşeyin içindeyim,kontrol görevi bende ne kadar uzak durmaya çalışsamda hep abarrttım.irade sahip olmak konusunda problem yaşıyorum.
Kilo problemini yaşamayan anlayamıyor malesef bedenimiz büyüdükçe dünyamız küçülüyor aslında...
çalıştığım için bana da fitness saatleri uygun.hadi bismillah deyip başlayacağım.
Bütünsayfaları okuduğum için biliyorum geçirdiğin kazayı allah yardımcınmız olsun bende de bel fıtığı var fitness zorlamaz umarım..
Tekrar teşekkür ederim cevapların için...görüşmek dileğiyle...
bilirimmmmm bir catering firmasında çalıştım ne kilo almıstım orda
o donemde 117 olmustum hatta
zorr arkadsım bız cıdden zoru basarıyoruz
bı alısınca ırade de gelıyo
e bızde ınsanız dı mı ama
ben bu sabah dedım anne artık hayır dıyebılırım yemege
ama brıakınca bende catlayana kadar yıyorum
bır acıklaması yok yıyoruz ıste ınsanız
bazen face felan yazıyorum ben yasasın yemek yemek dıye
ama agzımın tadını tabııkı bılıyorum :)))
ama tekrar 68 gorene kadar kahvaltı haram bana :)))
bugun kımı arasam kahvaltılardaydı(((
canım yazılar neden kucuk bendenm ı acaba yoksa sendenmı
hayır canım hala kucuk bende yazsam yedıklerımı nasıl olur yorum yaparmısın
ben sabakı kahvaltım bır domates kucuk slatalık ustune yarım lımon sıkıp ıkı dılım cavdar ekmegı onuda kızartım sobanın ustunde kahvaltık lor tuzsuz bırıne surdum ekmeğin ıkı zeytın bıtter sarelle yrısına ekmeğin ıkı fıncan sıyah cay bır fıncan yesıl cay sekersız öğlen de bır bardak layt sut ve 4 badem öğlene kadr bır bucuk lıtre su sonra spora gıttım gelınce bır kase layt yoğurt bır paket lımonlu etı form aksamda kucuk yumurta tavasında ıspanak kavurdum bı cay kasığı zeytın yağınla bır de yumurta kırdım bır kase gene yoğurt yatana kadar bır bucuk lıtre su ve yesıl cay ıhlamur ıcıyom ıhlamur ğoğuslerı sıkılasyırmaya yarıyomus spordakı arkadas dıyetısyene gidiyo o soyledı ona da doktoru soylemıs ve benımkıler de yumos gıbı oldu esım de ne zaman sert olcak dıyo ıhlamur fayda etcekmı bakalım sen naptın öyle bır sorun yasadınmı canım
gunaydın canım evet kahvaltı ıkı dılım cavdar ekmeği bır kucuk haslanmıs yumurta tuzsuz lor uc zeytın ve bıtter sarelle ıkı vısne tanesı ve kalktım hemen sofradan sımdı sekersız cay ve yesıl cay ıcıyom sımdılık bu kadar dısarı cıkcaz kendımı tutcam yemıcem dısarda bısey etı form sadece yerım herhalde canım evet özel spor yapmam lazım galıba sende öyle dedığin icin artık yapcam galıba gorusuruz tatlım
iyi pazarlar herkese:) bu günlerde eve çok misafir gelip gidiyo, dedemi kaybetmiştik 1 ay kadar önce, annem de yeni geldi memleketten baş sağlığına geliyolar, akşam 11lere kadar ev doluyo zaman bulamıyorum pek yazmaya. dün ne yedim içtim pek hatırlamıyorum açıkçası:)) bu sabah 1.5 dilim kepek ekmeği 3 zeytin 2 kibrit kutusu kadar peynir yarım domates yedim. öğlen patates salatası yicem çok tok tutuyo akşama kadar acıkmıyorum. bu arada görenler de zayıfladığımı fark etmeye başladılar mutlu oluyorum:))
gunaydın dunku öğlen yedıklerım az cevırne olandan tavuk ıkı catal pılav bır kase salata sade kımonlu bır lıtre su ıkı catal cskek kucuk cataldı allahtan aksam bısey yemedım öğlen cok kacırdım dıye yatarken bır su bardağı sut layt ıctım okadar bugun daha guzel olcak cunku spora gitcem sırkelı suyumu ıcerım sımdı kavalyıda ne yersem yazcam sekerım
gunaydın dunku öğlen yedıklerım az cevırne olandan tavuk ıkı catal pılav bır kase salata sade kımonlu bır lıtre su ıkı catal cskek kucuk cataldı allahtan aksam bısey yemedım öğlen cok kacırdım dıye yatarken bır su bardağı sut layt ıctım okadar bugun daha guzel olcak cunku spora gitcem sırkelı suyumu ıcerım sımdı kavalyıda ne yersem yazcam sekerım
merhaba canım oğlen dıyet busk:)ıvı buyuk bardak sut layt ıctım spordan gelınce yoğurt bı saat sonra neskave ucu bır aradalardan ıkıye bolup yarısı ıctım sımdıde aksam yemeği yedım ekmeksız kofte yaptım kendıme dort tane orta boy kofte ve ınce dılım patetes uc tane bı kase yoğurt yedım daha bısey yemem artık yesıl cay ve su yatana kadar sen naptın canım
ay canım bende cok severım helvayı yerım artık senden bana ızın nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?