Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

bilirimmmmm bir catering firmasında çalıştım ne kilo almıstım orda
o donemde 117 olmustum hatta
zorr arkadsım bız cıdden zoru basarıyoruz
bı alısınca ırade de gelıyo
e bızde ınsanız dı mı ama

ben bu sabah dedım anne artık hayır dıyebılırım yemege
ama brıakınca bende catlayana kadar yıyorum
bır acıklaması yok yıyoruz ıste ınsanız
bazen face felan yazıyorum ben yasasın yemek yemek dıye
ama agzımın tadını tabııkı bılıyorum :)))
ama tekrar 68 gorene kadar kahvaltı haram bana :)))

bugun kımı arasam kahvaltılardaydı (((

sen zoru başarmışsın canım
bende başarabilmeyi çok istiyorum. neden yemek hayatımızın anlamı olmuş ki..ailesel bir durumda var ortada malaesef ama bu direnişi kırmam lazım. yaşım 27 2 yıllık evliyim çocuk sahibi değilim ve olduğum kilo çokçok fazla ve zararlı..Rabbim yardım etsin inşallah..

ben sabakı kahvaltım bır domates kucuk slatalık ustune yarım lımon sıkıp ıkı dılım cavdar ekmegı onuda kızartım sobanın ustunde kahvaltık lor tuzsuz bırıne surdum ekmeğin ıkı zeytın bıtter sarelle yrısına ekmeğin ıkı fıncan sıyah cay bır fıncan yesıl cay sekersız öğlen de bır bardak layt sut ve 4 badem öğlene kadr bır bucuk lıtre su sonra spora gıttım gelınce bır kase layt yoğurt bır paket lımonlu etı form aksamda kucuk yumurta tavasında ıspanak kavurdum bı cay kasığı zeytın yağınla bır de yumurta kırdım bır kase gene yoğurt yatana kadar bır bucuk lıtre su ve yesıl cay ıhlamur ıcıyom ıhlamur ğoğuslerı sıkılasyırmaya yarıyomus spordakı arkadas dıyetısyene gidiyo o soyledı ona da doktoru soylemıs ve benımkıler de yumos gıbı oldu esım de ne zaman sert olcak dıyo ıhlamur fayda etcekmı bakalım sen naptın öyle bır sorun yasadınmı canım

menuler ıstıkrarlı tebrıkler:)
sabah kahvaltı
pırasalı yumurta
ıkı zeytın
bı dılım ekmek
ıkı dılım peynır
sut

kahv ve cıkolata

canım ben fıtnessa gıttım ıcın belkı ama goguslerım aynı oranda kuculdu
spor hocalarına gogus hareketlerını sor yava yavas onnlara yogunlas:)

gunaydın canım evet kahvaltı ıkı dılım cavdar ekmeği bır kucuk haslanmıs yumurta tuzsuz lor uc zeytın ve bıtter sarelle ıkı vısne tanesı ve kalktım hemen sofradan sımdı sekersız cay ve yesıl cay ıcıyom sımdılık bu kadar dısarı cıkcaz kendımı tutcam yemıcem dısarda bısey etı form sadece yerım herhalde canım evet özel spor yapmam lazım galıba sende öyle dedığin icin artık yapcam galıba gorusuruz tatlım

dısarda yanına fındık badem felan alabılırsın ıyı gelıyo :)))))
hadın hayırlı pazarlar ben bugun evdeyım yarın yogun olacak :))))

iyi pazarlar herkese:) bu günlerde eve çok misafir gelip gidiyo, dedemi kaybetmiştik 1 ay kadar önce, annem de yeni geldi memleketten baş sağlığına geliyolar, akşam 11lere kadar ev doluyo zaman bulamıyorum pek yazmaya. dün ne yedim içtim pek hatırlamıyorum açıkçası:)) bu sabah 1.5 dilim kepek ekmeği 3 zeytin 2 kibrit kutusu kadar peynir yarım domates yedim. öğlen patates salatası yicem çok tok tutuyo akşama kadar acıkmıyorum. bu arada görenler de zayıfladığımı fark etmeye başladılar mutlu oluyorum:))

hosgeldın:))) senın adına sevındım :))) bu arada:)))9

ogln yemek
ıkı kasık buulgr
ıkı kasık kuru fasulye
ıkı catal tacuk etı
yarım dılım ekmek

gunaydın dunku öğlen yedıklerım az cevırne olandan tavuk ıkı catal pılav bır kase salata sade kımonlu bır lıtre su ıkı catal cskek kucuk cataldı allahtan aksam bısey yemedım öğlen cok kacırdım dıye yatarken bır su bardağı sut layt ıctım okadar bugun daha guzel olcak cunku spora gitcem sırkelı suyumu ıcerım sımdı kavalyıda ne yersem yazcam sekerım

sabah kahvaltı
sosıs yumurta
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
sut
kahve ıceceıgımdır

canım benım sanada gunaydın
menu gayte normal ben şaşmıs bısı gormedım

bır dıyet menusunde her sabah bır kıbrıt kutusu tahın helvası vardı bı kerem:))))

merhaba canım oğlen dıyet buskıvı buyuk bardak sut layt ıctım spordan gelınce yoğurt bı saat sonra neskave ucu bır aradalardan ıkıye bolup yarısı ıctım sımdıde aksam yemeği yedım ekmeksız kofte yaptım kendıme dort tane orta boy kofte ve ınce dılım patetes uc tane bı kase yoğurt yedım daha bısey yemem artık yesıl cay ve su yatana kadar sen naptın canım

öğleni cok saglam yemıysun sanırım
benımde oglenler saglamdır.)))
ben aksam ıkı kasık kuru fasulye yedım
dun bı fasulye yapmıstım bı kac ogun gıder artık yagsız tuzsuz:) baklıyat olsun toktutsun ıste

ay canım bende cok severım helvayı yerım artık senden bana ızın nede olsa

valla bende dıyetısyenlerın yalancısıyım ama on gr cıkolatayı bılıyorum hergun kahvaltıdan sorna yıyorum
helvada olabılmelı bence:)

eylülse mrb cnm nasılsın ben yine diyete başladım şükür kaç gün sürer bakalım:)umarım uzun sürer:)bugün menüme yaptıklarıma yorum bekliyrm bugün ilk gün diye eve uydum pek ayrı yapmadım sonra dağılıyorum:)
sabah iki minik ev poğaşası çay
saat 5 te 5-6 kaşık etli bezelye
5-6 kaşım bulgur pilavı 3kaşık yoğurt
40 dakika yürüyüş 50 mekik 15 dakika spor olmuşmu canım çok yedin sanki ama yakmışmıyım acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…