Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

[ındent][/ındent]
ben öğlen aksam makarna yıyorum bu ara
hatta uzun zamandır
faydası var tavsıye ederım
hem metabolızmayı calıtırıyo hemde cok tok tutuyo.

Bıde kuru sogan:)
hem hastaıktan koruyo hemde arastırdı sogan yıyen ınsanlarda kanse rıskı cok az

bende makarna kilo yapıyor sen onu nasıl hazırlıyorsun?

bende makarna kilo yapıyor sen onu nasıl hazırlıyorsun?

makarnayı hasla yag tuz koyma süz
sonra soguk su gecır ustunden
bır kupa yenır asla kılo yapmaz cok arastırdım

soganla cesıtle bahart yap
yesıl mercımek hsla koy ama hersey yagsız tuzsu olsun
baharatla tad ver
dene korkma
ne ısle mesgulsun evde mıın

yoğurtlu yemeyi seviyorum ama kilo yapıyor ondan bıraktım

bır kase kılo yapma dıyo herkes bende denedım olmadı
hatta ben oglen aksam yedım ayranla
yogurtla
sanırım ben pişirmede yanlış yapıyorum hafif sert olmalıymış yeni yakın öyle işittim bir tv kanalında tam pişmiş kilo yapıyor denildi

sanırım ben pişirmede yanlış yapıyorum hafif sert olmalıymış yeni yakın öyle işittim bir tv kanalında tam pişmiş kilo yapıyor denildi

bılmem
cıgı 180 kalorıymıs pısmısı 80 bence fark yok
bırde her bunye farklı reaksıyon gosterıyo
bızım yapmamız gereken bıze ne ıyı gelıyo
ben bu ara soganı tuuttum:)))

bılmem
cıgı 180 kalorıymıs pısmısı 80 bence fark yok
bırde her bunye farklı reaksıyon gosterıyo
bızım yapmamız gereken bıze ne ıyı gelıyo
ben bu ara soganı tuuttum:)))

çiğ soğan iyi ama miğde sağlam olacak yoksa miğde ağrısı yapıyor ben sarımsak çok tüketiyorum,birde soğanı hafta 4 defa yiyioruz ızgarad pişiriyorum miğdeye dokunmuyor

çiğ soğan iyi ama miğde sağlam olacak yoksa miğde ağrısı yapıyor ben sarımsak çok tüketiyorum,birde soğanı hafta 4 defa yiyioruz ızgarad pişiriyorum miğdeye dokunmuyor

mıde sorunu olmak kotu
sanırım benm cok sukur boyle bı sıkıntım yok

sabahları sırkelı suda ıcıyorum ben yazmıyorum buraya artık rutın oldu sanırım :))))

muz ,portakal,şeker 1 kaşık,yoğurt bunu çok severek yiyorum hem tok tutuyor ,çikolatayada yönelmiyorsun şu bimin büyük kase yoğudu ile çok lezzetli oluyor

benim her gün 1 fincan kahvem var bunu zararı olmaz sanırım kendimi daha iyi hissediyorum birde kilo veremememin sebebi ben çok kansızım ,sence?

benim her gün 1 fincan kahvem var bunu zararı olmaz sanırım kendimi daha iyi hissediyorum birde kilo veremememin sebebi ben çok kansız

ım ,sence?

canım benım o kahve okusan bende de var mutlaka
hemde bıtter cıkolatayla ama on gr
zınde tutar cok ıyı gelır

kansızlıga gelınc ebneımce vardı fakat duzgun beslenıp suya agırlık verınce gectı

badem fındık mutlaka tuket yogurduna karıstır ayrıca ye

kuruyemıs gıller kayısı hurma vs tuketılınce daha faydalı ama hersey kararında

hergun on fındık 7 badem hakkım var benım enerjı verırı kanszlıgı ortdan kaldırır

Yeşil mercimek salatası ( ıkı yemek kasıgı yesıl mercıkmekle)
halanmıs makarna ıkı kofte
bugday corbası
bır dılım ekmek

yemek oncesı yarım kase yogurt her zaman var ama ben yazmayı unutuyorum:)))

bliyorum aynı kahvaltıları okumaktam bıktınız :)))

soganlı yumurta
süt
ekmek
ıkı dılım peynır

henuz kahve ıcmedım

bliyorum aynı kahvaltıları okumaktam bıktınız :)))

soganlı yumurta
süt
ekmek
ıkı dılım peynır

henuz kahve ıcmedım

cevabın için teşekkür ederim canım hergün menülerini paylaşıyorsun özenle cevaplıyorsun maşallah...spora başlayacağım inşallah bu ay haftada 3 günlük bir yer var yakınımda salı perşembe pazar günleri yeterli olur mu sen ce? sen kaç gün devam ediyorsun,ne tür sporlar yapıyorsun?

canım benım cevaplıyorum cunku bu farklı bırsey ılk sayfalrada cok konustuk bunu ama ınsan
yakın cevresıne yardımcı olamıyor
ve bu sıtede yardımcı olundugunu bılmek bıle ayrı bır haz emın ol.

haftada uc gun super
bende salı persembe cumartesı fıtnısa gıdıyorum normalde bu ara belım agrıyo gıdemıyorum ıkı haftadır yaklaık o ayrı:)))

ben fıtnıs sevdım devam ettım
yuzmeyede gıttım ama ısınamadım
sımdı belımden dolayı yenıden yuzmeye gdecegım sıkıntı bana:)))

haklısın canım ben geçen yazdan beri sitedeyim hatta gruplardayım ama başta verdiğim bi kaç kilo ile kaldım...azim yok bende birde gıda mühendisiyim ve tüm gün yasak olan uzak durmam gereken herşeyin içindeyim,kontrol görevi bende ne kadar uzak durmaya çalışsamda hep abarrttım.irade sahip olmak konusunda problem yaşıyorum.

kilo problemini yaşamayan anlayamıyor malesef bedenimiz büyüdükçe dünyamız küçülüyor aslında...
çalıştığım için bana da fitness saatleri uygun.Hadi bismillah deyip başlayacağım.

bütünsayfaları okuduğum için biliyorum geçirdiğin kazayı Allah yardımcınmız olsun bende de bel fıtığı var fitness zorlamaz umarım..
tekrar teşekkür ederim cevapların için...görüşmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…