canım sabah yedıklerm baya tok tutuyo o yuzden öğlenleri hafıf gecıstırıyom ıkı gundur kacırdım ama ben aksamları genelde sebze haslaması yıyom yağsız tuzsuz ıkı gundur torpıl yaptım yarın gene az yemeye baslıcam fasulye yı kendın ıcın mı yapıyon yağsız tuzsuz ben haslama yedıgım ıcın corba falan bazen yıyom salcalı yemek baklagıller falanda yımıyom sence yanlısmıyım ama aralık on ıkıde basladım boyle yapmaya pek zararı olmadı ama napsam bılemedım eyululcm
canım sabh yedıklrm haslanmıs yumurta ıkı dılm cavdr ekm ekmeği dorte boldum yavas yedım bıraz lor bıraz peynır ıkı zeytın ıkı catal helva ve bııter mıde bayram ettı bu sabah ve cay yesılı karası bol ıctım öğlene kadar bır bucuk lıtre su öğlen k fleks cukulatalı bı kase yedım spora gıttım gelınce bı kase yoğurt aksam yedı yemek tarhana corbası yarım kase mantar sote tavuklu bes yemek kasığı yoğurt bıkase daha ıkı fincan yesıl cay bu arada gene bır bucuk lıtre su bıtırdım ama wc de yatcm sankı okadar samımı yız sorma gıtsın sen neler yaptın bakalım
ah canım afıyt olsn mantın benımde canım cok ıstıyo valla reklamlarda gordukce benım meno yorumlamamıssn cokmyudu sence
maaşallah darısı başımıza inşallah
ah canım afıyt olsn mantın benımde canım cok ıstıyo valla reklamlarda gordukce benım meno yorumlamamıssn cokmyudu sence
gunaydın sana canım kavaıtı on tane zeytın bestanesı yağlı dı besı de yağsızdı cok bence helva yarım kıbrt kutusu kadar pynır baya buyuk bı dılım kucuk domates lımonlu bırer catalda ayva vısne recelı oğluma yumurta yaptım zeytın yağla ama cok az yağla suyu karıstırp yumurta tuzsuz peynırle yaptım ama tuz atmadım ondanda yedım bı kac lokma ay bana bısey oldu ben dıyetten cıktım gıbı gelıyo cok yedım gıbı sankı ama bu son yok valla ben erken smardım kendıme dun kot denedım kırk beden oldu dıye kuduruyom boyle yersem gene kırk altılı bedene anca gırcem ana yasklar koy yallvarıyom ıpın ucunu kacırcam yoksa ama sabah ları boyle oluyo gunduz bısey aksam bısey aramıyom
benım arkadsım bu sabahtan sonra ıkı lıtre su ve bır paket etı form ve yoğurtla gunu kapatıyorum yarısmacılara basrılar dılıyorm aklıma oyle geldı yazdım canım neden gergın bı gundu uzuldum senın ıcın soylersen ıyı bı dınleyıcıyım dertler ve sıkıntılar paylastıkca unutuluyo canım
ama neden oyle dıyosun ben hıc memnun değilım ev kadını olmktan keske calısan bırı olsaydım ne guzel bı duygu olur varya eyulcm bı calısmayı bı ehlıyetalıp araba kullanmayı ve tabıkı zayıflamayı bunların ucunu cok ıstıyom ama esım bosan madan calısamazsın dıyo ehlıyet zaten bı hayel panık atak var asla suremem ve gene zayıflamak uc ısteğimden elde var bır napyım zayıflıycm yanlız bırakmayn benı eyulcm ve arkadslarım canımsınız hepınız
canım benım ben ızmırde yasıyom uc tanede cocuğum var sabah yedıde kalkıyom ve anca spora gıtmeye vakıt bulabılıyom kı coğu zaman cok sıkısıyom yemek camasır utu derken uc cocukla bas etmesı koly değil bıde esım var allaha emaet sadece calısmayı bılır bı alısverıs yapmasını bıle bılmez ve dusun carsıya ben pazara ben komurcuye yanı aklına ne gelırse bende canım o yuzden baska seylere katılamam bugun sabah ne yedım az peynır kuuk catal peynır ıkı zeytın bır catal helva ıkı ekmek dılım bır cay bardağı meyve suyu ıkı cay
sana bı mujdem var bugun arkadadsın tartı gunuydu ve oda 80 dı ama ben gıtmeden once tartılmıs ve bende gırdığimde hocam benıde tartıya cıkardı daha gunum değil ama bende 76 cıktım ama spor ayakablarım vardı bır sevındık sporda sorma adı fulya arkadsın salonda fulya demet dıye alkıs yaptılar cok sevındım ve boylece ıkı ayda toplam 10 kılo oluyo hala ınanamıyorum ama her gunde dua edıyom zayıflayayım dıye tabıkı once sağlık ve huzur ama bugun senden kıskandım bende kuru fasulye yaptım zeytın yağlı ama az koydum yağını tuz da cay kasığnla 1 kasık pılav da yaptım azcık yıyeyım artık ıkı ay olcak nerdeyse yemedım bunları öğlende kemalpasa tatlısı yaptım cocuklar tatlı ıstıyodu alıskınlardı yapmıyom dıye her gun bugun yap artık dıyolardı ve yaptım bır tane spora gıtmeden yedım gelıncede bır bardaklayt sut ve form buskıvı yedım sımdı yemek yıcez ıkı kasık koycam yemek kasığı ıle cokmu sence pilavda yısemı öğlande tatlı yedım ya cok olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?