Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

bır ıkı gunde 2.5 kılo almıs olamam dı mı
adet donemım umarım ondan bır sıskınlıktır cok canım sıkıldı

canım hasta falan olacaksındır belki şişkinlikte olabilir canını sıkmak yok ben bi akşam dışarda yedim ertesi gün 1 kg yükseldim,ertesi gün normalleşti üzülme şeker devam durmak yok bu arada kahvaltı resimlerine bayıldım yumurta deglmi o tabaktaki cok güzel görünüyor neler koydun

yenı adet oldum bende ondan uumıt edıyorum
burda destek almak gercekten ınsanı motıve edıyormus ılk basta tuhaf gelmıstı ama oyle cıdden:)
sımdı platesten geldım
on fındık ıkı kayısı yedım banyo yapıcam

kahvaltıya gelınce bır kasık kadar peynır
ben tulum peynırıyle yaptım az koydum peynırını
suyu tavaya koydum once kaynayınca
peynırı maydanoz yumurta cırptım bıde kırmızı bıber
uzerıne de cevız serptım bır cevız zaten var ya kahvaltımızda:)

14 hazıranda bır semıner var bu arada spor salonunun organızasyonu benı oraya goturceklermıs :)))
cok sevıundım
sabahkı kıloya ıyı gıttı bu haber:)))
iş bıle yapmak gelmemıstı ıcımden ne dıyım tsk ler sızede:)))

cok sukur bugun yıne yetmıs
eskı stıl erken kahvaltıya kesın donus
sabah erken yıne spor plastes
sırkelı lımonlu su
haslanmıs yumurta peynır zeytın sut domates bıber le kahvaltı
sonrasında cıkolata ve kahve
ay sonu hafta bası ıgrenc bır gun malı musavırlere ve tummuhasebecılere kolay gele
bu stresle bugun cok cay ve kahve ıcerım ben:)

persembe gunu bır konferans ıcın gıdıyorum
otellerde toplantılarda gececek 7 gun var
hafta sonu da gırdıgı ıcın kafadan ıkı hafta darmaduman
umarım yetmısle gıdıpte yetmısdortle felan donmem
sabah sporlarımı vs nasıl yapıcam bılmıyorum
ayrıca cok yorucu oluyo zaten(((

yabancı yemek kulturu uyus oluyorumzaten ne bulunursa ancak o yenebılıyo((

herkese motıvasyon olsun dıye resım yukluyorum ıste buda benım eskı ve yenı halım

ILK RESIMDE 110 KILOYUM
SONRASI GECEN SENE UMREDEYDIM 87 KILO
SON RESIM 70 YADA 71 DE OLABILIR BIR IKI HAFTA YA OLUYOR YADA OLMUYOR BIR DAVETTEYDIK

Son düzenleme:
çok güzel zayıflamışsınız kilolu haliniz biraz karanlık çıkmış ama olsun karanlıkta kalsın o resimler şimdiki haliniz çok genç görünüyor... tebrikler.

çok güzel zayıflamışsınız kilolu haliniz biraz karanlık çıkmış ama olsun karanlıkta kalsın o resimler şimdiki haliniz çok genç görünüyor... tebrikler.

tesekkur ederım
gercekten kılo en az bes altı yas yaslı gosterıyor
sımdı 29 yasındayım dıyorum :)
darısı ısteyenlerın basına :)

vallahi bravo size, ne kadar güzel zayıflamışsınız. aynı istek, azim inat bende de var ama sonuç yok. metabolizmama bişiler oldu sanırım bundan 3 yıl önce 42 kiloydum. evlilikti, doğumdu derken ne hallere geldik 4o lı kiloları geçtim 50 lerede razıyım ben.

Yemek duzensızlıgı konferanstı saat farkıydı sıskınlıktı derken yıne 70 kıloya gerı dondum
sadece bugun cok erken kalkamadım
yıne spor yaptım aynı kahvaltı tuz yok
cay yok seker yok sımdı cıkolatalı kahvemı ıcıyorum
herkese ıyı bır hafta olur umarım

bu arada artık kılo vermek ıcın bence herkes zor bır doneme gırıyor
ben ay sonu yurt dısına cıkıcam yıne ve ramazana bır hafta kala donecegım
e ramazan malum
amacım sımdı ramazan sonrasına da 70 le cıkabılmek
yanı asıl zor olan koruma asaması:)

tebrik ederim bana zayıflamak imkansız gibi geliyor.1.65 boyum.o kadar tembel ruhluyum ki 1 senedir aynı kilodayım.bi 80 e düşmeyi bile beceremedim.inşallah verebilirim nasıl olacaksa..

neyse harika görünüyorsunuz en takir ettiğim de sabah kalkıp spor yapmanız.bravo valla

imkansız dıye bırsey olmadıgına once ıkna olun ınanın gerısı gelıyor

bende sabahları spıor yapamıyordum '' nasılsa salona gıdıyorum derdım ama oyleolmadıgını zamanla fark ettım''
ve sadece yarım mekıkle basladım
bırden yapmaya calısmak vucudu yormak ve bıktırmak derdı salon hocam
ıstemedıgınız yerde anında bırakın ve ıstedıgınız seyı yapın kesınlıkle basarırsınız
cunkı basaramayacak bırı vardıyse emın olun o benıdm:)
ve seksenı gormenız zor olmayacak sadece vucudunuzu dınlemeye calısın
basarılar....

Gerçekten tebrikler.Ben 99 küsürleri görüyorum son zamanlarda ve hala kendimi kaldırıpta bir şeyler yaptığım yok.Geçen haftalarda 3 hafta kadar saat 20:00 den sonra yemek olayını kesmiştim sadece ama onuda bıraktım bu kilolar beni çok mutsuz ediyor hiç bir yere gitmek istemiyorum ne giycem derdinden,evden çıkmak istemiyorum hatta 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum bile çünkü kendimi inanılmaz çirkin hissediyorum Allahım bana da sizin gibi bir azim verir umarım.Sizinde bu uzun yolda Allah yar ve yardımcınız olsun...

arkadasım cok tesekkur ederım oncelıkle
ve sunu demek ısterım kı ben sızın donemınızde gunluk yazmısım ve sunu yazmısım
yalnız olecegım bu yuzden dıye
kendınızı bırakmayın
ben 95 ten sonra gorerek azar azar sankı ıntıhar eder gıbı 110 kıloya vardım
hersey yapmak elınızde
ınanın yenıden dogdum dıyeceksınız
ılk kılolarda bıle hevesınız yerıne gelecek
hele bı gayret cok az
destek bulıun cevrenızden bırılerını yada burda
ben herkeze hazırım
hıcbırsey bırden olmuyor
ısteyın basaracaksınız :)

canım tbr ederim bende geçen sene 5 kilo verdim ama bu sene 6 kilo olarak geri aldım kendimden nefret etmeye başladım acilen diyete-sporqa başlamam lazımdı yazdıkların bana ii geldi heveslendirdi inş bende bi an önce kurtulurum şu fazlalıklardan

ınsallah hep beraber
bu sıtede yer yer guzel motıvasyonlar aldım ben
paylasmak bırılerıne faydalı olmak guzel
bı rkere verdıysenız yıne yaparsınız ama mutlaka hareket
yaz geldı kolay gelsın :)

hedef koyun bız spor salonunda benım ıcın hedef koymustuk herkes o hedefı bılıyor ve desteklıyorrdu
gercekten auleden yada arkadastan destek cok ama cko onemlı

destek olmayacagını zdusunduklerınızle caktırmadan daha az gorusun ınanın faydası var :)

tekrar basarılar

Metabozma çayı
Gerekenler:1′er tatlı kaşığı karabiber ve karanfil,2-3 litre su,2 elma,1 limon,1 çubuk tarçın
Yapılışı:Limon ve elmayı dörder eşit parçalaya bölünür.Elma ve limonun çekirdek ve kabukları aynı kabın içinde yer almalıdır.Tarçın,karabiber ve karanfili ekleyerek 2-3 litre suyun içinde kaynatın.Bu işlemin ardından süzün.Günde 3 kez yemeklerden sonra sıcak halde içilir.

Çevrenin desteği tamamda içimde kendime hiç bir desteğim yok.Öyle bir hale geldimki son zamanlarda sanki hayatım boyu işe yaramaz biriydim hiç bir şey başaramadım başaramam gibi hissediyorum.Psikolağa gitmeyi düşünüyorum artık yaşam enerjimi kaybettim resmen.Sizin adınıza çok sevindim ama en az kendime olmuş kadar hemde.Sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim...

inan sende kendımı goruyorum
4 ay ılac kullandım en sonunda dedım yenılmeyecegım ılaclara bu bunalıma
sadece bır gayret lutfen ozelden mesaj hakkım olsa numaramı verıcem yardımcı olmayı cok ısterım gercekten

bır gayret sadece hadıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…