helal olsun masallah darisi bana bende ne güzel 86 görmüstümki 90a ciktim hemde hic zorlanmadan bol bol yiyerek simdi tekrar 88 oldum ve icimdeki o hirs uyandi tekrar.
eylül biz hala siskolara $eyi anlat hani o paha bicilmez iltifatlari yada insanlarin tepkisini alisverisdeki kolayliklari anlat ballandira ballandira anlat onlar cok imrendiriyo insani gaza getiriyo
111 lerden teee 68lere gelmi$sin cok imrendim sana kendimi bu sayida hayal edemiyorum imkansiz gibi
yapamicam gibimegeliyo kendime inanamiyorum anlatabildimmi? birde bana cevremin dedigide beni engelliyo sanki bayaa verdin gayet iyi görünüyosun en kötü olani gitmis diyince bana bi tembellik geliyo nede olsa o kötü görüntü gitti biraz kglu halim vardiyorum kendi kendimi kandiriyorum bu benden baskasindada oluyomu?
anlatabildimmi ne demek istedigimi?
öncelikle tebrik ederim, maşallah, Allah gayretlerinizi artırsın
Ben de anaokulu öğretmeniyim, 3-4 yıl önce 58 kg idim şimdi ise 76
kabus gibi.
beni de görenler tanıyamıyor ama bu çok can sıkıcı tabi sonuçlarımız farklı çünkü
bu paylaşımlarınız okuyup size gıpta ediyor ve kendimi bo konuda gayrete getirmye çalışıyorum
Takdir eilesi bir kararlılık bu gerçekten
oncelikle tebrik ederim masallah diyorum azminize ve sizi ayakta alkisliyorum insallah bende 6li hatta 5li rakamlari gorurum hikayenizi okudum etkilenmemek mumkun degil helede benim gibi kilolariyla basi dertte birisinin bende kendimce çabaliyorum çok sukur kilolar gidiyor ben kilo verememekten degilde sarkma olmasindan korkuyorum oyuzden size sorularim olacak cevaplarsaniz sevinirim hiç sarkma oldumu?spor olarak en çok hangisini yaptiniz?yada krem falan kullandinizmi?bende finalde 45kilo vermis olacagim INSALLAH bana neler tavsiye edersiniz
cevap için simdiden çoook tesekkur ederim
ınan ben heyecanlandım senın adına :))) bende ramazandan sonra 59 u gormek ıstıyorum cok var bılıyorum ama olsun ıstıyorum :))) olacak ınanıyorumçok tesekkur ederim cvp için ozaman napiyorum spor spor spor
finale var daha çizelgedeki rakamin da altini dusunuyorum 60 gibi
Önünde saygiyla egilyiorum Helal olsun sana.
Bi insan nefsine nasil hakim olabiliyomusun en güzel örnegi
MerhabalarrMalum nedenden ben de oruçsuzum.Bugün benden de resimli menü geliyor
Sabah kalktım bir bardak karanfil,tarçın,limonlu yeşil çayımı içtim.
Kahvaltıdan önce Leslie ile 500 adım yaptım.Sonra kahvaltı:
Tavada 1 yağsız yumurta
20 gram çemensiz pastırma
Eki Görüntüle 245899
Hazır proteini almışken spor yaptım,Leslie ile 3 mil
Bitince 100 ml light süt içtim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum:
1 adet göğüs tavuk =185 gr (çok az yağda pişti,tuzu yok ,karabiber ve acı biber ekilmiş)
75 gram kadar marul ve biraz light kaşar rendesi ile yapılmış tavuk salatası
Eki Görüntüle 245901
2-3 saat sonra 100 ml süt ve yanında meyve veya badem yada yarım porsiyon nesfit yiyebilirim belki.
Akşam yemeği yemiyorum zaten .6-7 gibi 125 ml yağsız sütü herhangi bir meyve ile blenderdan geçirip milkshake gibi içiyorum ve günü kapatıyorum.Ondan sonra sadece yeşil çay ve su içiyorum
ıste menu buuuuuuuuu:))))
ben bugun oruva basladım acıııımmmmmmm var ay susuzluktan bobreklerıme kramp gırıyo
((((
geçmiş olsun öncelikle ve azmine hayran kaldım bende vermek istiyorum benim cıta sürekli yukarı dogru cıkıyor sinir oldummm ya
Allah kolaylık versin :)
Gündüz dışarı çıkmam gerekti.Bol bol kalori yakmışımdır kaç saat sıcakta dışarıda yürüyünce.Gelince de biraz karpuz yedim akşam menüsü olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?