Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı basına canım benım :) umarım azmeder sende basarırısın zor dıye bırsey yok zaten
hafta sonu arkadasın dugunu kınası vs hersey cok guzeldı
hıc bu kadar oynamadımmmmmm
ayaklarımın altı su toplamıs
herkes tatsın bunu yasasın kılo vermek:)
hersey normale dondu
sabah bır yumurta
bır dılım ekmek
bır dılım peynır
ıkı zeytın
uzerıne bır fıncan turk kahvesı ve cıkolata on gr...
sizi tebrik ederim darısı başımıza
helal olsun size
Eylul bayramda bile cok iyi gitmissin,tebrikler canim.Ben rotami azicik astim simdi yine duzene girecegim ins,Yegenin nasil oldu?umarim iyilesir cabucak.Spora basladin mi?Ben de gunluk tutuyorum,tek basima sorumluluk daha bir farkliymis:) hergun menulerimi yaziyorum.Simdi benim de canim turk kahvesi cekti..
Bayilirim Turk kahvesine ama o da tek basima olmuyor tadi,ah ah fincanin da guzelmis:)
malum ben yenı yenı meyve yemeye basladım
sımdı armut yıyorum ama
duzgun beslenmede yerı ne ne zaman nasıl yenmelı fıkrı olan va rmı ?
canım çok güzel zayıflamışsın tebrikler...Sizleri. görünce motivasyonu artıyor insanın.. Ben diyetisyene gidiyorum 1 ayda onun sayesinde 8 kilo verdim inşallah devamı gelir. Şuan 70 kiloyum benim diyetimde armut 1 orta boy olarak yene biliyor ben günde 4 kere meyve yiyorum istersen o 4 öğünün 4 de armut yiye bilirmişim...Bizim diyetleremizde yasak olan şeyler üzün yaş kuru farketmiyor, incir, muz, patatez bezelye mısır ev havuç armut bir sorun yaratmıyor açıkçası..
bılgılendırme ıcınde cok tesekkurler cıdden
yalnız su dıkkatımı cektı bır arkadasında dıyetısyenı patates ve mısır yasaklamıs
ama ben mısırıda patatesıde cıkarmadım hıc anlamadım dunde aynı seyı konustuk???
bu arada masallahınız var allah tamamını erdırsın ınsallah:)))
yenı bırsey ogrendım kabak
kabagı ınce dograyıp mıkserde lımonla yedım
besın degerı olmuyor mus ( ben pısmısını sevmıyorum da)))
bende ilk zayıfladığımda mısr ve patezle zayıflamıştım ozaman 35 kilo vermiştim. Ama artık nekadar mısırı hayatımdan çıkarmadan rejim yaptıysam bırak 35 kiloyu aylarca 1 kilo verememiştim bende de ilk rejimimde acayip işe yaramıştı ama demekki zamanla metebolizma değişiyor heleki zayıflayıp tekrar kilo alınca eski diyetinde yaptığın hiç bir şey işe yaramıyor..