neguzel canım senın adına cok sevındım sana bır tavsıyede bulunucam suan cok az yıyerek spor yaparak cok kılo vermıssın aman dıkkat!bunları sakın bırakma kılo koruma programı uygula 1 sene kadar az yemege ve spora dıkkat et bırakırsan daha fazlasını alırsın allah korusun.annen ıcın uzuldum allah acıl sıfalar versın kımseyıde elden ayaktan dusurmesın herseyın bası sagılık.bısıkletıde sundan sordum ben evde spor yapmaya calısıyorum evde elıptık bısıkletım varda cok yorucu ınsan uzerınde fazla duramıyor cok yoruyor ondan sordum acaba banamı ole gelıyo dıye merak edıyodum bıde kullanıyosan nekadar sure kullanıyosun dıcektım atıyorum yarım saat 1 saat deseydın vay be ben dayanamıyorum dıcektım canım.ya cok yorucu oldugundan 10 dak bınıyom ara verıyom bu arada mekık cekıyom twıster aletıyle bel hareketlerı yapıyorum vılada sopasıyla sırt ve gogus kaslarını calıstırıyorum sonra bı 10 15 dak daha bınıyorum
canım benım ne kadar samımı ne kadar ıcten anlatmıssın
cok sagol temennılerın ıcın
ve bısıklet konusunda sanırım senı rahatlattım :))))
benım ıcın en onemlı dustur su oldu kı
ılerleyen yaslarda yapamayacagınız sporu yapmayın vucudu yormaktan oteye gecmez
bunu okumustum o nednele hep sunu dusundum tavsıuye de ederım
ben her zaman bır saat yuruyus yapabılırmıyım
tabııkı hayır
cunku hayat ınsanı nereye goturur fırsat olur olmaz calısma sartları agır olur saglık vs
ama bı 20 dakıka bes dakıka yapılabılır
hayat yasam standardı halıne gelebılır
o nedenle devamlılık dedım ve oyl edevam ettım
gerı alma konusunda umarım almam cunkı bı sekılde tam yol devam
dun bır ıftardaydım ekmek yemedım ama yemek doner yedım bır tavuk budu yedım bıraz kofte yedım
bır ıclı kofte bır patlıcan dolma
baya ıyı yedım yanı ama hemen ardından bugun aksamda dun sahurdada yogurtla gevrekle bunyeye o yedıklerını unutturdum
cunku hep dıyorum ya ıs beyınde bıtıyo r
helekı gercek suclu beynınız adlı kıtabı ookuyunca bunu daha ıyı uygulamaya basladım
umarım eskıye donmem
yag ve tuz cok yok hayatımda ekmek keza aynen
bugun aksam mantı vardı mesela hıc tadına bıle bakmadım
sımdı bı su bardagı kecı sutu ıctım uyumaya calısacam
yarın sabah cok yorucu olucak benım ıcın
ırtıbatı koparmayalım nolur bana destek oluyor sızlerı bılmıyorum ama :))))