Valla ben makarna ve patates gibi yiyeceklerin eksikliğinin kilo dışında pek hissedileceğini sanmıyorum Kasları protein güçlendirir ve ben her gün bir şekilde protein alıyorum.Et olsun süt olsun meyve olsun yada mercimek olsun .
Siz spor yaptığınız için yiyor olmanıza rağmen verebilmişsiniz zaten ama ben daha 1 ay spor yapma imkanına sahip değilim .Malum susuzluktan pek hareket de etmiyorum artık Ramazan'da .
Bir de bana artık çok itici gelmeye başladı yağlı yiyecekler ya zorlamadan yiyemem yani.Sosis olsun salam olsun yada yağlı makarna,pilav olsun iğrenç geliyor.Bir tek patates püresini özledim ama çok tehlikeli bişey o ,o yüzden yemem uzunca bir süre daha hiç
Sıkılmıyorum aslında yiyeceklerim daha çok çeşitlendi.Normalde akşam kesin pilav yada makarna olurdu.Yanında da et,patates,tavuk vb şeyler.
Şimdi sebzeler oluyor listemde,yumurta,peynir vs oluyor
Kolay gelsin o zaman şimdiden iyi haftasonları :)
Sıkılmıyorum
canım benım sıkılmıyosan ne mutlu sana:)))) ah bende bır ıstah var bılsennnn bazen herkes hala mı dıye gorunce hayret edıyor:)))
tsk ederım ıyı temmenılere sımdı geldım super bır hafta sonuydu cıdden
cumartesı aksam ıftar
ıkı kofte bıkac dılım patates
bende pılav yedım o aksam :)
yarım kase sutlac yedım cok canım cektı normalde tatlı sevmem:)
sonra sahura kadar dısardaydık bır haslanmıs mısır yedım
sahur ıcın sadece ıkı bardak soguk sut
aksam bır yemek kasıgı taze fasulye
bıor yemek kasıgı etlı sebze
bır kase salata
sonraısnda bır elma adacayı
saaat 24 bır avuc leblebı 8 badem yarım ıncı r ıkı bardak ayran ( cok acıkmısım )))
bırde benım konu baslıgım neden degısmıs acep:)