Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tarçın bal çörek otu ölçüsü ne kadar olmalı yapan var mı? eylül geç yumurtlama oldu bu aydan pek ümitli değilim bide bu kürü deneyim adet olunca

tarçın bal çörek otu ölçüsü ne kadar olmalı yapan var mı? eylül geç yumurtlama oldu bu aydan pek ümitli değilim bide bu kürü deneyim adet olunca
Ben bir yemek kaşığı bala (kestane balı) bir çay kaşığı tarçın bir çay kasigi çörekotu koydum. İlk defa yaptım ve normalde iğne ve hapla bile yumurta zor oluşurken kendiliginden hamile kalmışım ama kimyasal sanırım. Normalde 2. Gün baslsniyormus ben 5.gun başladım ama sabah akşam iki defa yedim. Bilmiyorum bu mu sebep oldu yoksa bu ay kafam çok doluydu bebeği dusunmedim çok meşguldüm.

Meşgulmüşsün ya ondan canım. stres yapınca ya da düşününce ondan olmuyor. ona yoruyorum yani ben.

Test yaptirdinmi belirtin felan varmi cnm
Test yapmadım, açıkcası günüm geçmeden de yapmayacağım. Her ay üzülüyorum. Valla yaklaşık 7 -8 gündür kasık ağrılarım var. Adet olacakmışım gibi karnım falan da ağrıyor ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Sende var mı belirti falan ?

hanımlar merhaba, bende bat bekleyenlerdendim ama benim 3 gün bir gecikmem var hiç bir belirtim de yok gibi test alıp üzülmek de istemiyorum ama sizinle beraber bekliyeyim dedim:)

Bat 30 eylul ama 2 aydır 2 gun once gelmeye başladı gecen ay hsg cektirdim biraz dinlenmeyle gecti inşallah bu aya güzel haberler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…