- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.861
Anladım canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben transferin 14.günü adet oldum canım ilaçları bırakınca hemen oldumTransfer sonrası negatif sonuç alan arkadaşlar kaç gün sonra adet oldunuz? Ben pazar günü bıraktım ilaçları. Daha adet olmadım.
Benim bugün transfer sonrası 15.gün. Adet olmadım hala. İlaçları ayın 29unda bıraktım. 5 gün olacak neredeyse.ben transferin 14.günü adet oldum canım ilaçları bırakınca hemen oldum
adet belirtileri varsa bikaç gün daha bekle yoksa doktorunla bir görüş istersenBenim bugün transfer sonrası 15.gün. Adet olmadım hala. İlaçları ayın 29unda bıraktım. 5 gün olacak neredeyse.
Hiç bi belirtim yok valla. Kist filan olmamıştır inşallah. Pazartesiye kadar olmazsa pazartesi arıycam. Pazar günü tam 1 hafta oluyor çünkü.adet belirtileri varsa bikaç gün daha bekle yoksa doktorunla bir görüş istersen
Hayirli olsun cok guzel hayirlisiyla kucagina almak da nasip olsunEkte var sabah yaptim ama teste guvenemedim hemen cikti cizgi cok ilac aliyorim hormon ilaci o yüzden kan verdim hala sevinemiyorum gercek gibi degil sanki test
Kizlarrrr beta hcg 115 çıktı ins artarak saglikla gider .daha esime söylemedim pazartesi tekrardan kan vericem Rabbim herkese yaşatsın
Yok ilk transfer taze idi 5.gun embrAmin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuşmuydu ?
Sağlıkla katlanarak artsın inşallah.Kizlarrrr beta hcg 115 çıktı ins artarak saglikla gider .daha esime söylemedim pazartesi tekrardan kan vericem Rabbim herkese yaşatsın
Geçmiş olsun canım yaKızlar bugün akıntım başladı sandım ama baktım bişey yok. Sonra kontrol ettim, koyu kahve, kırmızı karışımı minik bi pıhtı geldi. Kan pıhtısı değildi. İçimden bi his embriyo olabilir diyo. Olabilir mi böyle bişey acaba?
Adet öncesi akıntım başlar ama böyle bişeyle ilk kez karşılaştım. Adet olurum inşallah bir an önce..Geçmiş olsun canım ya
Geleni bilemeyeceğim
Yok ilk transfer taze idi 5.gun embr [/QUOTE .!.:Sevındım canım haberine, Allahım hayırla saglikla kucagına almayı nasip etsin
Canimmm cokkk sevindim yaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizeKizlarrrr beta hcg 115 çıktı ins artarak saglikla gider .daha esime söylemedim pazartesi tekrardan kan vericem Rabbim herkese yaşatsın
Canim masallah çok sevindim senin adına rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin insallahKizlarrrr beta hcg 115 çıktı ins artarak saglikla gider .daha esime söylemedim pazartesi tekrardan kan vericem Rabbim herkese yaşatsın
Maşallahh canm insalalhh katlanarak devam ederdarısı da bizlere olsun insallahh önümüzdeki ay da benm transferim var insallahh ben de senin gibi güzel sonuç alırımKizlarrrr beta hcg 115 çıktı ins artarak saglikla gider .daha esime söylemedim pazartesi tekrardan kan vericem Rabbim herkese yaşatsın