- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.181
Senin içinde üzüldüm umarim bi an önce sende olumlu sonuc alirsinCanım çok üzüldüm.bizde 6 defa denedik 5 tanesi aynı yerdeydi kendimi götdüm bi an.belki bende yaşadım böyle bişey.hep iyi gidrrken sonuç hüsran oluyordu.
Allah bağışlasın cnm sana bişey sorcam gonalf iğneni kendin mi yaptın bide hergün aynı tarafa mı bigün sağ bigün sol olacak şekilde mi farkeder miSagol canim evet cok sukur oglum var
Amin insallah . seninde güzel sonuçlansin dilerimÇok geçmiş olsun sonu güzel olsun
Bi mucizeye ihtiyacim var gerçekten bu sıralarçok üzüldüm nerde yaşanıo bu olay o kdr emek inşallah mucize olur tutunurlar cnm üzme artık kendini
Canım 15 gün önce negatifi gördük yine bizSenin içinde üzüldüm umarim bi an önce sende olumlu sonuc alirsin
Ben olsam her yerde ifşa ederdim. Böyle sorumsuzluk olmaması lazım. Özel bi merkezmiydi?Nerede yaşandığını söylemeyeyim. Başka yaptıranlar için endişe kaynağı olmasin diye
Çabuk ilerliyor zaten opuya kadar olan süreç.Bakalım bana neler verecek bugun gonalf coraspin ve folattro verdi çarşamba kontrolüm var aynen cnm Herşeyin hayırlısı
Canim sen catlatma ignesini ne zaman yapcan ne zamandi adet tarihin bana bisey demedi yapazartesi yine gitcem su cetrodite den sonra yumurtalar cok buyumemis
Pazar günü saat 10 da akşam yapacağım salı 10 opu , canım hic kimsenin benzer olamaz sakin üzülme bugün 225 gonAlf ve cetrotide yarın cetrotide ve ovitrelleleri yapacağım ve gonalf artık çok zor giriyor her yerim delindi saat 6 da stresim başlıyor
Bana günler geçmiyor cnm sanada sorayım iğneyi bigün sağdan bigün soldan mı yaptın hep aynı taraftan mıÇabuk ilerliyor zaten opuya kadar olan süreç.
Pazar günü saat 10 da akşam yapacağım salı 10 opu , canım hic kimsenin benzer olamaz sakin üzülme bugün 225 gonAlf ve cetrotide yarın cetrotide ve ovitrelleleri yapacağım ve gonalf artık çok zor giriyor her yerim delindi saat 6 da stresim başlıyorCanim sen catlatma ignesini ne zaman yapcan ne zamandi adet tarihin bana bisey demedi yapazartesi yine gitcem su cetrodite den sonra yumurtalar cok buyumemis
Ben öyle yaptım canım şimdi cetroid olunca da aynı şeyi uygulamaya çalıştımBana günler geçmiyor cnm sanada sorayım iğneyi bigün sağdan bigün soldan mı yaptın hep aynı taraftan mı
Bana doktorum bişey demedi ama bi sağ bi sol diye duyuyorum sormak istedim sizede cnm bu bahsettiğiniz ikinci iğneden söz etmedi ovitrella verecekmiş ikinci iğneyi kafam karıştıBen öyle yaptım canım şimdi cetroid olunca da aynı şeyi uygulamaya çalıştım
Birgün sağdan birgün soldan yaptım hep. Çatlatma iğnesinide 2 tane yaptım birini sağdan birini soldan.Bana günler geçmiyor cnm sanada sorayım iğneyi bigün sağdan bigün soldan mı yaptın hep aynı taraftan mı
O çatlatma iğnesi, cetrodite verir mutlaka yumurtalar büyümeye başlayınca.Bana doktorum bişey demedi ama bi sağ bi sol diye duyuyorum sormak istedim sizede cnm bu bahsettiğiniz ikinci iğneden söz etmedi ovitrella verecekmiş ikinci iğneyi kafam karıştı
Bnde öyle yapayım cnm o zaman çok saolBirgün sağdan birgün soldan yaptım hep. Çatlatma iğnesinide 2 tane yaptım birini sağdan birini soldan.
Biliyorum kuzu çatlatma daha öncede olmuştum ondan valla çarşamba yazar belki bugün hiç bahsetmedi cetrodite denO çatlatma iğnesi, cetrodite verir mutlaka yumurtalar büyümeye başlayınca.
Yumurtalar biraz gelişsin verirler.Biliyorum kuzu çatlatma daha öncede olmuştum ondan valla çarşamba yazar belki bugün hiç bahsetmedi cetrodite den
Yumurtalar kendiliğinden catlamasin diye cetrotide anladigim kadariyla o yüzden 14 mm ken kullanmaya başladım canım ya da belli bir boyuta ulaşınca veriyorlar valla ilaç paralarını şuanda aklım almıyorBana doktorum bişey demedi ama bi sağ bi sol diye duyuyorum sormak istedim sizede cnm bu bahsettiğiniz ikinci iğneden söz etmedi ovitrella verecekmiş ikinci iğneyi kafam karıştı
Tamam cnm teşekkürlerYumurtalar biraz gelişsin verirler.
Benim daha ilk iğnemi çarşamba anada verir o zaman ondan ben ilaçlarda hastaneden alıyorum adım başı para dağıttım resmenYumurtalar kendiliğinden catlamasin diye cetrotide anladigim kadariyla o yüzden 14 mm ken kullanmaya başladım canım ya da belli bir boyuta ulaşınca veriyorlar valla ilaç paralarını şuanda aklım almıyor