- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.161
Benim opu icin salı saat 10 dedi inş hayırlısıyla gelsin diliyorumBilmiyomki canim bugun 15 buyukluhundede yumirtam vardi 12 buyuklugundede
Çok üzüldüm inanki, şaşırdım... Nerede yaşandı bu olay?Bugünde transferimin 8. Günü oldu. Hiçbirşey hissedemiyorum. Eşim birakma kendini bunlara zarar verirsin diyo ama bi türlü aklımdan atamıyorum. Onu da üzmek istemiyorum gözlerimin içine bakıyor bi umut. Kendime geleyim umutlu olayım diye ama içimden hastaneye gidip hepsini sikayet edesim bağırıp cagirasim oraları yikasim var. Böyle bi pişkinlik gormedim. Açıklama bile yapmadilar. Doğruyu soylemediler. Ben tesadüfen duydum . kapi açıktı ses geldi
Çok üzüldüm maddi de manevi de zor bir süreç birileri tarafından heba edilmemeli dilerim taransferiniz olumlu sonuçlanir hangi hastane acaba ?Bugünde transferimin 8. Günü oldu. Hiçbirşey hissedemiyorum. Eşim birakma kendini bunlara zarar verirsin diyo ama bi türlü aklımdan atamıyorum. Onu da üzmek istemiyorum gözlerimin içine bakıyor bi umut. Kendime geleyim umutlu olayım diye ama içimden hastaneye gidip hepsini sikayet edesim bağırıp cagirasim oraları yikasim var. Böyle bi pişkinlik gormedim. Açıklama bile yapmadilar. Doğruyu soylemediler. Ben tesadüfen duydum . kapi açıktı ses geldi
AA ne güzel en azından Bi tane var ikincide olur inşallah bugün başladım gonalf ye coraspin ve folattro verdi bide çarşamba kontrole çağırdıCanim diger igne yumurta catlamayi engellemek icin yumurtalar buyuyunce veriyor doktor ben sadece oglumda gebelik yasadim sonra hic gebe kalamadim oglum 6 yasindau
Canım çok üzüldüm.bizde 6 defa denedik 5 tanesi aynı yerdeydi kendimi götdüm bi an.belki bende yaşadım böyle bişey.hep iyi gidrrken sonuç hüsran oluyordu.Bugünde transferimin 8. Günü oldu. Hiçbirşey hissedemiyorum. Eşim birakma kendini bunlara zarar verirsin diyo ama bi türlü aklımdan atamıyorum. Onu da üzmek istemiyorum gözlerimin içine bakıyor bi umut. Kendime geleyim umutlu olayım diye ama içimden hastaneye gidip hepsini sikayet edesim bağırıp cagirasim oraları yikasim var. Böyle bi pişkinlik gormedim. Açıklama bile yapmadilar. Doğruyu soylemediler. Ben tesadüfen duydum . kapi açıktı ses geldi
Ayy inşallah umutlar boşa gitmesin cnm progestan gibi bişey o zamanDoktorum çok umutluydu ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Allah nasip ederse olur, heyecanlıyım fazlasıyla günler geçmiyor. Pruluton depot diye bi iğne verdi doktorum. Düşük olmasını önlüyormuş. Transfer öncesi yapılırsa tutunmayı kolaylaştırıyomuş. Tutarsa ilk 3 ay kullanacakmışım.
Ben hem progestan hem bu iğneden kullanıyorum. Doktorum her ihtimale karşı hem coraspirin verdi hemde oksapar diye bi iğne daha verdi. Hayrılısı olsun...Ayy inşallah umutlar boşa gitmesin cnm progestan gibi bişey o zaman
Bakalım bana neler verecek bugun gonalf coraspin ve folattro verdi çarşamba kontrolüm var aynen cnm Herşeyin hayırlısıBen hem progestan hem bu iğneden kullanıyorum. Doktorum her ihtimale karşı hem coraspirin verdi hemde oksapar diye bi iğne daha verdi. Hayrılısı olsun...
Çok geçmiş olsun sonu güzel olsunBugünde transferimin 8. Günü oldu. Hiçbirşey hissedemiyorum. Eşim birakma kendini bunlara zarar verirsin diyo ama bi türlü aklımdan atamıyorum. Onu da üzmek istemiyorum gözlerimin içine bakıyor bi umut. Kendime geleyim umutlu olayım diye ama içimden hastaneye gidip hepsini sikayet edesim bağırıp cagirasim oraları yikasim var. Böyle bi pişkinlik gormedim. Açıklama bile yapmadilar. Doğruyu soylemediler. Ben tesadüfen duydum . kapi açıktı ses geldi
çok üzüldüm nerde yaşanıo bu olay o kdr emek inşallah mucize olur tutunurlar cnm üzme artık kendiniBugünde transferimin 8. Günü oldu. Hiçbirşey hissedemiyorum. Eşim birakma kendini bunlara zarar verirsin diyo ama bi türlü aklımdan atamıyorum. Onu da üzmek istemiyorum gözlerimin içine bakıyor bi umut. Kendime geleyim umutlu olayım diye ama içimden hastaneye gidip hepsini sikayet edesim bağırıp cagirasim oraları yikasim var. Böyle bi pişkinlik gormedim. Açıklama bile yapmadilar. Doğruyu soylemediler. Ben tesadüfen duydum . kapi açıktı ses geldi
Nerede yaşandığını söylemeyeyim. Başka yaptıranlar için endişe kaynağı olmasin diyeÇok üzüldüm inanki, şaşırdım... Nerede yaşandı bu olay?
Canim sen catlatma ignesini ne zaman yapcan ne zamandi adet tarihin bana bisey demedi yaBenim opu icin salı saat 10 dedi inş hayırlısıyla gelsin diliyorum
Allahtan ümit kesilmez ama bilemiyorum sonucu yazarim. Hangi hastane olduğunu soylemek istemem. Yaptiranlar için sıkıntı olmasınÇok üzüldüm maddi de manevi de zor bir süreç birileri tarafından heba edilmemeli dilerim taransferiniz olumlu sonuçlanir hangi hastane acaba ?
Sagol canim evet cok sukur oglum varAA ne güzel en azından Bi tane var ikincide olur inşallah bugün başladım gonalf ye coraspin ve folattro verdi bide çarşamba kontrole çağırdı