-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.221
Ben bugün ve yarın 225 sonraki iki gün 150 kullancam 2 kutu verdi bana Ayy kıyamam ya inşallah bebişine kavuşur tatlı anı olarak kalır bunlar bi daha gerek kalmaz iğnelerde ohhh sen bitirmişsin darısı bize225 kullaniyrm o yüzden çok zatenbgun son inş gonalf leri sevmedim ben hiç hemsireye de dedim bugün zor giriyor haklısın dedi neyse pazartesi boş günüm mutluluktan uçuyorum
Evet canim bir saga bir sola hergun kendim yaptim.Allah bağışlasın cnm sana bişey sorcam gonalf iğneni kendin mi yaptın bide hergün aynı tarafa mı bigün sağ bigün sol olacak şekilde mi farkeder mi
Teşekkür ederim cnm bnde öyle yapayım o zamannEvet canim bir saga bir sola hergun kendim yaptim.
Yok canim uzulmiyorum tek uzuldugum nokta su hastaligim oldu ben gonalf 175 ml vuruldum. Her doktorun yogurt yiyisi farkliPazar günü saat 10 da akşam yapacağım salı 10 opu , canım hic kimsenin benzer olamaz sakin üzülme bugün 225 gonAlf ve cetrotide yarın cetrotide ve ovitrelleleri yapacağım ve gonalf artık çok zor giriyor her yerim delindi saat 6 da stresim başlıyor
Perşembe günü oldum ben canım 3. Gün başladım tedaviye cumartesi bugün tam bir hafta oldu Allahım carçabuk geçsin şu 3 gün herkese kolaylı dielrimYok canim uzulmiyorum tek uzuldugum nokta su hastaligim oldu ben gonalf 175 ml vuruldum. Her doktorun yogurt yiyisi farkliben gecen cuma hasta olmustum ya sen canim
Son iki günüm yarın da kan testi yaptiracagim Allah izin verirseBen bugün ve yarın 225 sonraki iki gün 150 kullancam 2 kutu verdi bana Ayy kıyamam ya inşallah bebişine kavuşur tatlı anı olarak kalır bunlar bi daha gerek kalmaz iğnelerde ohhh sen bitirmişsin darısı bize
Sonu güzel olsun inşallah cnmSon iki günüm yarın da kan testi yaptiracagim Allah izin verirse
Aminnnn hepimizin bu yolda emek harcayan herkesinSonu güzel olsun inşallah cnm
İnşâllah cnmAminnnn hepimizin bu yolda emek harcayan herkesin
Tutmazsa ki inşaAllah tutunurlar merkeze durumu mutlaka anlatın sanunda ölüm yok yeniden başladığınız tedaviyi ücretsiz yapmak zorundalarInsallah tek dilegimiz bu zaten. Bunlarda tutmazsa ne yapariz bilemem.maddi manevi yorulduk artik. Toplum baskısı hep üzerimizde
ben bir gun sagima vurdum bir gun solumaBana doktorum bişey demedi ama bi sağ bi sol diye duyuyorum sormak istedim sizede cnm bu bahsettiğiniz ikinci iğneden söz etmedi ovitrella verecekmiş ikinci iğneyi kafam karıştı
Canim seni daha kontrole cagirmiyormu direk opuyami gitcen sali gunuPerşembe günü oldum ben canım 3. Gün başladım tedaviye cumartesi bugün tam bir hafta oldu Allahım carçabuk geçsin şu 3 gün herkese kolaylı dielrim
Tamam cnm saol bnde öle yapcamben bir gun sagima vurdum bir gun soluma
Aynen salı sabah opu icin gideceğim yarın zaten kapalı orası ve catlatmadan sonra herhangi bir şey yapılmıyor diye biliyorum çok şükür bugün gonalflerim bitti ve 3 kere kontrole gittm canimCanim seni daha kontrole cagirmiyormu direk opuyami gitcen sali gunu
Bende dört gözle bekliyorum sonucumu canim . son 3 gün kaldı sonucu almayaTutmazsa ki inşaAllah tutunurlar merkeze durumu mutlaka anlatın sanunda ölüm yok yeniden başladığınız tedaviyi ücretsiz yapmak zorundalar
İnşaAllah bebişlerin seninledir güzel haberler bekliyorum senden
Canim ben kan verdim 10. Gün 650 12. Gün 1400 çıktı 10 gün sonra kontrol var kese ve kalp atışı duyarak rahatlayacagim darısı isteyen herkesin başınaKızlar sizde durumlar nasıl? Hamile kalan birileri daha vardıda bulamadım sanki..
Tutmazsa ücretsiz yapmak zorundalar ne demek anlamadım?Tutmazsa ki inşaAllah tutunurlar merkeze durumu mutlaka anlatın sanunda ölüm yok yeniden başladığınız tedaviyi ücretsiz yapmak zorundalar
İnşaAllah bebişlerin seninledir güzel haberler bekliyorum senden
İlaçlarla çoğalır mı? Ben doktora sordum elimizde olanları geliştirebiliriz sadece dedi.Selam kızlar ben de bugün 225 gonal f ve 150 merional le başlıyorum. Ultrasonda sadece iki tane yumurta görüldü ama insallaahh sayı artar ilaç kullandıkça. Hepimiz hakkında hayırlısı