- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Biraz araştırdım bende normal diye düşündüm. Bakalım cuma günü ne bekliyor beni. Hastanede tedavi oluyorum genelde taze transfer yapıyorlar 5.günde. Cuma günü konuşunca belli olacak galiba.İğnelerden dolayı normal canım
Guzel haberlerini bekliyoruz canimHayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
Ignelerden dolayi normal canim benimde opu oncesi 1840 di 16 yumurta toplandiBiraz araştırdım bende normal diye düşündüm. Bakalım cuma günü ne bekliyor beni. Hastanede tedavi oluyorum genelde taze transfer yapıyorlar 5.günde. Cuma günü konuşunca belli olacak galiba.
Ayyy inşşş canımmm benim inşşşben inaniyorum insallah çok guzel haber verecen :)
İnşşş güzelll haberlerle gelirimmmmGuzel haberlerini bekliyoruz canim
Canım naptın verdin mi kanı? İnşallah güzel haberler alırsınHayırlı akşamlar kızlar bende yarın kan testi yaptıracağım inşş güzel haberler vermek nasip olur dualarınızda bu arkaşınızıda unutmayın
aynı gün transfer olmuşuz benim de dondurulmuş günler geçmioBende burda yerimi alayım öyleyse 10 Eylül de dondurulmuş embriyo transferi oldum şimdi heyecanla bekliyorum
Şimdi konuştumda hastaneyle. Doktorum yumurta sayısıyla orantılı çıkan sonuç, problem yok demiş.Ignelerden dolayi normal canim benimde opu oncesi 1840 di 16 yumurta toplandi
Ewet kuzum verdim bakalım inş güzel haberler alırımCanım naptın verdin mi kanı? İnşallah güzel haberler alırsın
Nasıl zor şu an beklemek.. inşallah hayırlı güzel haberler alırız.. Sizin de mi 19 unda kan verme günü?aynı gün transfer olmuşuz benim de dondurulmuş günler geçmio
yok benim 3.gün embryosu 22sinde test günümNasıl zor şu an beklemek.. inşallah hayırlı güzel haberler alırız.. Sizin de mi 19 unda kan verme günü?
Ben bile sabırsızlıkla bekliyorum inan ki. Bu dertle uğraşan herkes pozitif sonuç aldıkça zafer kazanmışız gibi hissediyorum. Rabbim, emeklerini, emeklerimi, isteyen çabalayan kimsenin emeğini hevesini boşa çıkarmasın.Ewet kuzum verdim bakalım inş güzel haberler alırım)
bekliyoruz güzel haberleri çikolata kisti vardı galiba karıştırmıosamEwet kuzum verdim bakalım inş güzel haberler alırım)
Hmm benim 5.gun embriyosu.. 2.sefer olacak bu ilkinde oğlum oldu şimdi 2.5 yaşında... O zamanda yaşadım aynı duyguları ama tecrübe de olsa insan içindeki hisleri bastiramiyoryok benim 3.gün embryosu 22sinde test günüm
Kesinlikle bende aynı şekilde hissediyorum.. inşallah herkes pozitif sonuç alsınBen bile sabırsızlıkla bekliyorum inan ki. Bu dertle uğraşan herkes pozitif sonuç aldıkça zafer kazanmışız gibi hissediyorum. Rabbim, emeklerini, emeklerimi, isteyen çabalayan kimsenin emeğini hevesini boşa çıkarmasın.
ay ne güzel ilki de tutmuş sağlıklı uzun ömrü olsun oğlunuzunHmm benim 5.gun embriyosu.. 2.sefer olacak bu ilkinde oğlum oldu şimdi 2.5 yaşında... O zamanda yaşadım aynı duyguları ama tecrübe de olsa insan içindeki hisleri bastiramiyor
Aynen pozitif haberleri aldıkça çok çok mutlu oluyorum inşşş Rabbim bu yolda olan anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımı hayırlı sağlık bir ewlat nasip etsin hepimize inşşş :)Ben bile sabırsızlıkla bekliyorum inan ki. Bu dertle uğraşan herkes pozitif sonuç aldıkça zafer kazanmışız gibi hissediyorum. Rabbim, emeklerini, emeklerimi, isteyen çabalayan kimsenin emeğini hevesini boşa çıkarmasın.
İnnnş canımm benimm ewet çikolata kistim var ve tek tüpüm var :) inş güzel haber verebilirm Rabbim nasip edersebekliyoruz güzel haberleri çikolata kisti vardı galiba karıştırmıosam
Aminn canım çok teşekkür ederim.. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah..ay ne güzel ilki de tutmuş sağlıklı uzun ömrü olsun oğlunuzun