- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahcanım hiç heyecan yapma hiç ağrı sızı olmuyor merak etme kaliteli embryolar olsun inş bende bugün transfer oldum bekleme süreci başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahcanım hiç heyecan yapma hiç ağrı sızı olmuyor merak etme kaliteli embryolar olsun inş bende bugün transfer oldum bekleme süreci başladı
Hoşgeldin canım güzel haberlere gelirsin inşallahMerhaba kızlar bende katılayım aranıza.. Cumartesi kontrol var muhtemelen Pazartesi yumurta toplama olucak benimde. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
inşallahHayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Insallah benim de 5. Güne gidenlerim olur ben iki tanesini transfer etmesini isteyecem doktordan bakalim uygun görürse verir insallah... Senin de hakkinda hayirlisi olsun . ben bile heyecanlandim allah bilir sen nasilsindirEvet, bugun 5.günüm.
Hepsini çözdüler. 5.güne giden 1 tane transfer ettiler.
Diğer 5.güne gidenleri de dondurdular yeniden
Allah hakinda hayirli olani sana nasip etsin.. Mini mini yumuklu eller nasip etsinMrb kizlar bende katiliyim araniza benim de yarin opum var bana dua edin lutfen Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Benim transferime 3 gun kaldi. 1 hafta kalasiya havuc suyuna basladim.transferden sonrada 1 hafta 10 gün icebildigim kadar icecem. 1 aydir yaklaşık 10 Sisede nar suyu ictimkızlar havuç suyunu transferden sonramı içmek gerekli hani yumurtayı çatlatma özelliği varya siz aşılamadan öncemi sonramı içmeye başladınız
canım hangi marka hangi marketten alıyosun ben migrosta gçrdüm dogal nar suyu yazıyordu1 aydir yaklaşık 10 Sisede nar suyu ictim
Havuc suyu bebeğin tutunmasini saglayan en büyük faktörlerden biri. Bide tutunduktan sonra amniyon sivisinin bol olmasini sağlayıp bebege daha çok besin sağlıyorBu havuc suyu ne işe yarıyor transferden sonra mı içiliyor duymadım ben hiç te ☺
Migrostan aliyorum dimesin dogal nar suyu yazandan. Tanesi 7 8 liracanım hangi marka hangi marketten alıyosun ben migrosta gçrdüm dogal nar suyu yazıyordu
opudan sonra transfer olacak heralde. Hayırlısı olsun inşallah. Kaliteli embriyolarınız olsun.Bu sabah ilk kontrolüm vardı arkadaşlar 3 yumurtam 11 mm ulaşmışlar digerleri de 10-9-7 arkasından geliyor dedi dr.yarin koruma iğnesine başlayacakmışım ve Cuma ikinci kontrol.o zaman opu tarihini söylerim dedi
Ama rahim duvarın bu büyümeye kalınlaşmamış dedi bakalım Cuma günü ne diyecek olmazsa ilaç veririz dedi
canım nerde tedavidesin benim embriyolarda 3. günde donduruldu çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar sonrasında transfer benim zaten 3 embriyo donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 i 7 hücreliymiş muhtemelen o 8 hücrelileri transfer eder.Canim benim embriyolar 3 erli grup şeklinde donduruldu ve ücüde 3.gün embriyosu. Doktorum cözdurüp 5. Güne kadar gelisimlerini izleyecez dedi. En iyi gelişen 2 embriyoyu transfer edebilirim dedi
bende onu içiyorum. Gunde bir bardak içiyorum sen kac bardak iciyon acabaMigrostan aliyorum dimesin dogal nar suyu yazandan. Tanesi 7 8 lira
Evet insallah bir sıkıntı olmazsa transfer olacak ama dr yasıma göre yumurta sayımın az olduğunu söyledi hatta erken menepoza bile girebilirmisim bugun de yumurta gelişimimin iyi olduğunu ama rahim duvarımın ona göre kalinlasmadigini söyledi Cuma günkü kontrolde yine kalinlasma olmamışsa ilaç verecekmiş.suan 3 güzel yumurta var dedi bakalım hayırlısı ne olacakopudan sonra transfer olacak heralde. Hayırlısı olsun inşallah. Kaliteli embriyolarınız olsun.
bendede yumueta rezerv i az erken menepoz olabilir demişti doktor birkac gun sonrada benim gidisat belli olur gitmek icin adetin 2. gunünü bekliyorumEvet insallah bir sıkıntı olmazsa transfer olacak ama dr yasıma göre yumurta sayımın az olduğunu söyledi hatta erken menepoza bile girebilirmisim bugun de yumurta gelişimimin iyi olduğunu ama rahim duvarımın ona göre kalinlasmadigini söyledi Cuma günkü kontrolde yine kalinlasma olmamışsa ilaç verecekmiş.suan 3 güzel yumurta var dedi bakalım hayırlısı ne olacak
Kizlar benim tahlil sonuclarim cikti bazilari yuksek acaba tup bebek yaptiramazmiyim anlayan varmi acaba test sonuclari ekte