- Konu Sahibi hayatbeklemezz
İnşallah pozitif görürüz iyi düşün iyi olsunMerhabalar ben transferimi oldumm bugun iyi kalitede 5. Gün embriyosu duayla bekleyecez artık bakalım. 4 tanede sağlıklı kaliteli embriyom varmış onları da dondurduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif görürüz iyi düşün iyi olsunMerhabalar ben transferimi oldumm bugun iyi kalitede 5. Gün embriyosu duayla bekleyecez artık bakalım. 4 tanede sağlıklı kaliteli embriyom varmış onları da dondurduk
Ben 31inde adet oldum. 2 eylülde iğnelere başladım canım. 9.gün bugün. Akşam çatlatma iğnesi yapıcam 2 tane. 11.gündede opu yapılacak. Ama süre herkesin farklı olabiliyor canım.Cok sevindim cnm ne zamandi adetin kac gun sonra opu oluyor insallah cok kaliteli yumurtalarin olur
Hayırlı olsun. Hamilelik haberini almakta nasip olur inşallahMerhabalar ben transferimi oldumm bugun iyi kalitede 5. Gün embriyosu duayla bekleyecez artık bakalım. 4 tanede sağlıklı kaliteli embriyom varmış onları da dondurduk ☺☺
biliyorum canim seninde ben gibi gec adet oluyomussun ya benim dongumde 35 gun ondan sordum kac yumurtan olustu canim biz ayni donem asilama yaptirmistik sen benden once olmustun ayni donem tup oluyorz sen cift embriyomu kondurcanBen 31inde adet oldum. 2 eylülde iğnelere başladım canım. 9.gün bugün. Akşam çatlatma iğnesi yapıcam 2 tane. 11.gündede opu yapılacak. Ama süre herkesin farklı olabiliyor canım.
Tek embriyo koyulacak canım. Benim aşılamalarda 14 günde gelişmişti yumurtam. Bu kez 9.günde çatlatma iğnesi yapıcam. Doktorum 13 14 tane yumurta var demişti pazartesi günü. Bugün hepsi 17 mm olmuş çatlatmayı yapalım cuma opu yapalım dedi. Epey yumurta var cuma günü transfer sürecini konuşuruz dedi. Tam sayıyı cuma öğrenicem.biliyorum canim seninde ben gibi gec adet oluyomussun ya benim dongumde 35 gun ondan sordum kac yumurtan olustu canim biz ayni donem asilama yaptirmistik sen benden once olmustun ayni donem tup oluyorz sen cift embriyomu kondurcan
Benim hiç ağrım olmadı normal birgün gibiydi sadece narkozdan dolayı o gün uykulu gibiydim hep ertesi gün normale döndümKızlar bişey sorucam size yumurta toplandıktan sonra ağrı felan oluyor mu günlük yaşantımıza devam edebiliyor muyuz?
kaliteli embryolar olsun inş cnmTek embriyo koyulacak canım. Benim aşılamalarda 14 günde gelişmişti yumurtam. Bu kez 9.günde çatlatma iğnesi yapıcam. Doktorum 13 14 tane yumurta var demişti pazartesi günü. Bugün hepsi 17 mm olmuş çatlatmayı yapalım cuma opu yapalım dedi. Epey yumurta var cuma günü transfer sürecini konuşuruz dedi. Tam sayıyı cuma öğrenicem.
İnsallah 23 eylül test tarihim bakalımİnşallah pozitif görürüz iyi düşün iyi olsun
Benim hiç ağrım olmadı normal devam ettim sadece 2 gün tuvaletimi yaparken kasıklarda baskı olduKızlar bişey sorucam size yumurta toplandıktan sonra ağrı felan oluyor mu günlük yaşantımıza devam edebiliyor muyuz?
hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur bebeğinMerhabalar ben transferimi oldumm bugun iyi kalitede 5. Gün embriyosu duayla bekleyecez artık bakalım. 4 tanede sağlıklı kaliteli embriyom varmış onları da dondurduk ☺☺
Benim cok kötü idi. 1 hafta sancidan yerimde duramadim. Cok yumurta toplandığında karin Boslugunda sivi birikirmis. Benim 17 yumurta toplandi ve 1 hafta sancı cektimKızlar bişey sorucam size yumurta toplandıktan sonra ağrı felan oluyor mu günlük yaşantımıza devam edebiliyor muyuz?
Hadi bakalim allah sagligiyla huzuruyla imaniyla hayirlisi ile gelsin kucağınaMerhabalar ben transferimi oldumm bugun iyi kalitede 5. Gün embriyosu duayla bekleyecez artık bakalım. 4 tanede sağlıklı kaliteli embriyom varmış onları da dondurduk ☺☺
Benim çok ağrım oldu acıkcası çok şiştim. Ve özellikle idrarımı yapmaya calısırken kasıklarımda cok fazla acı oluyordu. O his beni çok zorlamıştı. Ortalama 4 5 gün sonra toparladım.Kızlar bişey sorucam size yumurta toplandıktan sonra ağrı felan oluyor mu günlük yaşantımıza devam edebiliyor muyuz?
Bende ohss olmaktan korkuyorum inşallah olmaz bişeyBenim çok ağrım oldu acıkcası çok şiştim. Ve özellikle idrarımı yapmaya calısırken kasıklarımda cok fazla acı oluyordu. O his beni çok zorlamıştı. Ortalama 4 5 gün sonra toparladım.
Ben tam ohss olmadım, ama çok şiştim. Çok zorlandım. O idrar yaparken zorlanma acısı en kötüsüydü. Ama şükür 4 5 günde geçti. Doktor böyle olacagını öngörüp taze transfer yapmadı. 1 ay dinlenip, sonraki ay dondurulmus transfer oldum.Bende ohss olmaktan korkuyorum inşallah olmaz bişey
Bende ohss olmaktan korkuyorum inşallah olmaz bişey
Rabbim yardimcin olsun canim insallah bebisin tutunurYarın transferim yapılıo .dua edin arkadaşlar